Sziasztok! Ide még sosem írtam, most kivételt teszek. 30-as budapesti, hellyel rendelkező pasi, keres hölgyet vagy párt a hölgy örömére, mindenféle jóra! Írjatok, megbeszélünk mindent! Üdv. József
Sziasztok. Szerda estére keresünk, Bp.19 kerületbe, 20:00 órai kezdettel párt, hölgyet, férfi beszállót többes gabalyodáshoz.Gumi használata kötelező!! Női bi nem feltétel, hapsi csak hetero alapon. Korhatár 35-55 év. Első lépésben itt üzenet, majd viber képcsere, telefon pár szó. Mi csak tetrkész embereket keresünk, aki el is mer jönni, nincs időnk teszetosza, unatkozó kamus, "kék pirulára" se működő szerszámú pasikra.
Sziasztok!
Fiatal, 19 éves srác vagyok. Hozzám képest nem túl idős (max +10év), lányt keresek, akinek a vágyai sokszínűek. Párba állva egyszerűbb keresni, mint egyedül, ráadásul még az is lehet, hogy jobban megkedveljük egymást. Szeretnék segíteni a jelentkezőnek, hogy át tudja élni a vágyait.
Fiatal, 19 éves srác vagyok. Hozzám képest nem túl idős (max +10év), lányt keresek, akinek a vágyai sokszínűek. Párba állva egyszerűbb keresni, mint egyedül, ráadásul még az is lehet, hogy jobban megkedveljük egymást. Szeretnék segíteni a jelentkezőnek, hogy át tudja élni a vágyait.
Sziasztok! Siófokon keresek egy extra molett óriási combú Hölgyet az elkövetkező 3 napban ott leszek. Nem barátot keresek, nem párhoz akarok csatlakozni, hanem egy ilyen alkatú Hölgyet keresek hosszú távra. Email címem.:81hichem@gmail.com. 37/173/95 izmos, izmos alkatú, kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok
Sziasztok! Egy barátságos molett, óriási, igazi hájas combú nőt keresek. Aki tudja értékelni ha imádják, és akár még rövidnadrágot is felvenne nekem, mert egy ilyen nő nagyon szexi benne, ha kinn vannak azok a szép kövér óriási combok, imdánám a combjait, simogatnám, élvezném
Szia!Beleférek még az elképzelésetekbe én mennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 22. hétfő 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 22. hétfő 18:43
Törölt felhasználó (3916862)

Szia. Kedd estére keresünk 38-48 éves potens hetero férfit, a hölgy kényeztetésére.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Levél utan képcsere, majd telefon. Csak akkor jelentkezz, ha valóban el is mersz jönni.
Szia. Kedd estére keresünk 38-48 éves potens hetero férfit, a hölgy kényeztetésére.
Sziasztok fiatal srác keresi partnerét a nyaralás alatt Zaton és környékén.
Sziasztok! Amatőr hobbi fotóst keresek Fejér megye Dunaújváros és környékéről. Nyári fotók a természetben.írj privátban!
Hölgyet keresek Budaörs környékén
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny
Tele Vagyok Trükökkel A Szex Nálam hosszú Ideig Tart
Várom a Jelentkező Hölgyeket ezen az e-mail címen: xxxerotikusfoto@gmail.hu
Telefonszám megadása előny
Sziasztok! Fiatal, kicsit félénk még szűz fiúként keresném kedves hölgyek vagy esetleg ilyen hölgy tagú párok társaságát
Bármi nemű kérdésre szívesen válaszolok, és arcképet is örömmel küldök!

Sziasztok! Bi lanyt keresünk , szexy pár vagyunk. Reszletek privatban
Sziasztok !!! Párt vagy hölgyet keresek " minden jóban" benne vagyok wink Dunaújváros és környéke
Beszéljünk....
Sziasztok. Budapesten párcserés szexhez keresünk valós párt, most hétvégére.
A pár egy férfiből és egy nőből áll. Kamusok kíméljenek ...
A pár egy férfiből és egy nőből áll. Kamusok kíméljenek ...
Hali.18eves ertelmes srac letemre keresek egy csajszit aki benne van par finomsagban. Auto van utazni tudok.
Zalaegerszegen puncit nyalnék,nagyon szeretem mikor az egész arcom pina szaftos! Azonnal tudok menni,de búvóhelyem is van!
Sziasztok!
Nem pont társkeresés, de a nyári terveinkhez szeretnénk segítséget kérni
Szeretnénk sok képet csinálni a nyáron, van pár ”téma” ötletünk ehhez szeretnénk ötleteket,segítséget kérni
Szeretnénk romos épületeknél, pipacsos illetve virágos környezetben, autószerelő műhelyben és prémium autókkal
Ha tudtok ezekhez helyeket ajánlani illetve rendelkezel prémium autóval megköszönjük ha megosztod velünk
A legideálisabb Győr és környéke, de messzebbi helyeket is nyugodtan megírhatjátok nekünk
Privátban várjuk a leveleket, Köszönjük
Nem pont társkeresés, de a nyári terveinkhez szeretnénk segítséget kérni

Szeretnénk sok képet csinálni a nyáron, van pár ”téma” ötletünk ehhez szeretnénk ötleteket,segítséget kérni

Szeretnénk romos épületeknél, pipacsos illetve virágos környezetben, autószerelő műhelyben és prémium autókkal

Ha tudtok ezekhez helyeket ajánlani illetve rendelkezel prémium autóval megköszönjük ha megosztod velünk

A legideálisabb Győr és környéke, de messzebbi helyeket is nyugodtan megírhatjátok nekünk

Privátban várjuk a leveleket, Köszönjük

Extra molett nőt keresek aki felvenne rövidnadrágot vagy miniszoknyát. Hatalmas combú legyen, ezt szeretem. Nem bánod meg kedves ismeretlen hölgy, imádom ha egy ilyen nőt ilyenbe látok!!!!! 150 kg. Bp és környéki elsősorban, vagy aki tud Budapestre jönni.
Sziasztok. Imádom ha egy csajszi rövidnadrágba vagy miniszoknyába van. Még jobban imádom ha vastag lába van. Szeretnék randizni egy ilyen lánnyal aki felvenné valamelyiket a kedvemért, és ebbe jönne randizni. Valaki aki szereti ha végig simogatják a combjait, és jót beszélgetnénk közben. Extra molettek előnyben. Budapest és környéke. Légyszi kamus lányok kiméljenek, csak aki komolyan gondolja a randit!!!