Sziasztok!
Khhm, hat nem tudom mibol gondoljatok, hogy hellokitty fan lennek - nem vagyok az
de koszi a cuki fotokat
Gyapoth kepei oszinten szolva nem tetszenek, nem jonn be ez a hulla-stilus, bocsi
Kovetkezo kritizalhato belem kotheto gitaros kep:

Khhm, hat nem tudom mibol gondoljatok, hogy hellokitty fan lennek - nem vagyok az

Gyapoth kepei oszinten szolva nem tetszenek, nem jonn be ez a hulla-stilus, bocsi

Kovetkezo kritizalhato belem kotheto gitaros kep:

Lehet, ha nem hellokittys reklámoldal benyomását keltené a fórum, akkor kedves Angelinánk is több kedvvel látogatna minket...amúgy mi ez a rácupp a hellokikttyre? Volt már szettje dinnyével (meg még 1001 cuccal) is, oszt mégsincs teleszórva a topic mondjuk jól érett csányi terméssel...!?!?
Let's make ON !
Angelina kedves! Segítenél aktualizálni a topicodat némi friss vizuális ingerrel?

üdv (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 02. 07. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Angie!
OK! vettem egy új kocsit is neked, de szeretnénk újból látni!
Hozzál léci friss-ropogós híreket magadról, valamint új szexis és erotikus fotóknak is örülnénk!
Hozzál léci friss-ropogós híreket magadról, valamint új szexis és erotikus fotóknak is örülnénk!

Sztem enélkül az infó nélkül szegényebbek lettünk volna, de valszeg Angie is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 06. szerda 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 06. szerda 17:45

Törölt felhasználó (95993)

Sziasztok! én vertem már Angie-re, nagyon szerszámállító kis csajszi.
Angie!

Sziasztok! én vertem már Angie-re, nagyon szerszámállító kis csajszi.
egy kis ajándék a kis kedvencemnek, hogy visszacsábítsam az oldalra és a topicjába:

Azért a pelenkás képepket hagyjuk a büntetendő oldalaknak, és próbaljuk meg csak szimplán élvezni a látványt
Kedves boro(ó)skóla!
Neked már/még a pelus sem állna rosszul!
Neked már/még a pelus sem állna rosszul!

Akkor inkabb maradjon a gitáros kép

Hát az utolsó sorozatban a piros száj eléggé furcsa lett. Bár nem vagyunk egyformák

igazad van !
én tudom, hogy jól vagy, sőt talán még nálunk is jobban vagy, de vannak mindig kételkedő luserek, akik gyereket akarnak beszélni a pici pocinkba...
de addig nincs baj, amíg ettől többen nem leszünk...
és, hogy Zoli szarul van...az legyen az Ő gondja, a lényeg: mi jól vagyunk, és élvezzül az életet, a szexet...
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 14:56

én tudom, hogy jól vagy, sőt talán még nálunk is jobban vagy, de vannak mindig kételkedő luserek, akik gyereket akarnak beszélni a pici pocinkba...

de addig nincs baj, amíg ettől többen nem leszünk...

és, hogy Zoli szarul van...az legyen az Ő gondja, a lényeg: mi jól vagyunk, és élvezzül az életet, a szexet...

Tom, nekem semmi bajom, minden jo, csak ez a Zoli akarja allandoan belem beszelni, hogy milyen szarul vagyok, pedig o van szarul

Tom, nekem semmi bajom, minden jo, csak ez a Zoli akarja allandoan belem beszelni, hogy milyen szarul vagyok, pedig o van szarul
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 00:34

egy frászt!
egyre jobb és izgisebb Angie ebben a "Hello Kitty"-is FS "öltözékben"!
akinek meg nem tetszik az egyedül a topic címadója lehet, de majd jelez!
(öcsi! a félreértések elkerülése végett mindig írd bele kinek szánod a hsz-det! -Válasz erre--->Katt!))

(öcsi! a félreértések elkerülése végett mindig írd bele kinek szánod a hsz-det! -Válasz erre--->Katt!))
egy frászt!
(öcsi! a félreértések elkerülése végett mindig írd bele kinek szánod a hsz-det! -Válasz erre--->Katt!)) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 26. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 26. szombat 18:20

(öcsi! a félreértések elkerülése végett mindig írd bele kinek szánod a hsz-det! -Válasz erre--->Katt!)) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 26. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
Admin

Engem is moderáljatok ki ha sértö vagy off!

