Csodás leírást adtál a megkivánt célszemélyről-eszközről! Csak vigyázz: 25 év nagy idő, lejár a talkum szavatossági ideje, no meg a kaucsuk is "megérik"!

Hogy mi kell a pasiknak? Na majd én megfogalmazom,szóval lehetőleg mindig új nő legyen, minimum 170-cm karcsú,szép keblei legyenek,legyen jókedvű,finom izű legyen a puncija,imádjon szexelni,és cumizni,nem árt ha le is nyeli természetesen,és nem utólsósórban max 25-éves,röviden ennyi/részemről/

Jajjj dehogy vagyok férfigyűlölő.. csak egyet
Amúgy kalapot emelek előtted h. végre valamelyik pasi bevallja hol hordják az eszüket

Amúgy kalapot emelek előtted h. végre valamelyik pasi bevallja hol hordják az eszüket

Jajjj dehogy vagyok férfigyűlölő.. csak egyet

Vadászösztön? Nem hiszem...az születési rendellenesség esetükben..
A Pasiknak egy dolog kellene: ÉSZ ...
A Pasiknak egy dolog kellene: ÉSZ ...

A vakarózósak ilyenkor még alaszanak
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 18. szombat 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 18. szombat 07:50
És mosogatással indíthattam a napot... nade sehol senki aki jobb kezével vakarja a bal oldalát...

Nem olyan rossz a mosogató(n) sem, majdnem olyan jó mint a mosógép(en)

Nem olyan rossz a mosogató(n) sem, majdnem olyan jó mint a mosógép(en)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 06. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

mármint a mosogatásra gondolsz?

Hát éhes is vok Hugi !!!!

Vaze főztél ma ????

pasi direktivák: sex és utána Ő
női direktivák: Ő és utána sex
csoda, hogy nem lehet őssze hozni a dolgot
ritka kivételek vanak azért
női direktivák: Ő és utána sex
csoda, hogy nem lehet őssze hozni a dolgot
ritka kivételek vanak azért
Minden ami a szex körül forog, kell nekünk. Párban, Párokban, hármasban. Orál, anál meg ilyesmi. Ha ezt megkapjuk (persze adjuk is), akkor élvezet az élet, a szexuális együttlét. A nő és a férfi sem néz más felé. Meg kell adni egymásnak azt, ami jólesik.
Lehet , hogy a kép fake. Ellenben tudok olyan linket andi melyben tisztán látszik , h szerencsétlen csávót rendesen megdolgozza 1 ló , és élvezi :D
Szóval no comment...
Szóval no comment...

fake... még 1 pasi sem bír el egy ekkora lovat....
Válaszolj olyat, amitől nem fogsz önteltnek tünni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 23. vasárnap 02:16

Törölt felhasználó (368461)

Mit lehet ilyenkor csinálni?.-) Ha nem reagálok erre: az bunkóság, ha meg igen: az önteltség? válassz:-))))(hogy válaszolhassak)
Mit lehet ilyenkor csinálni?.-) Ha nem reagálok erre: az bunkóság, ha meg igen: az önteltség? válassz:-))))(hogy válaszolhassak)
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2005. 01. 23. vasárnap 01:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem semmi, hanem minden! Ebben természetesen Ery is benne van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 01. 20. csütörtök 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 20. csütörtök 18:31
Törölt felhasználó (368461)

Ennyire nem kell nektek semmi?:-))))