nem akarok én sem offolni, de ha segítség kell, akkor szólj, besegítek belevezetni a kicsikét a fórum "rejtelmeibe"...
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 16:53

Végre valaki, aki nem ugrik fejest egy fórumba, hanem előtte szétnéz, mik is a szokások...
Apropó, télleg magyar a fórumunk nyelve, de ha angolul írok, mellétéve a fordítás, már szabályos!
Ezt a topicot meg nehéz lenne szétoffolni, ez pont arra született, hogy a jónépek itt (is) trécseljenek.
cupp

Apropó, télleg magyar a fórumunk nyelve, de ha angolul írok, mellétéve a fordítás, már szabályos!

Ezt a topicot meg nehéz lenne szétoffolni, ez pont arra született, hogy a jónépek itt (is) trécseljenek.
cupp
Doki gyere fel msn re légyszives!!!
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 17:00
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha jól veszem észre, a kis hokker Alföldi Robikról vagyon szó... Na én is nagyon kíváncsi leszek a "munkásságára"... Meg a "lengőajtónisprofilbólbigface" stílusára is...

Ha jól veszem észre, a kis hokker Alföldi Robikról vagyon szó... Na én is nagyon kíváncsi leszek a "munkásságára"... Meg a "lengőajtónisprofilbólbigface" stílusára is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:30

Törölt felhasználó (52127)

oké....Én ezt is elfogadom...nem szerethetünk egyformán mindenkit....
azért..Én kivácsi leszek az elkövetkezö munkásságára...

Tudod surdi, eddig hiányoltalak!!! Na de ilyen szöveggel beköszönni hozzám...
De királylányka megválaszolta azt, ami bennem is megfordult gonoldatként...
De istebbiza', igaza lesz királylánynak, és a hsz-eid tetején lévő "törlés" gombra téved a kezem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 09:04

De királylányka megválaszolta azt, ami bennem is megfordult gonoldatként...

De istebbiza', igaza lesz királylánynak, és a hsz-eid tetején lévő "törlés" gombra téved a kezem...

TEEEEEEE!
teli szájjal nem illik beszélni!
legközelebb vedd ki a szádból a farkam, ha a dokihoz szólsz!

Végre valaki, aki nem ugrik fejest egy fórumba, hanem előtte szétnéz, mik is a szokások...
cupp (Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 15:45

cupp (Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

:hudecigoruittvalaki
Nem, nem kaptalak el/le/meg :P hihihihihihi
1. kevesebb volt a hangulat(?)jel mint nálad
2. ÉN olvastam. Tanultam. Utána(d)néztem. Nem szabad angolul írni
))) :p
Na ITT a rahedli hangulatjel.
Nem offolom szét a topikodat.
Puszika

Puszika
:hudecigoruittvalaki
))) :p
Puszika (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 01:44

Puszika (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Először is megkérném a kedves felhasználót, hogy rahedli hangulatjellel ne offolja a topicot, másodszor meg
you got catch me (elkaptál!)
Válaszom a tisztelt felhasználó felé, hogy IGEN ebben a szobában leledzik egy fenti tulajdonságokkal felvértezett, tán azért már kevésbé forrófejű, tán kicsikét nem annyira pukkancs doki...
:nekedmegbiztosbevoltgpiszelveakezed

Válaszom a tisztelt felhasználó felé, hogy IGEN ebben a szobában leledzik egy fenti tulajdonságokkal felvértezett, tán azért már kevésbé forrófejű, tán kicsikét nem annyira pukkancs doki...

plusz New-ért....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:41

nem is egyformán szeretjük!
mert mi dokival -egyebek között- érted rajongunk!
Te meg miértünk!
Te meg miértünk!

nem is egyformán szeretjük!
Te meg miértünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:30
Te meg miértünk!

azért..Én kivácsi leszek az elkövetkezö munkásságára... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 14:27

azért..Én kivácsi leszek az elkövetkezö munkásságára... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)

nem amiatt nem szeretem mert ..zi!
sokkalta jobban irritál a másik buzisága! a kutyabuzisága!
nem szeretem, mint embert! irritált a reggeli műsorban! irritált a hetesek között! zavar a hangja! a stílusa!
és az is amilyen lett az Ember tragédiája az Ő rendezésében!
nos a magyar emberek tragédiája, h ilyen fos kinézetű nemzeti színház ekkora fos rendezésben ünnepelte az átadását!
nem szeretem, mint embert! irritált a reggeli műsorban! irritált a hetesek között! zavar a hangja! a stílusa!
nos a magyar emberek tragédiája, h ilyen fos kinézetű nemzeti színház ekkora fos rendezésben ünnepelte az átadását!
nem amiatt nem szeretem mert ..zi!
tudod Surdikám..érdekes dolgok ezek...álltalában azt mondják...gyermek korunkban sokkal többet álmodozunk,mint felnött fejjel...
Én azt hittem...Te már rég felnöttél...
de..meghagyom Neked az álmaidat....vigyázz...Doki nehogy a fejedre koppintson...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 07. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 07. hétfő 09:04
Én azt hittem...Te már rég felnöttél...

de..meghagyom Neked az álmaidat....vigyázz...Doki nehogy a fejedre koppintson...

TEEEEEEE!

TEEEEEEE!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 04. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 18:35

R.....mint...Rátni Rakarom a Rastagságát!!!!!!

Először is megkérném a kedves felhasználót, hogy rahedli hangulatjellel ne offolja a topicot, másodszor meg
(Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 19:19

Tessék mondani, ebben a szobában lakik egy fantasztikus humorú, forrófejű, intelligens pukkancs?
:mostraszakadhategymazsaszarmertnemhivszsoha
MEGVAGY!
))

MEGVAGY!

Tessék mondani, ebben a szobában lakik egy fantasztikus humorú, forrófejű, intelligens pukkancs?
MEGVAGY!
))

MEGVAGY!

Hát lehet azt feledni, Drága???
De télleg, hol van surdi? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 17:03

De télleg, hol van surdi? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

emlékszel..mikor az elsö éjszakánkat töltöttük a közös ágyunkban?......ezzel a raccsolással csak terelek..had irigykedjenek....föleg sanyi..Ö teljesen azt hiszi,hogy Te +Én..(közben tényleg)......
..hisz alig fértem Hozzád...olyan hosszu volt...meg vastag....
azota is nyaldosom a szájam szélét...

emlékszel..mikor az elsö éjszakánkat töltöttük a közös ágyunkban?......ezzel a raccsolással csak terelek..had irigykedjenek....föleg sanyi..Ö teljesen azt hiszi,hogy Te +Én..(közben tényleg)......
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 05. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 15:19

"rosszúság"??? Akkor már inkább "JÓszúság", ha már imígyen becézzük...

Halló!
Én meg azt hittem lewédetted a newedet...
Pinya! (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 04. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg azt hittem lewédetted a newedet...

Pinya! (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 04. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
"rosszúság"??? Akkor már inkább "JÓszúság", ha már imígyen becézzük...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 11:13

bocsánat...a rosszuságát kihagytam......

köcce...
surdilovics el van tűnve... parkolópályára tették???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 21:48

surdilovics el van tűnve... parkolópályára tették???

bocsi doki, de az új ideiglenes neved tiszteletére kaptál jutalomfalatnak egy kanna cikket 2008 évi legfrissebbet (Méhkirálynő2?)...
surát ezúton üdvözlöm!...

surát ezúton üdvözlöm!...

bocsánat...a rosszuságát kihagytam......
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)