Hát sajnos nem... De semmi gond, ami késik nem múlik.
Én nem hiszem, hogy büdös lennék, mert minden nap fürdök és szerintem te sem vagy az (ahogy téged ismerlek
). Max magát érzi és fürdik egész nap, azért nincs itt.
Ismét dobok fel egyet a rajzaim közül.
Én nem hiszem, hogy büdös lennék, mert minden nap fürdök és szerintem te sem vagy az (ahogy téged ismerlek
). Max magát érzi és fürdik egész nap, azért nincs itt.
Ismét dobok fel egyet a rajzaim közül.
Sziasztok ! Jó hétvégét ! Tudjátok én utánanéztem, ki is lehet a Diablos meg még steve is. Előbb a név, aztán a rajzok, grafikák, méghozzá gépi grafikák. Ez valami játék, lehet csak én vagyok elmaradva, de amolyan fantáziajáték, és rajzok, meg szellemek.
Valami ilyesmi, amit most ide teszek nektek.
Igy van Diabolos??
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 17. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 17. péntek 23:16
Igy van Diabolos??
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 17. péntek 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nem kaptunk választ...
Biztosan büdösek vagyunk neki...
Biztosan büdösek vagyunk neki...
Nem is azzal vagyon a probléma, hogy kicsoda diablosteve, hanem hogy ki NEM!?
Mert surda elejtett és nehezen értelmezhető (több topicban is kinyilvánított) célzásaiból arra a konzekvenciára jutottam (és még más is), hogy surdi szerint diablo valakinek a "klónja", álregje. Csak azt nem sikerült kisilabizálni, hogy kinek a második regjének véli? Az enyémnek? dako84-nek? D-Hog-nak?
Erre próbáltam választ kapni, de homályos célzáson túl sajnos mást, konkrétumot nem mondott, így most itt vagyok meglőve a kétkedésben...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 18. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 10:12
Mert surda elejtett és nehezen értelmezhető (több topicban is kinyilvánított) célzásaiból arra a konzekvenciára jutottam (és még más is), hogy surdi szerint diablo valakinek a "klónja", álregje. Csak azt nem sikerült kisilabizálni, hogy kinek a második regjének véli? Az enyémnek? dako84-nek? D-Hog-nak?
Erre próbáltam választ kapni, de homályos célzáson túl sajnos mást, konkrétumot nem mondott, így most itt vagyok meglőve a kétkedésben...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 18. szombat 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Jó hétvégét ! Tudjátok én utánanéztem, ki is lehet a Diablos meg még steve is. Előbb a név, aztán a rajzok, grafikák, méghozzá gépi grafikák. Ez valami játék, lehet csak én vagyok elmaradva, de amolyan fantáziajáték, és rajzok, meg szellemek.
Igy van Diabolos??
Igy van Diabolos??
Hát erről lehetne egy új topic-ot nyitni, mert egy rakat képet tudok mutatni róla.
Diablo egy PC játék amiben rohangálsz és nyírkálod a zombikat, csontvázakat, meg az egyéb szörnyeket és mint minden ilyen játékban egyre furább és erősebb lényeket kell széttrancsíroznod. Ezekért tapasztalati pontot kapsz és így egyre jobb fegyvereket tudsz használni ... varázsolni stb. Tudnék róla egy csomót rizsázni, de izgalmasabb ha játszol velük.

És hát a lényeg, hogy a címszereplőt verd le a játék végén. A kiegészítővel bővült a játék, meg a javítások sok jó dologgal bővítették ezt a világot.
A nevem meg ebből jött. Diablo + Steve
Ez a cég amúgy a legjobb játékterverők egyike a világon. A Starcraft és a Warcraft is az Ő kezük munkája (a WoW is). Na ezért lehet fenekelés lesz, mert reklámozok itt

Kb. ezek azok a szörnyek akiket már vagy 1000x legyilkoltam.
Ezek a 2. részből van, de jön a 3. is jövőre remélhetőleg.
Ja és pár rajzot tettem már be a "Fantázia ... rajzok" topicba. De ha gondoljátok Diablo-ról is rajzolok egy képet.
Nektek is jó hétvégét. Legyetek rosszak (csak egy kicsit)
Diablo egy PC játék amiben rohangálsz és nyírkálod a zombikat, csontvázakat, meg az egyéb szörnyeket és mint minden ilyen játékban egyre furább és erősebb lényeket kell széttrancsíroznod. Ezekért tapasztalati pontot kapsz és így egyre jobb fegyvereket tudsz használni ... varázsolni stb. Tudnék róla egy csomót rizsázni, de izgalmasabb ha játszol velük.

És hát a lényeg, hogy a címszereplőt verd le a játék végén. A kiegészítővel bővült a játék, meg a javítások sok jó dologgal bővítették ezt a világot.
A nevem meg ebből jött. Diablo + Steve
Ez a cég amúgy a legjobb játékterverők egyike a világon. A Starcraft és a Warcraft is az Ő kezük munkája (a WoW is). Na ezért lehet fenekelés lesz, mert reklámozok itt

