10es skálán 15!

Angie!?
szerepeltél már láb fetisiszta filmben?
és neked amugy bejön ez a dolog?
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 09. 04. kedd 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 17:06

szia! ugy ertettem, hogy a szexjelenetben.. nem szeretem amikor 5 percenkent megallitanak es megmondjak milyen pozba legyek, es meg veletlenul se mozditsam arrebb a fejem, mert nem jo a kameranak.. szerintem jobb, amikor nem szolnak bele, es a kamera megy a szereplok utan ugymond, es megkeresi maganak amit _erdemes_ rogziteni

hat, ha latod hogy kivagtak a reszt akkor kivagtak, ha nem latod, akkor nem vagtak ki
(Ez egy válasz Familiaris üzenetére (2007. 10. 05. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 05. péntek 15:02

Szia Angie!
Nem tudom volt e már a kérdés, így felteszem. Azt hogy oldják meg a filmekben, amikor az anális jelenet közbe orális jelenet(ek)et iktatnak be. Ilyenkor kivágnak részeket belőle?
Előre is köszi a választ!
Nem tudom volt e már a kérdés, így felteszem. Azt hogy oldják meg a filmekben, amikor az anális jelenet közbe orális jelenet(ek)et iktatnak be. Ilyenkor kivágnak részeket belőle?
Előre is köszi a választ!
Igen, bejon
(Ez egy válasz zsusztinnyo üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 16:46

Angie!?

egy jó vágást nem is kéne látni, nem?
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 21:05

hat, ha latod hogy kivagtak a reszt akkor kivagtak, ha nem latod, akkor nem vagtak ki

megtudhatnám a film címét is??
kööszi
kööszi

azert ha arra figyelsz lehet latni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
***-on van 1 szett.
meg most akarok ilyet csinaltatni
(idegen szexoldalt nem szabad belinkelni a GG-re:prune) (Ez egy válasz zsusztinnyo üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
meg most akarok ilyet csinaltatni

(idegen szexoldalt nem szabad belinkelni a GG-re:prune) (Ez egy válasz zsusztinnyo üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
naggyon gonooosz!!

láttam már jobbat is
Én is kicsit gyarapitsam a rajongok népes táborát,találtam a szivemhez közel álló képeket.

Angelina igazi álom párja egy férfinak!

Dögös a cipőd!

Dögös a sarka is

A Tekintet mely beillene az igézö nöi tekintetek topicjába:

A kocka has mely néhány férfit szégyenbe hoz és irigyel!

hizhatna egy kicsit de jó
köszi ezeket a footjob képeket!
tökéletes!!
tökéletes!!

és ez szerintetek szép
bocsi Angie! nem téged akarlak bántani, mert télleg tetszik a közvetlenséged, a tekinteted télleg igéző /ahogy gyapi írja/ de nem kéne egy kicsit többet enned, h igazi bögyös-faros menyecske legyél? (a bögyösséget nehogy szilikonnal akard elérni! sőt a melled így gyönyörű ahogy van!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 22. hétfő 19:54

bocsi Angie! nem téged akarlak bántani, mert télleg tetszik a közvetlenséged, a tekinteted télleg igéző /ahogy gyapi írja/ de nem kéne egy kicsit többet enned, h igazi bögyös-faros menyecske legyél? (a bögyösséget nehogy szilikonnal akard elérni! sőt a melled így gyönyörű ahogy van!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 22. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

A kocka has mely néhány férfit szégyenbe hoz és irigyel!

Szerintem ehetne ő akármennyit, ilyen az alkata és kész.
Az utolsó gyapothos kép meg (szerintem) enyhén szólva nem mostanában készült, úgyhogy ne az alapján akard most etetni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:46

és ez szerintetek szép