Sziasztok. Ma este utazni tudo kanos partneremet keresem. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato. Írj ha erdekel a dolog.
(A téma jellege miatt írok ide, nincs annyira jó topik hozzá.)
Sziasztok !
Most pénteken (11.25) vagy vasárnap (11.27) arra gondoltam hogy teszek egy kis "túrát" a reptér körül és közben megmutatnám a helyeket (fotóst illetve azt ahol szoktak lenni innen). 5 megállót néztem ki.
Autóval leszek, 2-3 fő még elfér kényelmesen. Elsősorban olyanokat keresek akik nem annyira tudják mi-merre van a reptér környékén. A preferáltak sorrendje: nők, párok, heteró férfiak.
Ha valakit érdekel, írjon nyugodtan.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok !
Most pénteken (11.25) vagy vasárnap (11.27) arra gondoltam hogy teszek egy kis "túrát" a reptér körül és közben megmutatnám a helyeket (fotóst illetve azt ahol szoktak lenni innen). 5 megállót néztem ki.
Autóval leszek, 2-3 fő még elfér kényelmesen. Elsősorban olyanokat keresek akik nem annyira tudják mi-merre van a reptér környékén. A preferáltak sorrendje: nők, párok, heteró férfiak.
Ha valakit érdekel, írjon nyugodtan.
Üdv,
Zsolt
Sziasztok. Esetleg videochat az inkognitó megtartása mellett!? Keress privin
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 18. péntek 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 18. péntek 12:02
Törölt felhasználó (4389602)

Sziasztok
Kép és video csere arc nélküli cseréje izgalmas számunkra
Sziasztok
Sziasztok. 23 eves macis srac vagyok ma estére kerese macikedvelo kanos partneremet Nagyhegyesre. Irj ha érdekel a dolog.
ma cumiznék lajosmizsén, 9 és 12 között
de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó
de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó

ma cumiznék lajosmizsén, de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó

Sziasztok!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
Orgazmusra,odafigyelésre,kényeztetésre vágyó Hölgyekkel ismerkednék!
lajosmizsén (kecskemét mellett) hokiztatnék, lábat nyalnék :P
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Sziasztok, cum tribute videó készítésére keresünk férfiakat

Sziasztok!
Intim masszázst vállalok hölgyeknek Budapesten. Részletek privátban.
Intim masszázst vállalok hölgyeknek Budapesten. Részletek privátban.
Sziasztok!
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Tekintsétek meg az adatlapom!
Miben segíthetek?
Sziasztok 26 éves meleg srác vagyok nagyon örülnék ha Budapest környékén elvinne motorozni valaki
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Miért kell ugyanazt a bugyuta szöveget az összes topicba egyszerre bírni? Legalább tennél egy kis melót abba, hogy lejáratod magad!
Lajosmizsei, kecskeméti vagy környékén élő pasikat cumiznék, illetve dugatnám magam
hely néha megoldható, de Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P

Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
A másik kérdésem: Milyen az igényes pasi? vagy az igényes nő? Mitől lesz valaki igényes? Hogy nem koszos a keze a körme, nem gombás lába, nincs hüvely folyása, nem büdös hugy szagú a pinája. Ettől lesz valaki igényes vagy félre értem mert ez nekem nem igényesség hanem normális alap tisztaság! Szóval mitől igényes a pasi borotváltság? kocka has? szálkás izom? Drágáim ha egy nő 165 cm magas és 85 kiló és igényes pasit keres akkor az Richard Gere vagy Jason Momoa legyen? .... Na és amiért firkálok itt, azt hiszem mindenkinek elkéne fogadnia és elkéne helyezkednie valami féle skálán, kéne h legyen némi önértékelése. Pl tudja , h Momoa hawai pasi és ott a kövér nők az ideálisak a soványak betegesek. Tehát Momának befog jönni 165 cm 85 kiló de Mi a faszt keresne it Momoa ???
DD végül is én is vágyok Jenifer Lopezre de itt semmi esélyem rá hogy megismerjem, hogy belétegyem a farkam arra meg végkép nem. De ezzel tisztában vagyok, és ha még találnék is valami agyhalott hasonmást itt akkor sem tudnám elérni mert roma stricik már évek óta futtanák és kibaszott nagy pénzekért cserélne gazdát. Úgy hogy maradjuk szépen a földön elégedjünk meg azzal amit kaphatunk és adhatunk egymásnak.

Nincs ilyen téma és nem tudom hová írni, úgy, hogy ide írom. Magyarázzátok el kérlek valaki aki tudja!! Annyi helyen olvasom mi a fene az a "minőségi együtt töltött idő" ???? Mitől lesz minőségi az együtt töltött idő? Mondjuk, hogy beszélgetünk az atom fizikáról miközben dugunk vagy az agy sebészetről? Mitől lesz minőségi, hogy többször több féle pózban is kielégítjük egymást, vagy, hogy megiszunk közben egy üveg kúrva drága bort vagy pezsgőt és bebaszunk mint állat? Mitől lesz minőség a szexszel együtt töltött idő? Estleg a hilton királyi lakosztályának minden sarkában kefélünk ettől minőségi hogy sok pénzt kell elkölteni drága helyeken?