Kb. ezek azok a szörnyek akiket már vagy 1000x legyilkoltam.
Ezek a 2. részből van, de jön a 3. is jövőre remélhetőleg.Ja és pár rajzot tettem már be a "Fantázia ... rajzok" topicba. De ha gondoljátok Diablo-ról is rajzolok egy képet.
Nektek is jó hétvégét. Legyetek rosszak (csak egy kicsit)
Na ez a kemény. Szerintem kevernek valakivel. Nézz be a "Golden Gate chat és az operátorok" topicba. Na ott laca42 és motkány66 ugyan az.
Na legalább erre fény derült. Lehet, hogy surda = laca42 = motkány66 és reggel surda, este meg laca42 néven nyomul
szal, No comment.
Laca kiosztja ott az embereket elég rendesen.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 18. szombat 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 22:00
Na legalább erre fény derült. Lehet, hogy surda = laca42 = motkány66 és reggel surda, este meg laca42 néven nyomul
szal, No comment.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 18. szombat 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is azzal vagyon a probléma, hogy kicsoda diablosteve, hanem hogy ki NEM!?
Sajna az sem nyert. laca42 a cset egyik ismert személye (volt?). Kép is van róla a képtárban.
surdi meg tudtommal nem sokat csetel.
Na mindegy, szerintem ebben a "klónháborúban" már hülyén halunk meg...
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 18. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 18. szombat 22:46
surdi meg tudtommal nem sokat csetel.
Na mindegy, szerintem ebben a "klónháborúban" már hülyén halunk meg...
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 18. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ez a kemény. Szerintem kevernek valakivel. Nézz be a "Golden Gate chat és az operátorok" topicba. Na ott laca42 és motkány66 ugyan az.
szal, No comment.
szal, No comment.
Majd megyek megkérdezem az Orákulum-ot, hogy mikor ér véget a Klónok háborúja.
surda azért nem csetel, mert arra ott volt a laca42 felhasználóneve
Mindegy, majd egyszer erre is fény derül.
Mondom, a két személy biztos nem ugyanaz...
Meg ahogy mondtam: surdi kizárólag munkaidőben ven fen a GG-n, otthon neki tilos ilyen csúúúnya oldaalakt látogatnia.
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 21. kedd 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 21. kedd 23:58
Meg ahogy mondtam: surdi kizárólag munkaidőben ven fen a GG-n, otthon neki tilos ilyen csúúúnya oldaalakt látogatnia.
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 10. 21. kedd 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd megyek megkérdezem az Orákulum-ot, hogy mikor ér véget a Klónok háborúja.

Szép estét. Na ezek jóóó filmek, töltöm is.
Fűrész 5 is remélem jó lesz (már tölthető is), nem úgy mint az 1 + a 2, mert azokon röhögtem.
Knight Rider is lassan kint van.
Sőt a Dragon Ball is filmesítés alatt van.
A ne szórakozz Zohan-al is állat. Szét röhögtem magam rajta.
Fűrész 5 is remélem jó lesz (már tölthető is), nem úgy mint az 1 + a 2, mert azokon röhögtem.
Knight Rider is lassan kint van.
Sőt a Dragon Ball is filmesítés alatt van.
A ne szórakozz Zohan-al is állat. Szét röhögtem magam rajta.
Estét Doki bááá...
Megy majd egy priwi hónap este...asszem nagy xarba kewertek és kérnék tanács...köszi...remélem majd megkapod...
Megy majd egy priwi hónap este...asszem nagy xarba kewertek és kérnék tanács...köszi...remélem majd megkapod...
a barátság szent és sérthetetlen!
azt mindig megbecsüljük, szeretjük, köszönjük és nem töröljük! (legalábbis nálam)...
azt mindig megbecsüljük, szeretjük, köszönjük és nem töröljük! (legalábbis nálam)...
Semmi olyat nem írtál, amit moderálnom/törölnöm kellene.
Egy valamit azért (egyenlőre a legnagyobb tisztelet hangján) kérnék tőled: Ide ne nagyon írj már olyan nagyképű/lekezelő/sokak számára roppant idegesítő/stb. hozzászólást, mint a Kismalacban. Köszi előre is.
Tudom, h alapvetően csak a polgárpukkasztás a célod, de ide mégse lécci...
Egy valamit azért (egyenlőre a legnagyobb tisztelet hangján) kérnék tőled: Ide ne nagyon írj már olyan nagyképű/lekezelő/sokak számára roppant idegesítő/stb. hozzászólást, mint a Kismalacban. Köszi előre is.
igen ide nem...
mert a fórum tiltás ki hat a kis malacra is
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 11. 01. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 01. szombat 22:06
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 11. 01. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi olyat nem írtál, amit moderálnom/törölnöm kellene.
és én szigorú és igazságtalan vagyok a dúsgazdag palikkal...már csak irigységből is...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 11. 01. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 01. szombat 22:18
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 11. 01. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
igen ide nem...
Mostanság jutott eszembe:
A gazdagság, a jólét olyan, mint a tudás, az intelligencia, a műveltség. Ha van, akkor nem szükséges már vele kérkedni.
Ajánlanám ennek megfontolását.
A gazdagság, a jólét olyan, mint a tudás, az intelligencia, a műveltség. Ha van, akkor nem szükséges már vele kérkedni.
Ajánlanám ennek megfontolását.
Nem mondasz hülyeséget doki.
A kreativitás mire nem képes
:
A kreativitás mire nem képes
:
Nem is nagyon tudtak rá mit válaszolni...
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz diablosteve üzenetére (2008. 11. 03. hétfő 02:08), amit ide kattintva olvashatsz)
helló doki!
régen jártam nálad, hoztam egy kis itókát ne jöjjek üres kézzel. kellemes estét és magömlést neked doki!
(majd ha hozzáférsz)

régen jártam nálad, hoztam egy kis itókát ne jöjjek üres kézzel. kellemes estét és magömlést neked doki!
(majd ha hozzáférsz)

DrAnthony

gabiii