holnap reggel 8:00-9:30 között szopnék Lajosmizsén
helyem van
LENYELEM :P
helyem van
vasárnap reggel szopnék Lajosmizsén
helyem van
helyem van
AZt Nem lehetne VÉgre MEgoldani,Hogy a sok Ostoba pali NEE Nőnek jelölje Magát!!!!!!!!
mert Hiába állítod bee,minden 3-ik PASI!!!
CSINÁLJATOK Már valamit ,ezekkel,vaagy törljétek őket FIGYelmeztetés Után,ha nem VÁLTOZtatja MEG.!

mert Hiába állítod bee,minden 3-ik PASI!!!

CSINÁLJATOK Már valamit ,ezekkel,vaagy törljétek őket FIGYelmeztetés Után,ha nem VÁLTOZtatja MEG.!

holnap délelőtt cumiznék Kecskeméten, helyed legyen
(kocsi is ok)

Sziasztok! Érden és környékén, keresnék alkalmi sexre, hölgyet 18-40 vagy fiatal,vékony,nem szőrös fiút keresek. Legyél ápólt és igényes és diszkrét, mert én is az vagyok. Akár több alkalomra, többi privibe....helyem nincs. Teljesítenénk egymás sexuális vágyait. (Nemi betegek kerüljenek.)
csütörtökön (07.22.) délelőtt szopnék kecskeméten, helyed legyen

Holnapi naptól július 22-ig Balatonberényben leszek. Normális, ápolt lányokkal vagy párokkal ismerkednék.
20 éves, ápolt, barátságos srác vagyok.
20 éves, ápolt, barátságos srác vagyok.
Huhhhh de finom lehet! De kipróbálnám magam!
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2018. 03. 17. szombat 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 17. szombat 10:14

Szia!
Mi egy negyvenes biszex pár vagyunk. Exhibicionisták, szexőrültek. Estéinket rendszerint meztelenül töltjük,szeretjük a többes szexet is. Párom szereti ha a belenyomott spermát kiszívom a puncijából vagy a fenekéből. Te hajlandó lennél-e rá? És persze szophatnál szájba élvezésig.Szoktunk barátainkkal gruppent rendezni. Ilyenkor több férfit leszophatnál, a lányokat meg kiszürcsölhetnéd. Mi a véleményed a fenékbe dugásról? Persze mi is leszopnánk és ha akarsz meg is dughatsz. Várjuk válaszodat Zsuzsa és Géza.
Mi egy negyvenes biszex pár vagyunk. Exhibicionisták, szexőrültek. Estéinket rendszerint meztelenül töltjük,szeretjük a többes szexet is. Párom szereti ha a belenyomott spermát kiszívom a puncijából vagy a fenekéből. Te hajlandó lennél-e rá? És persze szophatnál szájba élvezésig.Szoktunk barátainkkal gruppent rendezni. Ilyenkor több férfit leszophatnál, a lányokat meg kiszürcsölhetnéd. Mi a véleményed a fenékbe dugásról? Persze mi is leszopnánk és ha akarsz meg is dughatsz. Várjuk válaszodat Zsuzsa és Géza.
Július 19-től 21-ig Balatonberényben leszek. Ha valakinek van kedve ismerkedni, egy ápolt, barátságos 20 éves 197cm magas, 102kg sráccal az írjon privátba! Ismerkedés, beszélgetés és ha szeretnél este sátorban kicsit hancúrozni, én abban is benne vagyok. Párok is jöhetnek!!!
Ma este egy gyors kölcsönös oral.? Fiúk?
helo balaton északi vagy déli partján vagy veszprém környékén puncit nyalnék testsuly kor kinézet nem számit ápoltság igen párok is irhatnak
Amennyiben Tudod/Tudjátok mit jelentenek a CBT, a Medical és a Strappon szavak és szívesen Játszanál/Játszsnátok ilyeneket velem, kérlek Írjál/Írjatok üzenetet.
Tatabánya és környéke előnyben.
Helyem nincs.
Tatabánya és környéke előnyben.
Helyem nincs.
Erős, extra molett 20-60 Közötti e Budapesti hölgyekkel ismerkednék. Imádom ha egy ilyen nő rövid nadrágot vesz fel vagy rövidebb szoknyát. Imádom ha egy ilyen nőnek óriási combjai vannak. Nagyonis csinosak és vonzóak számomra az ilyen hölgyek. Én be vagyok oltva, jó lenne ha az illető hölgy is be lenne. A koronavírust komolyabban kell venni de ha ismerkedünk tudunk taláni megoldást hogy ismerkedjünk okosan és biztonságosabban hogy vigyázzunk egymásra.. Van rá megoldás. Hölgyeim várlak titeket. Nagyon szükségem van egy általam leírt kűlsejű hölgyre! Rólam:173/39/98 Budapesten élő, izmos alkatú, kék szemű, szökésbarna hajú, pasi. Email címem:81hichem@gmail.com. Hölgyeim bátran!
Sziasztok,baranyából esetleg valaki valamit,nő vagy estleg pár.
Hello. Van valakinek ötlete hogy biszex lányt hol lehet találni? Elsősorban lánynak.
Szerintem inkább az van a dologban, hogy vannak olyanok, akik több témában is keresnek. És vannak olyanok, akik csak egy bizonyos fórumot néznek. Én pl. A Dél-dunántúlit. Most "posztoltam" először, nyilván több topicba, mert amit keresek, mindegyikbe beleillik. Logikusan következtetve: minnél több helyen ott van a hozzászólás, annál nagyobb az esély a sikerre. És ez még mindig nem olyan alpári, mint a kéretlen péniszakt, vagy a "dgunalak" típusú üzenetek.
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 24. csütörtök 17:17

Miből gondolja azt valaki, hogy ha egymás után több topicba ugyanazt a szöveget bemásolja, akkor sikeresebb lesz? Nem inkább az jön le hogy sikertelen? Főleg ha naponta meg is ismétli ezt.
Sziasztok!
Párt keresek Szolnokon ,ahol a lánnyal közösen szophatnék.
Párt keresek Szolnokon ,ahol a lánnyal közösen szophatnék.
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,hitegetők,levelezgetők ne írjanak!
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,hitegetők,levelezgetők ne írjanak!
Puncit nyalnák miközben dugja a párja
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Melegek ne!Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye.