é sha mégissss
kitalálhatod mivel és mit etetnék szívesen!!!
de nem offolok inkább!
szerencsés az aki ennyire nem hízékony!
bár a jó minőségű szex kiválóan fogyaszt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 12:49
kitalálhatod mivel és mit etetnék szívesen!!!

de nem offolok inkább!
szerencsés az aki ennyire nem hízékony!
bár a jó minőségű szex kiválóan fogyaszt! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Szerintem ehetne ő akármennyit, ilyen az alkata és kész.
Az utolsó gyapothos kép meg (szerintem) enyhén szólva nem mostanában készült, úgyhogy ne az alapján akard most etetni.

elég jok a képek
Még két kép a Angelinárol akcio közben:

Ez biztos ő

a 2. meg a 3. képen ő, de az elsőn nem hiszem
Szia Angelina!
Lenne egy kérdésem. Anál szexnél melyik a kedvenc pózod, hogyan a legkönnyebb a behatolás a férfi számára?
Nálad szoktak előtte tágítani? Ha igen akkor hogyan?
Köszi
Lenne egy kérdésem. Anál szexnél melyik a kedvenc pózod, hogyan a legkönnyebb a behatolás a férfi számára?
Köszi
én is kb azt szeretném kérdezni tőled Angelina amit Neta ,fontos lenne
Az egyik legkirályabb nő!
De hova tünt Angie?,???
naon de naon jó!!!!!!!!!!!!!!!!
szuper.
Sör-Unicum
Jó menü
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 20. szombat 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 20. szombat 19:50

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Angelina igazi álom párja egy férfinak!

próbáljatok neki kérdéseket feltenni, mert nem biztos, hogy a sima megjegyzések különösebben érdekelnék, vagy reagálni kivánna rá!!!
igyekezzetek visszacsalogatni a fórumba!
igyekezzetek visszacsalogatni a fórumba!

na ilyen negatív vagy, akkor biztosan nem!

Kedves surdapapa, ha akarnek se tudnek bogyos menyecske lenni, remelem utolag te is belatod mekkora hulyeseget irtal... Figyelj, ha nem tetszik, nem kell nezni, keressel valami bogyos csajt, en teljesen jol erzem magam igy!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 25. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 25. csütörtök 11:46

és ez szerintetek szép
bocsi Angie! nem téged akarlak bántani, mert télleg tetszik a közvetlenséged, a tekinteted télleg igéző /ahogy gyapi írja/ de nem kéne egy kicsit többet enned, h igazi bögyös-faros menyecske legyél? (a bögyösséget nehogy szilikonnal akard elérni! sőt a melled így gyönyörű ahogy van!)

bocsi Angie! nem téged akarlak bántani, mert télleg tetszik a közvetlenséged, a tekinteted télleg igéző /ahogy gyapi írja/ de nem kéne egy kicsit többet enned, h igazi bögyös-faros menyecske legyél? (a bögyösséget nehogy szilikonnal akard elérni! sőt a melled így gyönyörű ahogy van!)
gyapoth itt az elso kepen nem vagyok am rajta, akar torolhetned is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 13:56

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Még két kép a Angelinárol akcio közben:

Kedves neta, hogy kinek milyen pozba jo az anal-szex lassuk be, hogy mindenkinek mashogy.. ha nagyon erdekel, akkor nekem szembol a legjobb
Tagitani en szoktam magamnak, analtagitoval es sikositoval, lazulas kell hozza, es valamennyire kivanni is kell.
(Ez egy válasz neta üzenetére (2007. 11. 06. kedd 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 08:33

Szia Angelina!
Köszi
Köszi
A forumot pedig minden nap nezem, csak nem annyira ereztem, hogy kene irjak. puuuusz!

ok, javítva, ill. törölve a felesleges kép!
és örülök, hogy ismét itt vagy, gyere gyakrabban, írj többet (ha kéztetést érzel egy-egy reakcióra)...

és örülök, hogy ismét itt vagy, gyere gyakrabban, írj többet (ha kéztetést érzel egy-egy reakcióra)...

Angie Drága!
nem nem látom be, mert nincs mit belátnom! nézd meg a 120-as hsz-be Rólad betett képet! Szerinted ezen szép vagy? hány hsz-be tett fotót említsek /amin kegyetlenül jó vagy/ h azt olvasd amit írtam
/lehet a díszlexikonra zelli tanított?/
a bögyös csajos reakciód sem stimm, mert ezt írtam: "sőt a melled így gyönyörű ahogy van!" /ezt már csak hozzá gondolja a férfiember, h mit nem adnék ha egyszer kényeztethetném ezeket a gyönyörű halmokat!/ (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 11. 14. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 11:31
nem nem látom be, mert nincs mit belátnom! nézd meg a 120-as hsz-be Rólad betett képet! Szerinted ezen szép vagy? hány hsz-be tett fotót említsek /amin kegyetlenül jó vagy/ h azt olvasd amit írtam

a bögyös csajos reakciód sem stimm, mert ezt írtam: "sőt a melled így gyönyörű ahogy van!" /ezt már csak hozzá gondolja a férfiember, h mit nem adnék ha egyszer kényeztethetném ezeket a gyönyörű halmokat!/ (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2007. 11. 14. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves surdapapa, ha akarnek se tudnek bogyos menyecske lenni, remelem utolag te is belatod mekkora hulyeseget irtal... Figyelj, ha nem tetszik, nem kell nezni, keressel valami bogyos csajt, en teljesen jol erzem magam igy!