Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
35 éves vékony testalkatú pasi vagyok párokkal ismerkedem Olyan partnereket keresek akiknek szex egyfajta művészet szeretik az élet apró örömeit megélni
Üdvözlök mindenkit!
Jövőhéten még sok üres órám van!
Hölgyek jelentkezését várom Yoni masszázs-ra!
Akár a párod előtt is vagy férfiak ha meglepnétek partnereteket egy(gratis) Yoni masszázzsal jelezzétek!
Hatvan és környéke!
Jövőhéten még sok üres órám van!
Hölgyek jelentkezését várom Yoni masszázs-ra!
Akár a párod előtt is vagy férfiak ha meglepnétek partnereteket egy(gratis) Yoni masszázzsal jelezzétek!
Hatvan és környéke!
Ma estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban leírtak alapján és feltételeivel!
Hölgyet kényeztetnék nyiregyen

Szegeden ma szexre keresek bi párt vagy férfit perverzio is oké
Németországba, Mühldorf környékén keresünk Férfit nagy intimmel 3. Beszálónak kizárólag heteroszexuális vonalon a hölgy örömére
Hmmm.. te sem adod fel.
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 02. 11. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 11:23

Vasárnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens, vastag farkú férfi érdekel!
Hát, Cirnike!
Ez tök jó!
Nem semmi... !
Remélem összejött már valami. (Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 02. 11. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 11. péntek 11:23
Ez tök jó!
Nem semmi... !
Remélem összejött már valami. (Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 02. 11. péntek 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Vasárnap estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban írtak és feltételek alapján! Impotensek, merevedési zavarokkal küszködök ,sem a gyors lövetűek nem érdekelnek! Csak potens, vastag farkú férfi érdekel!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Ma estére keresek valódi partnert,mert már csak a mai nap alkalmas erre a célra! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Szívesen maszíroznék hetero hölgyet vagy urat ,srácot !Laza jófej emberekkel ismerkedem!Csak olyan írjon aki el is tud jönni,helyem van Pestmegyében!Elérhetőséget írj!Igényes ápolt srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Ma estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud és mer is! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket keresek! Kép nélküliek ne írjanak!! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is ,és nem kamus ,ígérgető férfi! Üzeneteket privibe!
Csak keresel,de nem találsz
Amennyi az elvárás az adatlapodon,marad a maszti
(Ez egy válasz cirnike üzenetére (2022. 01. 22. szombat 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 22. szombat 14:03

Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Holnap estére keresek valódi partnert! Aki találkozni is tud! Nem kis pöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal rendelkezőket! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Olvasd el amit az adatlapomba írtam! Ha van valódi férfi is és nem kamus férfiak! Képnélküliek ne is írjanak!
Vasárnap estére keresek valódi partnert! Nem kispöcsüeket és impotenseket vagy merevedés problémákkal szenvedőket ! Kepékkel is rendelkezővel! Kizárólag az adatlapomban leírt feltételek mentén! Ha van valódi férfi is itt és nem kamu férfi! Képnélküliek ne is írjanak!