Sziasztok, Salgotarjan - Budapest vonalon keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23és 30 évesek vagyunk☺️
23és 30 évesek vagyunk☺️
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Bicskén ma 17:00 után 20:00 ig szopnék és dugható is vagyok helyem nincs de ha van autód benne vagyok egy autós kalandban
Sziasztok.
Olyan Nőt, Hölgyet,Lányt esetleg Párt keresek aki szeret irányítani, alázni, használni.Ha lenne kedved nézni kamerán ahogy mindent megteszek amit kérsz tőlem írj itt vagy vegyél fel Skypra.
Mindent megteszek és bevállalók nincs tabu.
Skype cimem.Tomisex85
Olyan Nőt, Hölgyet,Lányt esetleg Párt keresek aki szeret irányítani, alázni, használni.Ha lenne kedved nézni kamerán ahogy mindent megteszek amit kérsz tőlem írj itt vagy vegyél fel Skypra.
Mindent megteszek és bevállalók nincs tabu.
Skype cimem.Tomisex85
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Ma 17:30-tól 19:30ig Valaki jár Bicskén autóval? Szopok és dugható is vagyok. Csak passzív vagyok.
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
És tényleg mindenhová írtál.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2025. 01. 15. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 15. szerda 21:50

Szép farkad leszopnám. Geciid nyelem Kúrhatsz. Békéscsaba. Helyem nincs. Utazom.
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs.
Holnap délután 17:00-tól valaki autóval lesz Bicskén? Aktívat keresek
Sziasztok! Ma estére 3-as szórakozáshoz keresünk szóló lányt illetve hölgyet, hetero pár vagyunk.
Holnap délelőtt keresek kalandot Sopronba!

Sziasztok, 18 éves miskolci srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra!

Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Szombat estére keresek Lányt vagy Nőt Szombathelyen aki megdugna felcsatolhatóval.Helyem van.45 é.pasi vagyok s arra vágyom,hogy egy Lány vagy Nő végre egyszer műfaszra húzzon és meg dugjon.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.
Olyan nagy kérés ez Lányok vagy Nők?Most tényleg csak arra vágyom,hogy megdugjatok Lányok vagy Hölgyeim.