A tobbieknek meg koszonom a bokot

Nah, az adminoknak lenne egy eszrevetelem a pirvat uzenosdivel kapcsolatban.. Eleg pipa vagyok eleve azert, hogy nem latom, hogy mire valaszolok, a masik meg megirtam egy hosszu levelet, persze a targyhoz nem irtam semmit.. Aztan kiirta hogy ures mezo, es dobta az egeszet.. Hat koszi! En megegyszer nem allok neki, ugyhogy elnezest a rajongotol is.. De egyszeruen nekem nincs turelmem ehhez, tovabbra is azt javasolnam, hogy akinek nagyon kis titkos mondanivaloja van az emailemre irjon.. koszke.

a problémád felvetése jogos, dolgoznak rajta a fejlesztők (a beta rendszer még teszt üzemben van, majd alfa lesz egyszer
),
addig inkább használd az E-mail rendszeredet-lehetőségedet a hosszabb levelek írására!
elnézést az átmeneti kellemetlenségért!
üdv: tom
(még szerencse, hogy nem trafáltál belém, mert nem tudtam volna bájos személyednek válaszolni...
)
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 04. 12. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 11:13

addig inkább használd az E-mail rendszeredet-lehetőségedet a hosszabb levelek írására!
elnézést az átmeneti kellemetlenségért!
üdv: tom

(még szerencse, hogy nem trafáltál belém, mert nem tudtam volna bájos személyednek válaszolni...

Nah, az adminoknak lenne egy eszrevetelem a pirvat uzenosdivel kapcsolatban.. Eleg pipa vagyok eleve azert, hogy nem latom, hogy mire valaszolok, a masik meg megirtam egy hosszu levelet, persze a targyhoz nem irtam semmit.. Aztan kiirta hogy ures mezo, es dobta az egeszet.. Hat koszi! En megegyszer nem allok neki, ugyhogy elnezest a rajongotol is.. De egyszeruen nekem nincs turelmem ehhez, tovabbra is azt javasolnam, hogy akinek nagyon kis titkos mondanivaloja van az emailemre irjon.. koszke.

Tom koszi!
Egyebkent imadom, hogy a legtobb level ugy kezdodik, hogy en vagyok a legnagyobb rajongod, lattam az xy filmedet, wow, van masik is?
es ehhez fuznem hozza a biggest fan-oknak, hogy ha annyira ott vannak, akkor illene tudni az email cimemet, hagy ne irjam mar le minden nap.. na pa!
jo hetveget!
ja es sztrajk van, nem vagyok hajlando privat uzenetet irni
Egyebkent imadom, hogy a legtobb level ugy kezdodik, hogy en vagyok a legnagyobb rajongod, lattam az xy filmedet, wow, van masik is?

es ehhez fuznem hozza a biggest fan-oknak, hogy ha annyira ott vannak, akkor illene tudni az email cimemet, hagy ne irjam mar le minden nap.. na pa!

kedves angie!
egyetlen filmedet sem láttam, anthony doki forgatáson való részvétele miatt néztem bele a behajtásba is...fogalmam sincs mekkora sztár vagy, csak innen ismerlek a topicodból
ez más hangvételű levél volt
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 04. 12. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 15:24
egyetlen filmedet sem láttam, anthony doki forgatáson való részvétele miatt néztem bele a behajtásba is...fogalmam sincs mekkora sztár vagy, csak innen ismerlek a topicodból

ez más hangvételű levél volt

Tom koszi!
jo hetveget!

Kedves AngelinaCrow[VIP] !
Sajnos még én sem láttam tőled filmet, de az itteni képeid alapján nagyon szívesen megnézném bármelyik erotikus filmedet!
Tisztelettel: simi
Sajnos még én sem láttam tőled filmet, de az itteni képeid alapján nagyon szívesen megnézném bármelyik erotikus filmedet!
Tisztelettel: simi

Én még nem láttam egy filmedet sem,de majd sort keritek rá.
Viszont esküszöm az utcán nem ismernélek meg és ezzel valószinüleg sokan vannak igy.De gondolom nem is hiányzik ez neked.
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 04. 12. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 15:24

Tom koszi!
jo hetveget!

