Hali!
Én egy hetero életvitelt folytató azonban bi passzív beállítottságúnak mondanám magam és a perverz dolgok sem állnak messze tőlem.
Kifelytve egy kicsit volt már kalandom férfival ami kimerült az orálban sajnos pedig kipróbálnám már milyen mikor valaki felhúz a farkára és jól megbassza a seggem, emellett a számat sem kéne kímélni (meg a torkomat) és oda vagyok a spermáért.
Többnyire dildoval szoktam magam dugni és szopni is azt szoktam, próbálom valahogy elérni, hogy úgy érezzem kényszerítve vagyok rá.
Lényeg ami lényeg, hogy most leginkább azért vagyok itt, hogy levelezzek olyasmiről:
- hogyan bővíthetném a maszturbációs szokásaim, valami extrémebb amit meg lehet csinálni lehet ez perverz vagy valami otthoni illetve bolti játékszerrel
- beszélgetni ki mit tenne velem ha megkapna egy éjszakára (vagy többre), bár az ilyen üzenetek ha tetszenek akkor belemennék egy levelezős "szexbe" szóval játszanám a szerepem és elmondanám mit reagálnék
- vagy csak megosztani pár történetet, szokást illetve elbeszélgetni a bi dolgokról mert elég kezdőnek érzem magam.
Írni az oldalon üzenetben is lehet (bár itt korlátozva vagyok) vagy emailben sracbis@yandex.com
Én egy hetero életvitelt folytató azonban bi passzív beállítottságúnak mondanám magam és a perverz dolgok sem állnak messze tőlem.
Kifelytve egy kicsit volt már kalandom férfival ami kimerült az orálban sajnos pedig kipróbálnám már milyen mikor valaki felhúz a farkára és jól megbassza a seggem, emellett a számat sem kéne kímélni (meg a torkomat) és oda vagyok a spermáért.
Többnyire dildoval szoktam magam dugni és szopni is azt szoktam, próbálom valahogy elérni, hogy úgy érezzem kényszerítve vagyok rá.
Lényeg ami lényeg, hogy most leginkább azért vagyok itt, hogy levelezzek olyasmiről:
- hogyan bővíthetném a maszturbációs szokásaim, valami extrémebb amit meg lehet csinálni lehet ez perverz vagy valami otthoni illetve bolti játékszerrel
- beszélgetni ki mit tenne velem ha megkapna egy éjszakára (vagy többre), bár az ilyen üzenetek ha tetszenek akkor belemennék egy levelezős "szexbe" szóval játszanám a szerepem és elmondanám mit reagálnék

- vagy csak megosztani pár történetet, szokást illetve elbeszélgetni a bi dolgokról mert elég kezdőnek érzem magam.
Írni az oldalon üzenetben is lehet (bár itt korlátozva vagyok) vagy emailben sracbis@yandex.com

Sziasztok! Csajt keresek péntek esti autós kalandra!Szekszárd/Tamási/Dombóvár/Simontornya környékén!

Webcam szexelnék nőkkel és párokkal. Sportos testalkatú 23 éves srác vagyok 18,5 cm farokkal. Képcsere is lehet. Kinézet kor nem számít. Skype: k.zoli24862
Ha létezik egy egy elhanyagolt nagyon kövér kb 150 kg vagy nagyobb darab, óriási combú nő elsősorban Budapest és környéki Hölgy, várom a jelentkezését!!!!! Nagyon szeretnék ilyet. De ha van egy soványabb hölgy, aki vágyik egy kis találkozásra, simogatásra, akkor vele is szívesen randizom, csak légyszi gyere szoknyába, hogy a lábaid kint legyenek. Imádom a női lábakat. Lényeg hogy nagyon kövér, duci, vagy telt legyél, de ne sovány, elsősorban nagyon extra molett Högy érdekelne. Én egy 37/173/96 Budapesten élő kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok
Sziasztok! extra kövér 150 kg vagy nagyon alkatú hölgyet keresek szeretőnek!!!!!!! Óriási hatalmas combjai legyenek, az a tényleg bocsánat hogy így írom de szebben nem lehet megfogalmazni szét folyik. Ha lenne egy iyen Hölgy végre Budapest és környékén , vagy erre fel jár sűrűn, de jó lenne. Azt mondanám az ilyen alkatú nőnek hogy igen is merj felvenni rövidndrágot, miniszoknyát, mert ezt imádom. Legyenek kinn a hatalmas nagyon óriási combjaid, gyönyörű szép hófehér bőrű legyen, please jelentkezzen egy ilyen alkatú nő! Ne mondja senki hogy az ilyen nők nem vehetnek fel, nem akarnak, nem mernek így öltözködni, mert nem így van!!!!!! Tegnap a Széchényibe láttam ilyen alkatú nő, és miniszoknyába volt mikor kijött a fűrdöből. Úgyhogy igenis van ilyen!!!!!! Sajnos férjezett volt!!!!!!!! Ha esetleg olyan Hölgyek olvassák ezt akik nem ilyen alkatúak, de van ilyen női ismerősük, akkor légyszi jelezzétek nekik hogy van egy pasi akik ezt imádja. Nem szabad eltakarni azokat az óriási hatalmas combokat!!!!!!!!!! Hófehér bőrű legyen please!!!!!!!!!!!!! Hölgyeim légyszi jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( nem telt karcsú, nem molett, hanem extra molett nőt keresek, kényeztetnék!!!!). Én 37/173/96 kg izmos kék szemű, szökés barna hajú ,Budapesen élő pasi vagyok. Kamus hölgyek kíméljetek! csak aki komolyan gondolja az ismerkedést az jelentkezzen!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! puncipumpás csajt keresek nagyon mozgat ez a dolog szeretném kipróbálni végre!
(tolna-megye és környéke!)

sziasztol
Szia, szívesen levelezek szexel kapcsolatos témában . Egy biszex fiú.
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Sziasztok
Mi egy 35 ös vagány pár vagyunk akik egy hölgyet keresünk harmadiknak a hölgy pár örömére
Bp
liviaross1982@citromail.hu
Mi egy 35 ös vagány pár vagyunk akik egy hölgyet keresünk harmadiknak a hölgy pár örömére
Bp
liviaross1982@citromail.hu

Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Szia! Szívesen leveleznék szexel kapcsolatos témában.
Sziasztok!Dorogon ma este valaki(k)helyem van!

Ma estére kerek partnert csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján 45 év felett!Priviben keress!
Hali ma este esetleg magányos csaj? észszerű határokon belül utazni tudok autóban is rosszalkodhatunk!(Tolna-megye és környéke!)
Miskolcon urat keresek
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú nő személyében 20-53 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex melett, kérem jelentkezzen!!!!!!
WTF
(Ez egy válasz student_sex üzenetére (2018. 11. 28. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 28. szerda 20:11

Évfordulós kötelező biztosításod, vagy meglévő lakásbiztosításod INGYENES áttekintése, amennyiben olcsóbbá tudom tenni, akkor sem fogadok el pénzt érte! wink
Új lakás extra kedvezménnyel!
Belső levelet írj(atok) ha érdekel! - Országon belül BÁRHOL!
Évfordulós kötelező biztosításod, vagy meglévő lakásbiztosításod INGYENES áttekintése, amennyiben olcsóbbá tudom tenni, akkor sem fogadok el pénzt érte! wink