Sziasztok 18éves srác vagyok.
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!
RamboJack
Lány/hölgy partnerem keresem szabadidőm eltöltéséhez!
Kérlek ha rám írsz akkor úgy írj hogy van fent képed és egy kis bemutatkozó szöveget is írsz magadról!
Nekem vannak fent képeim az oldalon!
Nagykáta, Sülysáp, Gyömrő, Budapest útvonalról keresek! Utazni tudok!

RamboJack
Most pénteken belvárosi fotóműteremben felszabadult egy órám. Ezt az órát egy hölgynek, vagy párnak felajánlom, minden térítés nélkül. A képek diszkréten vannak kezelve, csak a megrendelő látja.
Bővebb információért keress bizalommal!
Bővebb információért keress bizalommal!
hááj
na mii??
semmi
az nem sok
basszátok meeg
na mii??
semmi
az nem sok
basszátok meeg

Ma délutàn 3 óra körül jót "moziztunk" a szigeten. Köszönjük az ezüst színük toyotàs kis pàrnak.

Sziasztok én egy helyes, normál testalkatú és intelligens srác vagyok az átlagnál nagyobb mérettel. Pár napig Füreden tartózkodom ezt a pár napot szeretném izgalmasabbá tenni.
Lányt keresek elsősorban de párokhoz is szívesen csatlakozom.
Üdv Dani!
Lányt keresek elsősorban de párokhoz is szívesen csatlakozom.
Üdv Dani!
Sziasztok remélem tudna nekem valaki segíteni olyan férfit keresek estére Hatvan és környékéről akivel lehet borozgatni beszélgetni ilyen barátság extrákkal felé! Én 170 magas szőke hajú kékes szemű fiú vagyok. Ha úgy gondolod te vagy az írj nyugodtan
Sziasztok.
Holnapra keresek egy idősebb biszex/homo partnert pesten, keleti fele!
Kezdő bi vagyok!
Kérlek írj magadról egy kis bemutatkozást, illetve lehetőleg képpel írj!
RamboJack.
Holnapra keresek egy idősebb biszex/homo partnert pesten, keleti fele!
Kezdő bi vagyok!

Kérlek írj magadról egy kis bemutatkozást, illetve lehetőleg képpel írj!

RamboJack.
Sziasztok. 18éves "Budapesti" srác vagyok.
Ismerkednék első sorban idősebb nővel, persze ez nem feltétel!
Budapest és környékéről keresek nőt, Sülysáp, Nagykáta, Gyömrő, Tápiószecső, Jászberény stb.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozást írj magadról.
Alkat nem számít!
Üdv: RamboJack!
Ismerkednék első sorban idősebb nővel, persze ez nem feltétel!
Budapest és környékéről keresek nőt, Sülysáp, Nagykáta, Gyömrő, Tápiószecső, Jászberény stb.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozást írj magadról.
Alkat nem számít!
Üdv: RamboJack!

sziasztok, kis méretemmel kényeztetnék, párokat 100 éves korig, vagy egyedül álló nőket, asszonyokat, nagymamákat, Pest megye, Budapest, Dunakeszi, Vác !!!
Itt mindenki csak írogat. A társkereső adatlapot nem tudják értelmezni. Sok faszverő ratyi. Tisztelet a kivételnek.
Sziasztok, keresem partnerem.
Komolyabb elvárásaim nincsenek.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozó szöveggel kezd, illetve megkérek mindenkit akinek privát a képei esetleg nincsenek, az ne is írjon annak nem fogok válaszolni sem!
Diszkréció adott, és elvárt.
Sülysáp,Gyömrő,Budapest és környékeiről keresem partnerem!
18years!
Komolyabb elvárásaim nincsenek.
Kérlek ha írsz akkor egy kis bemutatkozó szöveggel kezd, illetve megkérek mindenkit akinek privát a képei esetleg nincsenek, az ne is írjon annak nem fogok válaszolni sem!
Diszkréció adott, és elvárt.
Sülysáp,Gyömrő,Budapest és környékeiről keresem partnerem!
18years!
siófok (8-9-10) hölgy pár?
Sziasztok!!! Ma este Páty - Biatorbágy környékén , Hölgyet , Párt keresek mindenféle jóra..…....
Igényes fiatalos pár vagyunk,Szombathelyi párt keresünk,egymás előtti szexre,talán párcserére.
Jelentkezz képpel,tali előtt mindenképp a lányok beszélnek telefonon.Ez fontos.
Sok a kamus.
Zsanett,Attila
e-mail: mzsanettka21@freemail.hu
Jelentkezz képpel,tali előtt mindenképp a lányok beszélnek telefonon.Ez fontos.
Sok a kamus.
Zsanett,Attila
e-mail: mzsanettka21@freemail.hu
Sziasztok. Hol is kezdjem. ???? Nem ertem az ittlevőket. Szinte senkit. Bejártam szinte az egesz országot.. időt is töltöttem helyeken.
Megsem találni senkit , semilyen kapcsolatra. Lehet hogy válogatok?? Bocs szerintem ez alap. Utaztam., hivtam , válaszoltam,( meg akkor is ha esetleg nem volt szimpatikus az illető) Reagáltam az esetleges megkeresésre. Küldtem fotót. Egyszerűsíteni próbáltam minden felmerülő problémát. Meghívtam( ingyen) embereket, párokat kikapcsolódásra. Helyet biztosítottam. És laza 2 év alatt szinte semmi emlitésre méltó. Kérdezem én ....mi akkor a baj?
Megsem találni senkit , semilyen kapcsolatra. Lehet hogy válogatok?? Bocs szerintem ez alap. Utaztam., hivtam , válaszoltam,( meg akkor is ha esetleg nem volt szimpatikus az illető) Reagáltam az esetleges megkeresésre. Küldtem fotót. Egyszerűsíteni próbáltam minden felmerülő problémát. Meghívtam( ingyen) embereket, párokat kikapcsolódásra. Helyet biztosítottam. És laza 2 év alatt szinte semmi emlitésre méltó. Kérdezem én ....mi akkor a baj?
XIII. kerületben a Westendhez közel albérleti szoba kiadó szóló hölgynek. Berendezett a lakás többi része is. Fizetés megegyezés szerint az igénybevétel hosszától is függően. Jelentkezni privát üzenetben lehet.
miskolcon egy úr volna akár már ma délelőt?
sziasztok imádok meztelen lenni,rejszolni napi 5x szoktam,szeretek meztelenkedni ,
Házibuliba szívesen mennénk Veszprém-vas-zala megye!
Sziasztok!Nőkkel,párokkal találkoznék ma délután vagy holnap napközben Budapesten!! Részleteket privátban!