DrAnthony szoba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1093   2008. 04. 16. szerda 20:48
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Ráadásul ugyanazon cég a mosogatógépekbe is gyártja ugyanazt a sz.rt... eplus2
De ezek szerint nem vagy rendszeres reklám-néző, ha még ezt sem tudod... vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 04. 15. kedd 17:16
Te....te állandoan "benézös" férfiu..most már Én is könyörgök Neked.....vagy olvass rendesen nyes ...vagy játsz olyant..hogy "ne szolj szám,nem fáj fejem"... wink

"A háztartási gépekről van egy idióta viccem:"

ezt irta a Doki...ÁLLTALÁNOSAN az összes háztartási gépröl...érted Te Fiukaaaa?????????
confused hehe
#1092   2008. 04. 16. szerda 08:40
surdapapa surdapapa
én szívesen lennék a Te bögyödben... izé a bögyeid között

de ezt csak suttogva mondom mert még a ház ura meghallja! eplus2 hehe

majd a gyurival meg velem megcsalod a ház urát!

a gyurié lesz a mosogatógéped hehe eplus2 /a nőkhö úccse ért!!!/ az enyím meg Te! eplus2

de erre csak akkor vagyok hajlandó amikor garantált, h a doki nem néz haza a szobájába, mert épp a madám kezeli Őt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 17:12
okéé....idöpont átgondolva.. smile wink ...de..teljesen és kizárolag viccnek szántam....

Te...gyuri...ugye nem azt akarod most ezzel a megfogadtamhogysenkineksemadoktanácsot szöveggel mondani...hogy még mindig a "bögyödben" vagyok..mert kissé mást gondoltunk a mosogatogéprööööl? smile ....
abban meg amugy is egyetértettünk...hogy nem muszáj azt csak mosogatásra használni.... wink crazya
#1091   2008. 04. 16. szerda 08:13
surdapapa surdapapa
khm...

tessék teljesen visszaóvasni!

nem kend írta-é eme remeket, amiben is mosogatógépet teccett emlögetnyiiii, ami az urad válaszába mán mosógéppé változott:

Válasz királylányos üzenetére (2008.04.14)
királylányos 2008.04.14

"szeretném megkérdezni...hogy itt lakik e még a ház ura????

kb egy hete futottam vele össze utoljára...valahogy..mindig elkerüljük egymást.....
no meg..a fennnnééébe,hogy mindig bedöglik valami háztartási gépem.....most pl a mosogatogépem....szolok is a Gyurcinak...hátha tud segiteni Rajtam....izzé a gépemen..."

khm khm surdit sosem a rossz szándék vezérli!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 17:16
Te....te állandoan "benézös" férfiu..most már Én is könyörgök Neked.....vagy olvass rendesen nyes ...vagy játsz olyant..hogy "ne szolj szám,nem fáj fejem"... wink

ezt irta a Doki...ÁLLTALÁNOSAN az összes háztartási gépröl...érted Te Fiukaaaa?????????
confused hehe
#1090   2008. 04. 16. szerda 07:35
gazosgyuri gazosgyuri
Dehogy wagy a bögyömben...de én lennék a bögyödben...ízé...a mosogatógéped elött...térdelwe w állwa... wink
Amelyiket csak szeretnéd... eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 15. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 17:12
okéé....idöpont átgondolva.. smile wink ...de..teljesen és kizárolag viccnek szántam....

Te...gyuri...ugye nem azt akarod most ezzel a megfogadtamhogysenkineksemadoktanácsot szöveggel mondani...hogy még mindig a "bögyödben" vagyok..mert kissé mást gondoltunk a mosogatogéprööööl? smile ....
abban meg amugy is egyetértettünk...hogy nem muszáj azt csak mosogatásra használni.... wink crazya
#1089   2008. 04. 15. kedd 17:16
X Törölt felhasználó (52127)

confused hehe
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 09:28
én díszgráfiás wok... de Te díszlexikonos... csak nem a zelli tanított olvasni hehe

mosogatógépról van szó!

molly anyó!
finom ez gyönyörű... mai ebédnek elfogadnám és elfogyasztanám...

Calgon hmmm egy mosógép működési ideje alatt hány mosógépnyi vízlágyítót is köll elhasználni, hogy picivel megnöveld az élettartamát kerdes confused
no majd jön egy Whiskas szerelő aki ezt megmongya hehe
#1088   2008. 04. 15. kedd 17:12

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 14. hétfő 20:52
Ahogy egy roppant vidéki ismerősöm mondaná: "Ehunvagyokééé"... wink

1 hete? Akkor itt valami nem stimmel... Vagy én emléxem rosszul, vagy Te, Életem, de gondold át kérlek az időpontot! wink

A háztartási gépekről van egy idióta viccem:

Az öreg ingyán pipázik a vízesés mellett, míg az asszony nagyban mossa a ruhákat a vízparton. Egyszer csak a víz kimos egy nagy sziklát, ami lezuhan és pont az ingyánasszony fejére esik, agyonütve őt.