Endzsííí, back gomb? aztán ctrl+c ?
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 04. 12. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 12. szombat 11:13

Okoskaaaa, hol latsz te az uzenetek ablakban back gombot?
(Ez egy válasz Szympi üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Kipróbáltam, nálam működött a dolog. Visszalépegettem a BÖNGÉSZŐ vissza gombjával addig, amíg az előző üzenetet írtam neked, és ott volt az üzenet.
Amúgy meg ne hisztizz
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 15:04
Amúgy meg ne hisztizz

Okoskaaaa, hol latsz te az uzenetek ablakban back gombot?

Hallod...... tok masrol beszelunk.. (en a privat uzenettel kapcsolatos problemamat irtam le - az adminoknak.)
(Ez egy válasz Szympi üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 15:09

Kipróbáltam, nálam működött a dolog. Visszalépegettem a BÖNGÉSZŐ vissza gombjával addig, amíg az előző üzenetet írtam neked, és ott volt az üzenet.
Amúgy meg ne hisztizz
Amúgy meg ne hisztizz

Fergeteges nő vagy az biztos. Megnéztem a képeidet van néhány az biztos, remek a tested sok imádód lehet.Mostmár én is az leszek
Remélem egyszer láthatlak élőben!!

sajnos ezen mi sem tudunk segíteni
...írj légyszi az ügyfélszolgálatra (nyitóoldal---> lap alján klikk)
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 17. csütörtök 16:41

Hallod...... tok masrol beszelunk.. (en a privat uzenettel kapcsolatos problemamat irtam le - az adminoknak.)

Az megeshet
Hazavato meg nem volt meg, nehogy azt hidd, kifelejtettelek belole. Csak egyszeruen nem volt ido ra
(Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Hazavato meg nem volt meg, nehogy azt hidd, kifelejtettelek belole. Csak egyszeruen nem volt ido ra

Meg kell hagyni, tényleg egy csodálatos leányhoz van szerencsénk!
Remélem, hogy még sokáig lesz lehetőségünk csodálni a művésznőt!
Remélem, hogy még sokáig lesz lehetőségünk csodálni a művésznőt!
Kettő kép Angiról a neten találtam. (és még rengeteg van róla)

nagyon jó vagy
tényleg te hogy állsz a görbe farokkal?....például,ha balra görbül az neked jobb élményt nyujt,mint egy egyenes?
Angie, lenne két kérdésem. Visszaolvastam a fórumban de nem találtam egyikre sem választ, így felteszem (ha ismétlem valaki kérdését előre is bocsi):
1. Neked privátban, és semmiképp sem munkában, milyen fiúk az eseted? Nem csak külsőségekre gondolok, hanem a személyt teljes egészében véve, mi az ami neked tetszik?
2. Szexben hol a határ? És most itt a mukára gondolok, mi az ami már sok, durva, undorító, és ha vagyonokat fizetnének érte akkorsem vállalod?
3. A második kérdés elviit egy harmadikhoz. Civilben, pároddal az ágyban mi az amit a legjobban szeretsz? Akár egy póz, vagy helyszín vagy bármi ami bármilyen okból örök kedvenc? (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Neked privátban, és semmiképp sem munkában, milyen fiúk az eseted? Nem csak külsőségekre gondolok, hanem a személyt teljes egészében véve, mi az ami neked tetszik?
2. Szexben hol a határ? És most itt a mukára gondolok, mi az ami már sok, durva, undorító, és ha vagyonokat fizetnének érte akkorsem vállalod?
3. A második kérdés elviit egy harmadikhoz. Civilben, pároddal az ágyban mi az amit a legjobban szeretsz? Akár egy póz, vagy helyszín vagy bármi ami bármilyen okból örök kedvenc? (Ez egy válasz AngelinaCrow üzenetére (2008. 04. 17. csütörtök 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Aaaaaaaaannyira aranyos! Imádom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 18:27

Törölt felhasználó (233911)

Kettő kép Angiról a neten találtam. (és még rengeteg van róla)