utálat, szeretet, szinte leheletnyi a különbség a két szó között, az átmenet meg észrevehetetlen...
Kannácska topicja négy számjegyű tetszési indexel rendelkezik!
hol vannak hozzá képest a többi híreségek statisztikai adatai???...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 14. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 19:17
Kannácska topicja négy számjegyű tetszési indexel rendelkezik!
hol vannak hozzá képest a többi híreségek statisztikai adatai???...

Drága szépségem, istennőlábú weszkócsizmás bombasztikus dekoltázsú gyönyörűségem!
Hát Te merre voltál, amikor erről "cikkeztünk"??? A Kanna topicban jónéhány keresetlen szót ejtettem ezügyben, meg az OFF-ban is, szóval???
Tényleg el foglak fenekelni a figyelmetlenséged miatt!
Na ja, "imádom" Kannát, ezzel a kutyaüggyel még jobban a szívembe lopta magát...
Hát Te merre voltál, amikor erről "cikkeztünk"??? A Kanna topicban jónéhány keresetlen szót ejtettem ezügyben, meg az OFF-ban is, szóval???

Na ja, "imádom" Kannát, ezzel a kutyaüggyel még jobban a szívembe lopta magát...

Drága szépségem, istennőlábú weszkócsizmás bombasztikus dekoltázsú gyönyörűségem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 14:15

Törölt felhasználó (52127)

Te Doki...mit szolsz a legujabb hirhez...miszerint az Annácska kutyusa..megharapott egy idös nénit???
csak..mert...tudom,hogy nagy rajongoja vagy az Annának....

Te Doki...mit szolsz a legujabb hirhez...miszerint az Annácska kutyusa..megharapott egy idös nénit???

Kannát akkor fogom megszeretni, ha télleg leszurkolja nekem a 200 ezret, amit ígért!
(privi olvasva, megválaszolva).
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 09. péntek 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 15:43

doki! ment egy privi! olvasd!
(kannát mikor fogod megszeretni? jeligére
)

doki! ment egy privi! olvasd!
(kannát mikor fogod megszeretni? jeligére
)

Hehe... Lehet, Drága, hogy Te elviselnéd, hogy egy fincsi női nyelv kényeztesse a puncidat, de sajnos én javíthatatlan hetero vagyok, és nem tudom elképzelni a cerkámat egy pasi szájában. Háááát ÍGY!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 09. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 15:05

nem is nagyon leszek...mert eddig van egy rakás pasi
én nem feltétlenül látom, hogy ez egyenesen következne ebből

nem is nagyon leszek...mert eddig van egy rakás pasi
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 09. péntek 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 14:30

Szervezek??? Esetleg részt veszek a szervezéseben... Na jó, lebuktam/tunk, de hát Te továbbra se voltál hajlandó orálisan kényeztetni...
Bár ha figyeled a fejleményeket a JNKSZ M-i buli kapcsán, akkor ha így folytatódik a dolog, nem is nagyon leszek (más által se), mert eddig van egy rakás pasi, meg 2 csaj, de azok is párban...

Bár ha figyeled a fejleményeket a JNKSZ M-i buli kapcsán, akkor ha így folytatódik a dolog, nem is nagyon leszek (más által se), mert eddig van egy rakás pasi, meg 2 csaj, de azok is párban...

Szervezek??? Esetleg részt veszek a szervezéseben... Na jó, lebuktam/tunk, de hát Te továbbra se voltál hajlandó orálisan kényeztetni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 22:01

pfúj doki! te meg milyen mocskos, perverz, szétkefélős bulit szervezel a megyédben???
ilyen egy szemérmetlen, undorító, szégyenteljes kezdeményezést
(ha megvan az időpont, dobj egy privit)

pfúj doki! te meg milyen mocskos, perverz, szétkefélős bulit szervezel a megyédben???

Hááá innen...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

honnan ösmersz ennyire
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 14:04

surdi, mondtam már, h hülyébb vagy a sokéves európai átlagnál???
Sztem át fog jönni a szomszéd, mert ezt a nyerítést, amit levágtam nem lehet nevetésnek nevezni...

Sztem át fog jönni a szomszéd, mert ezt a nyerítést, amit levágtam nem lehet nevetésnek nevezni...

surdi, mondtam már, h hülyébb vagy a sokéves európai átlagnál???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)

hogy aranyeső legyen a lyukában!
én kérek elnézést! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

én kérek elnézést! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, ez érdekel... Miért is?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Te doki!
kanna miért dug fel magának aranyeső szálakat?
kanna miért dug fel magának aranyeső szálakat?
MIVAN??? Ez nem a törvényszék??? MOST SZÓLSZ???
Eddig ebben a meggyőződésben voltam teljesen...
Egyébként minden OK, köszönöm kérdésed. Egyébként általában ilyen rendes vagyok, nemcsak a törvényszéken...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 21. vasárnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 21. vasárnap 18:57

Egyébként minden OK, köszönöm kérdésed. Egyébként általában ilyen rendes vagyok, nemcsak a törvényszéken...

Csak bekiaballok....Hello Doki !!!!
Minden rendben ? Ne legy egyszerre ilyen rendes,nem a törvenyszeken vagy !

Csak bekiaballok....Hello Doki !!!!
Minden rendben ? Ne legy egyszerre ilyen rendes,nem a törvenyszeken vagy !

De ahogy látod, a kérdés egyenlőre függőben van... Nem nagyon indult be a téma...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 16. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 16. kedd 14:51

ennek csak akkor lenne értelme, ha a nappaliban meg tiltás járna érte!
sztem tom több tiltást kapna, mint Tőle kapott a Kátya!
csak az a baj, h ez még szubjektívebb dolog /mármint, h mi a giccs/, mint amit a doki ez előző hsz-ben felsorol!

csak az a baj, h ez még szubjektívebb dolog /mármint, h mi a giccs/, mint amit a doki ez előző hsz-ben felsorol!
ennek csak akkor lenne értelme, ha a nappaliban meg tiltás járna érte!
csak az a baj, h ez még szubjektívebb dolog /mármint, h mi a giccs/, mint amit a doki ez előző hsz-ben felsorol! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 17:49

csak az a baj, h ez még szubjektívebb dolog /mármint, h mi a giccs/, mint amit a doki ez előző hsz-ben felsorol! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia doki.Mit szólnál ha nyitnánk egy giccs topicot?az előzményeket a nappaliban olvashatod
A nappaliban olvasottak alapján maximálisan támogatom az ötletet, már csak azt kellene kitalálni, hogy hova, melyik témába férne bele. Szerintem ide a celeb-be nem, mert itt már van egy negatív szex-szimbólum és fake topic. Ha zömében képeket tennénk be a giccses dolgokról, akkor tán a képes topicba mehetne, hangsúlyozva, hogy csak érdemi kommentekkel. Vagy a szex-mentes övezetbe.
De támogatom!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 10. 14. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 14. vasárnap 17:49
De támogatom!

Szia doki.Mit szólnál ha nyitnánk egy giccs topicot?az előzményeket a nappaliban olvashatod