Az ingyán nagyot szí a pipájából, és megszólal:

"Csak venni kéne Calgont... A héten a második mosógépet teszi tönkre a vízkő...". vigyor5 hehe
#1087   2008. 04. 15. kedd 16:07
gazosgyuri gazosgyuri
Abbúl Te nm esző...én megfogadtam,hogy senkinek semmilyen tanácsot gépészettel kapcsolatban... mf2 hehe ...kiwéwe aki arra érdemes... vigyor ...remélem érted...!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 15. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 09:28
én díszgráfiás wok... de Te díszlexikonos... csak nem a zelli tanított olvasni hehe

mosogatógépról van szó!

molly anyó!

Calgon hmmm egy mosógép működési ideje alatt hány mosógépnyi vízlágyítót is köll elhasználni, hogy picivel megnöveld az élettartamát kerdes confused
#1086   2008. 04. 15. kedd 09:28
surdapapa surdapapa

mosogatógépról van szó!

molly anyó!

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin

1 hete? Akkor itt valami nem stimmel... Vagy én emléxem rosszul, vagy Te, Életem, de gondold át kérlek az időpontot! wink

Az öreg ingyán pipázik a vízesés mellett, míg az asszony nagyban mossa a ruhákat a vízparton. Egyszer csak a víz kimos egy nagy sziklát, ami lezuhan és pont az ingyánasszony fejére esik, agyonütve őt.

"Csak venni kéne Calgont... A héten a második mosógépet teszi tönkre a vízkő...". vigyor5 hehe
#1085   2008. 04. 14. hétfő 23:36
gazosgyuri gazosgyuri
Hát ez marha jóóó... nyes eplus2 hehe

Nyah irány a patak...cserégöthetem a nőim... nyes
DrAnthony VIP Admin

#1084   2008. 04. 14. hétfő 20:53
Molly Kedves, holnap reggelre nem kérhetnék teát? Ugyanis nem szoktam kávézni... wink
#1083   2008. 04. 14. hétfő 20:52

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 14. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 14. hétfő 19:02
szeretném megkérdezni...hogy itt lakik e még a ház ura???? nyes

kb egy hete futottam vele össze utoljára...valahogy..mindig elkerüljük egymást.....
no meg..a fennnnééébe,hogy mindig bedöglik valami háztartási gépem.....most pl a mosogatogépem hehe ....szolok is a Gyurcinak...hátha tud segiteni Rajtam crazya ....izzé a gépemen... eplus2
#1082   2008. 04. 14. hétfő 19:02
szeretném megkérdezni...hogy itt lakik e még a ház ura???? nyes

no meg..a fennnnééébe,hogy mindig bedöglik valami háztartási gépem.....most pl a mosogatogépem hehe ....szolok is a Gyurcinak...hátha tud segiteni Rajtam crazya ....izzé a gépemen... eplus2
#1081   2008. 04. 13. vasárnap 21:33
Bandur Bandur
szabi?MUNKA látástól mikulásig zavart2 mélt küldeni?gépközelbe se leszek(legalábbbis internet közelbe)
shakehead
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 13. vasárnap 21:22
Na, szabira mész???

Azért mélt küldjél majd, hogy élsz!! nyes

ja és ment egy privi!
#1080   2008. 04. 13. vasárnap 21:22
Na, szabira mész???

Azért mélt küldjél majd, hogy élsz!! nyes

ja és ment egy privi!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 21:06
Gondoltam benézekk ide is egy hétig úgy se leszek,meg már ide molly miatt is érdemes jönni,ennyi figyelmességet worship
Te doki azért ezt mollynak illő lenne meghágni ill megháláni nyes
#1079   2008. 04. 13. vasárnap 21:06
Bandur Bandur
Gondoltam benézekk ide is egy hétig úgy se leszek,meg már ide molly miatt is érdemes jönni,ennyi figyelmességet worship
Te doki azért ezt mollynak illő lenne meghágni ill megháláni nyes
#1078   2008. 04. 13. vasárnap 20:58
Nagyon szépen köszönjük a finom ebédet és a reggelit! nyes
#1077   2008. 04. 12. szombat 08:58
köszi Mollyka...a tegnap esti "vacsit" is....de...sajnos...egyedül "buliztam"...a doktor ur máshová volt hivatalos.... wink

deeee....ma "..felveszem az uj ruhám,s kifényezem a csukám..." hehe
#1076   2008. 04. 11. péntek 15:48
oké Szívem....ha Te a sarkadra...És mivel Nekem itt a helyem...ezért...

Gyere a disco klub elé........ wink ...este 10 felé..Én is ott leszek....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 04. 11. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2008. 04. 11. péntek 11:56
#1075   2008. 04. 11. péntek 11:56
#1074   2008. 04. 11. péntek 10:44
figyelj Te kis macifiu....én már rég irtam....becsuktam a szemeimet mig Ök "ténykednek"....de..addig nem szeretném kinyitni...mig...Veled...ööö...mosogatunk...vagy....mosogatogépbe BE....ööö...KI..... wink eplus2
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 04. 11. péntek 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 07:43
Szerintem félre értetted...nm engedélyt kő kérned...csak felajánlottam egy alternatíwát...amíg szilwánál ténykednél... crazya hehe

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: DrAnthony DrAnthony
Nyitás ideje: 2007. 09. 07. péntek
Üzenetek: 1413db
Utolsó üzenet: 2011. 01. 01. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!