Le lehet jönni erröl a hülye semmitmondó témáról! Majd ha te leszel Fender forgalmazó, akkor ugass, vagy bármi közelebbit produkáltál a szexiparban! De a legjobb, ha mindkettőt prezentálod a kis életedben! Ha nem tetszik a Fender/Angelina/Hello Kitty dolog, akkor privátban megírom, hova mehetsz személyesen panaszkodni! Biztos örülni fognak nektek........

Engem is moderáljatok ki ha sértö vagy off!

Kedves Zoli, biztos azert megy nekem mar ennyire szarul, mert nincs mar meg a hiperszuper menedzserem
egyebkent teljesen jol vagyok

nem akarok off lenni, de hoztam a kritikusok bosszantására egy kis "ajándékot":
(Ok, majd kimoderálom magamat, ha nagyon mérgesek lesztek)
és hogy mi ebben a lényeg?
nem a modell kellékei a lényeg, hanem maga a NŐ, a szép és kívánatos nő!
na akkor szép sorjában:

és a NŐ!
nos lehet vitatkozni a kellékekről, de nem ártana visszatérni hozzá!

(Ok, majd kimoderálom magamat, ha nagyon mérgesek lesztek)
és hogy mi ebben a lényeg?
nem a modell kellékei a lényeg, hanem maga a NŐ, a szép és kívánatos nő!
na akkor szép sorjában:

és a NŐ!
nos lehet vitatkozni a kellékekről, de nem ártana visszatérni hozzá!

Azt hiszem félreértettél. Nem hiszem, hogy a naptár fő célja az volt, hogy a férfiak a gitárokra csorgassák a nyálukat.
És ne haragudj, de nem hiszem, hogy a Galambos Dorina lehetne bármiben is az etalon.
Magadról tehetnél be újabb képeket. Csak ne ilyen dedós macskásat, meg plüsskutyásat, meg egyéb bugyutaságokat. Köszi. (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 01. 23. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 15:24
És ne haragudj, de nem hiszem, hogy a Galambos Dorina lehetne bármiben is az etalon.
Magadról tehetnél be újabb képeket. Csak ne ilyen dedós macskásat, meg plüsskutyásat, meg egyéb bugyutaságokat. Köszi. (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 01. 23. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmm... kepzeld el, hogy birom a kritikat, sot, szivesen fogadom. De sztem itt nem rolam van szo, en csak egy hulye modell vagyok, aki melle odatettek a gitart, es lefotoztak. Az, hogy neked bajod van a gitarral meg a fenderrel az mas teszta
En nem ertek hozza, de biztos valakinek tetszik a macskas gitar (ha jol tudom pl a Galambos Dorina meg van erte orulve), szoval izlesek es pofonok. Es sztem ezt a temat folytathatjatok a Fender-nel

Bárcsak nekem lennénekilyen modelleim...
Egyébként hidd el Angelina, nem veled volt a baj, Csak van akinek a szíve szakad meg amikor egy értékes hangszer, amilyenen olyan kiválóságok, játszottak, mint pl.: Jimmy Hendrix, Eric Clapton... és még sorolhatnám, egy barbie baba kelléktárába illő színt kap....
Ne haragudj ezért kérlek... (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 01. 23. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként hidd el Angelina, nem veled volt a baj, Csak van akinek a szíve szakad meg amikor egy értékes hangszer, amilyenen olyan kiválóságok, játszottak, mint pl.: Jimmy Hendrix, Eric Clapton... és még sorolhatnám, egy barbie baba kelléktárába illő színt kap....
Ne haragudj ezért kérlek... (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 01. 23. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmm... kepzeld el, hogy birom a kritikat, sot, szivesen fogadom. De sztem itt nem rolam van szo, en csak egy hulye modell vagyok, aki melle odatettek a gitart, es lefotoztak. Az, hogy neked bajod van a gitarral meg a fenderrel az mas teszta
En nem ertek hozza, de biztos valakinek tetszik a macskas gitar (ha jol tudom pl a Galambos Dorina meg van erte orulve), szoval izlesek es pofonok. Es sztem ezt a temat folytathatjatok a Fender-nel

"...en csak egy hulye modell vagyok..."
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 01. 23. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)