ott maradt, pardon
(Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 09. szerda 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 15:25

ááá, én nem vagyok oooolyan...
khm... bennem sodródott az Emil!
hihihihihihihi
Azért mikor beágyaztam, láttam h ott maradt a saját hosszú, barna hajamból egy szál. Gondoltam nem akarok én annyira takarítani
szívem szerint az ágyat is körbepisiltem volna

hihihihihihihi
Azért mikor beágyaztam, láttam h ott maradt a saját hosszú, barna hajamból egy szál. Gondoltam nem akarok én annyira takarítani

igen, "dugdosom"...be-ki és be-ki, majd ismét be-ki...és így tovább!
(Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 09. szerda 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)

ááá, én nem vagyok oooolyan...
hihihihihihihi
szívem szerint az ágyat is körbepisiltem volna
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 09. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 13:55

hihihihihihihi

Pro primo: Nem csináltam Neked hírverést, de ez a sok kiéhezett kan azonnal rácsap 1-1 új csajra...
Pro secundo: Miben, és hol is "sodródtál"?

miért dugdosod?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 09. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 14:08

ááááá, az nem nagy kunszt...
az enyémet is sokan ismerik, de még sosem látták...

és..melyik színü Nöket sikerült már lecsapnod a Doki kezéröl???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 09. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 12:16

pedig már metette!
úgyis imádom a nőket lecsapni a doki kezéről!

Erről nekem a Piszkos 13 jutott az eszembe:
Kihozzák nekik a kaját, mire megkérdi az egyik sittes:
- Mi a kaja?
Mire a másik:
- Nem tudom... Földön már láttam, de enni még sosem ettem...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 09. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 14:08
Kihozzák nekik a kaját, mire megkérdi az egyik sittes:
- Mi a kaja?
Mire a másik:
- Nem tudom... Földön már láttam, de enni még sosem ettem...

(Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 09. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)

pro terció: Te is a kiéhezett kanok sorában vagy ám!
(Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 09. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 13:55

Pro primo: Nem csináltam Neked hírverést, de ez a sok kiéhezett kan azonnal rácsap 1-1 új csajra...

Pro secundo: Miben, és hol is "sodródtál"? (Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 09. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 11:19

Pro secundo: Miben, és hol is "sodródtál"? (Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 09. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem, tényleg nem, de ne csinálj nekem hírverést!
Emlékszel? Sodródni... tegnap azt tettem!

ez mostanság má a gyurkáé!
de Ő hol a repedt herébe kódorog?
csak nem kerpenben van?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 01. 09. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 12:56
de Ő hol a repedt herébe kódorog?
csak nem kerpenben van?

freemail oldalon volt,mint ajánlott kép
én ajánlom neked!
új avatarnak

én ajánlom neked!
új avatarnak

freemail oldalon volt,mint ajánlott kép
én ajánlom neked!
új avatarnak

én ajánlom neked!
új avatarnak

pedig már metette!
(Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 09. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 09. szerda 11:19

Emlékszel? Sodródni... tegnap azt tettem! (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 08. kedd 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 23:58

Emlékszel? Sodródni... tegnap azt tettem! (Ez egy válasz _Dr_Anthony_R üzenetére (2008. 01. 08. kedd 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Na-na!!! Azért én nem feledkeznék meg a melleidről sem... Tudtommal azok sem tartoznak a "kicsi" kategóriába!

Psszt...sosem láttam
De ismerem!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

De ismerem!

Na-na!!! Azért én nem feledkeznék meg a melleidről sem... Tudtommal azok sem tartoznak a "kicsi" kategóriába!
(Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 08. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 18:28

Hm... felnőttek játszótere/fere/, ugye?
Ööööö...nekem csak a szám nagy
Rossz az aki rosszra gondol...
:toncsimarharanemrohoghet

surdi-surdi... végül is, ha a "klasszikus" dobogót nézzük (3 "lépcsőfokkal"), akkor annak a legfelső foka is "dobogó"... Ha így nézzük, valóban "dobogós" vagyok, ellentétben veled, aki a "futottak még" kategóriába tartozol...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 08. kedd 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 09:12

áááá
nem vagy Te oljan! Te az észérvek híve vagy!
az erőből megoldani a problémát c. dolgot más szokta csinálni! csak most nemTom kire is gondoljak!
és tisztában vagy Te azzal, h a királylánynál dobogós vagy!
mint ahogy nyú is és én is!
aztán egymás vizeit nem is igazán zavarjuk, mert eccerre szinte sosem hajtunk rá a tüneményünkre!
nem vagy Te oljan! Te az észérvek híve vagy!
az erőből megoldani a problémát c. dolgot más szokta csinálni! csak most nemTom kire is gondoljak!

és tisztában vagy Te azzal, h a királylánynál dobogós vagy!
mint ahogy nyú is és én is!

aztán egymás vizeit nem is igazán zavarjuk, mert eccerre szinte sosem hajtunk rá a tüneményünkre!
MIVAN?????
Lehet, hogy én nem tudok magyarul, de ezt a kérdést aztán tényleg nem értem.
1.: Kinek akarsz INNEN e-mail-t küldeni?
2.: Milyen "legyél tag" menü?
3.: Mit töltöttél fel és hova?
4.: Hol vagy tag?
5.: Ki tiltott téged?
6.: Minek ide írod ezt???? (Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 01. 08. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 18:45
Lehet, hogy én nem tudok magyarul, de ezt a kérdést aztán tényleg nem értem.
1.: Kinek akarsz INNEN e-mail-t küldeni?
2.: Milyen "legyél tag" menü?
3.: Mit töltöttél fel és hova?
4.: Hol vagy tag?
5.: Ki tiltott téged?
6.: Minek ide írod ezt???? (Ez egy válasz zorn üzenetére (2008. 01. 08. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért nem tudok emailt küldeni?Ki Irja,hogy használjam a legyél tag most menüt de feltöltöttem tag vagyok és semmi.Ha meg a hsz.-be válaszolok tiltassz.
csak nem a farkát?
de akkor Te
-od, és ott vagy vele?
(Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 08. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

de akkor Te

NEM a hasát...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 08. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 19:51

én jó fiú vagyok, toncsi tanusíthatja!
nem kell félned a bácsitól, csak annyit lép előre, amivel nem lép rá senki pici topánkájára...
és gyanítom, hogy doki a hasát fogja a röhögéstől!

nem kell félned a bácsitól, csak annyit lép előre, amivel nem lép rá senki pici topánkájára...

én jó fiú vagyok, toncsi tanusíthatja!
(Ez egy válasz ikiv üzenetére (2008. 01. 08. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 08. kedd 18:28

Hm... felnőttek játszótere/fere/, ugye?