Meddig tart a verseny?
A következő "piknik"en lekaphatnánk főzés közben a Doki hátsóját....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A következő "piknik"en lekaphatnánk főzés közben a Doki hátsóját....

Hááááát, épp 1 pár hsz-szel lentebb a szégyenlősségemről értekeztem...
Másodsorban nincs fehér gatyóm (gyenge kifogás, tudom), harmadsorban meg nincs, aki lefényképezze a seggem... Fényképet meg csak kamerával (tehát nem digitális fényképezővel, hanem filmfelvevővel) tudnék készíteni, azon meg nincs önkioldó.
(A lányom sikeresen hazavágta a digi gépem, tehát most ott tartok, hogy kamera van 2 db, digi fgép egyse).
De majd megláttyuk....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 02. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Másodsorban nincs fehér gatyóm (gyenge kifogás, tudom), harmadsorban meg nincs, aki lefényképezze a seggem... Fényképet meg csak kamerával (tehát nem digitális fényképezővel, hanem filmfelvevővel) tudnék készíteni, azon meg nincs önkioldó.
(A lányom sikeresen hazavágta a digi gépem, tehát most ott tartok, hogy kamera van 2 db, digi fgép egyse).
De majd megláttyuk....

Törölt felhasználó (137313)

édes dokim lécci csinálj képet te is

Dehogy bántottál... Ne viccelj...
CSak mondom olyan ritkán jársz errefelé, hogy néha-néha ide is benézhetsz.
Örülök, h a pöri ízlett...De még Jeno is azt mesélte, hogy bár nem pörköltes, mégis kétszer szedett. Akkor annyira rossz nem lehetett.
Csak még egy kis fövés kellett volna még neki, hogy igazán puha legyen, de egyrészt már kezdte lekapni az alját, másrészt már mindenkinek kopogott a szeme az éhségtől.
Legközelebb, ha esetleg ismét megbíztok bennem, akkor nem marhát készítek, mert az nagyon hosszú idő, de esetleg egy kis csülök, az sem rossz?!
Medence? Tudod, milyen szégyenlős vagyok...

Örülök, h a pöri ízlett...De még Jeno is azt mesélte, hogy bár nem pörköltes, mégis kétszer szedett. Akkor annyira rossz nem lehetett.

Legközelebb, ha esetleg ismét megbíztok bennem, akkor nem marhát készítek, mert az nagyon hosszú idő, de esetleg egy kis csülök, az sem rossz?!

Haggyá má... Ha én becsobbanok, de úgy tisztességgel, akárki kezét fogva, vagy csak egyedül, abban a medencében nem marad víz...
TEEEE!!! Negonoszkoggyááá!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 01. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 20:04

TEEEE!!! Negonoszkoggyááá!!!

Törölt felhasználó (52127)

Én annyira szeretném megnézni...ahogy az on lány kezét fogva...BELECSOBBANSZ a habtesteddel a Gyapi medencéjébeeeeee....

Tiszteletem, Sam bátyám!
Én is nagyon örültem, hogy megismerhettelek! Egy biztos, a "meózásod" egy ideig nem fogom elfelejteni!
Kérlek, add át jókívánságaimat és üdvözelem a Kedvesednek is, nélküle, segítsége, jótanácsai nélkül nem sikerült volna így! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 01. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 20:05
Én is nagyon örültem, hogy megismerhettelek! Egy biztos, a "meózásod" egy ideig nem fogom elfelejteni!

Kérlek, add át jókívánságaimat és üdvözelem a Kedvesednek is, nélküle, segítsége, jótanácsai nélkül nem sikerült volna így! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 01. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Helló doki! Emlékszel én mikor ettem a pöriből, én voltam a meós. Nagyon finom volt és minden elismerésem a tiéd. Szeretem a csípőset, kár, hogy nem tudtam tovább maradni, de így is nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy megismertelek.
Köszi neked is mindent mégegyszer!

