Sziasztok!
Békéscsabán keresek párt-lányt.
Negyvenes sportos pasi.
Békéscsabán keresek párt-lányt.
Negyvenes sportos pasi.

Sziasztok!Sürgősen keresek Baján kúltúrált körülményeket biztosító helyet,ahol pár órára meglehet bújni és nem vagyonokat kérnek érte!Kérlek,ha tudsz ilyet,akkor privátban keress meg!Köszönöm

Sziasztok! A 3.kerbe most autos kaland? Teljesen kezdő, de nagyon kiváncsi vagyok! Csak ha tényleg akarsz is találkozni!
Nem vagyok egy "Mikes Kelemen" csak fel akarom hozni egy kicsit a "NÍVÓT" ! Terjed a "ki honnan származik" és "mijjen műveltt" duma... NEM IDE VALÓ ! Intelligenciát nem árulnak. Vagy van - vagy nincs... Átlagos embert 14 éves koráig lehet NEVELNI. Utána már csak "csiszolni" lehet. Élje ki mindenki a vágyait, de MÁSIK ÖRÖMÉRE, és SENKI KÁRÁRA !! Serch gut ???

Tele kíváncsisággal keressük bi lány partnerünket! Ha benne vagy kérlek jelentkezz! F/36 - L/21
Sziasztok Klaudia vagyok egy Bajai lány, és szívesen beszélgetnék, ismerkednék olyan lánnyal aki a közelben lakik! irjatok
molnar.klaudia.022@gmail.com

Sziasztok! bi párt,hölgyet esetleg nagy méretű urat keresünk ma estére vágyaink megvalósításához! Telt alkat,nagy fenék,nagy cici,nagy farok előny!!kor nem lényeg Borotváltak legyetek! helyünk van
Sziasztok!Párral ismerkednék csatlakoznék a hölgy örömére 3.nak.Én ápolt,diszkrét,átlagos, normális férfi vagyok.Nézzétek meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok várom üzeneteket..

kinek kurhatom a feleségét?fotozz videózz! 40 éves pasi kaposvár. utazni tudok helyem van!
Boldog Új Évet minden G.G. tagnak !
'17- ben is sok jó esélyt kapnak.
Akik csak kamuk, irkálnak, legyen nekik maszlag...
Akik szeretik is csinálni, azok pedig .......k !
'17- ben is sok jó esélyt kapnak.
Akik csak kamuk, irkálnak, legyen nekik maszlag...
Akik szeretik is csinálni, azok pedig .......k !

Valaki kozos faszveres?skype nevem:Niko23
Sziasztok én egy Bajai 23 éves lány vagyok biszexuális van párom! Olyan lányt keresek aki szivesen bennelenne hosszútávú kapcsolatban velem! ( nem 3ast szeretnénk csak én magamnak keresek egy férfiak nélkül) akit érdekel irjon!! molnar.klaudia.022@gmail.com
Sziasztok!
Hetero pasiként kíváncsi hölgyeket párokat férfiakat keresek ! Hetero alapon keresek olyan pasikat akár idősebb férfiakat akik megkóstolnák kipróbálnák a spermámat , hetero alapon kizárólag előtted verem ki egy pohárba amit azután megkóstolhatsz ! Ápolt egészséges nem italozó dohányzó átlagos méretű borotvált 40es pasi vagyok , spermám igényes szép hó fehér sűrű ! Írj kérdezz bátran , mindenkinek válaszolok ! Privátban tel számot adok amin érdeklődhetsz ..egész napos elérhetőség !
Hetero pasiként kíváncsi hölgyeket párokat férfiakat keresek ! Hetero alapon keresek olyan pasikat akár idősebb férfiakat akik megkóstolnák kipróbálnák a spermámat , hetero alapon kizárólag előtted verem ki egy pohárba amit azután megkóstolhatsz ! Ápolt egészséges nem italozó dohányzó átlagos méretű borotvált 40es pasi vagyok , spermám igényes szép hó fehér sűrű ! Írj kérdezz bátran , mindenkinek válaszolok ! Privátban tel számot adok amin érdeklődhetsz ..egész napos elérhetőség !
Sziasztok.A hétvégére keresek bi pasit Veszprém környékén.kezdő vagyok.írjatok privit!!
Sziasztok ma reggel esetleg nemlenne kedve valakinek egy közös kalandhoz Bp-en? Én egy teljesen kezdö nagyon kiváncsi fiu vagyok smile ! Csak akinek helye van! Kor nemszámit!
Esztergom és környékről aki ismerkedne? Írjon levelet
Bi vékony srác vagyok.
Bi vékony srác vagyok.
Sziasztok.
Párt keresünk 4-es játékokhoz...
A többi priviben... (Kamusok kimél... Minket. )
Párt keresünk 4-es játékokhoz...
A többi priviben... (Kamusok kimél... Minket. )
egy lányt/hölgyet keresünk harmadiknak mindkettőnk rörömére. Nincs konkrét időpont. (N29/F32)
Hali! Videózást vállalok, teljesen diszkréten. Bármi érdekel, amíg élvezed és nem árt másnak.
Sziasztok.38 éves normális hetero pasi vagyok.a Hétfői napon egy normális Nőt masszázsban részesítenék.szimpátia alapon...ujfiju@gmail.com