Helló doki! Emlékszel én mikor ettem a pöriből, én voltam a meós. Nagyon finom volt és minden elismerésem a tiéd. Szeretem a csípőset, kár, hogy nem tudtam tovább maradni, de így is nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy megismertelek.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 01. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Én annyira szeretném megnézni...ahogy az on lány kezét fogva...BELECSOBBANSZ a habtesteddel a Gyapi medencéjébeeeeee....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 01. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 19:48

Szép estét asszonykám!
Téged nem kell hívni, Te ezen szoba részese vagy, Te ITTHON vagy itt!
Épp ezért ne hanyagold kérlek Te sem a "lakhelyünket"!

Alapvetően akkor örülök neki, hogy jól érezted magad!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 21:19

Tök Jól ! És közlöm veled, hogy utoljára voltam "friss húsi" !!!
És még valamit elárulok: én alapvetően nem szeretem a pörkölteket. Viszont kétszer szedtem !!!

És még valamit elárulok: én alapvetően nem szeretem a pörkölteket. Viszont kétszer szedtem !!!

Szép estét asszonykám!
Téged nem kell hívni, Te ezen szoba részese vagy, Te ITTHON vagy itt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 01. kedd 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 08:38

Törölt felhasználó (52127)

beköszönök már ide is...igaz..Én nem az on lány vagyok...de azért gondolom...a ház Urának az Én üdvözletem sem fog rosszul esni...
Jeno...küldtem Neked itt egy üzit...de fogalmam sincs..hogy egyáltalán megkaptad-e?!(ez a rendszer kissé furcsa néha)...

Jeno...küldtem Neked itt egy üzit...de fogalmam sincs..hogy egyáltalán megkaptad-e?!(ez a rendszer kissé furcsa néha)...
Dehogy bántottál... Ne viccelj...
CSak mondom olyan ritkán jársz errefelé, hogy néha-néha ide is benézhetsz.
Csak még egy kis fövés kellett volna még neki, hogy igazán puha legyen, de egyrészt már kezdte lekapni az alját, másrészt már mindenkinek kopogott a szeme az éhségtől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 01. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 01. kedd 19:04

Törölt felhasználó (137313)

Bocsánat,ha megbántottalak édes doki'kám...a pörkölted fantasztikusan finom volt.....
Legközelebb a közös fürdőzést nem hagyjuk ki és együtt csobbanunk a medencébe...
Legközelebb a közös fürdőzést nem hagyjuk ki és együtt csobbanunk a medencébe...

Bocsánat,ha megbántottalak édes doki'kám...a pörkölted fantasztikusan finom volt.....

beköszönök már ide is...igaz..Én nem az on lány vagyok...de azért gondolom...a ház Urának az Én üdvözletem sem fog rosszul esni...

Tök Jól ! És közlöm veled, hogy utoljára voltam "friss húsi" !!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 30. hétfő 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 30. hétfő 20:32

Inkább arra nyilatkozz, hogy "friss husiként" hogyan érezted magad???
Inkább arra nyilatkozz, hogy "friss husiként" hogyan érezted magad???
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 06. 28. szombat 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 28. szombat 21:06

Majdnem ráhibáztál !!
Csak hamarabb elmentél, mint ahogy elkészült !!!

Majdnem ráhibáztál !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 26. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 26. csütörtök 19:57

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Helló doki!
Remélem jó kaját fogsz készíteni, és jóllakatod a megjelenteket. Azért a biztonság miatt egy kevés kaját viszek magammal, hátha előbb megéhezek, mint elkészülsz vele.

Remélem jó kaját fogsz készíteni, és jóllakatod a megjelenteket. Azért a biztonság miatt egy kevés kaját viszek magammal, hátha előbb megéhezek, mint elkészülsz vele.

ne pánikolj édes, minden oké lesz... én majd csinálok desszertet...mondjuk...ööö...kakaót
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 06. 27. péntek 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 27. péntek 01:08

Émn is nagyon remélem, h nem fogok lebőgni a társaság előtt...
De királylányka is ígérte, hogy hoz zsírt (ha esetleg csak zsíros kenyér jut)...

De királylányka is ígérte, hogy hoz zsírt (ha esetleg csak zsíros kenyér jut)...

Ilyen este is ér?
Sajna csak most jutottam géphez... De azért köszi szépen!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 06. 27. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajna csak most jutottam géphez... De azért köszi szépen!

Jóóóóóóóó reggelt