Gratulálok a mennyegzőhöz Nektek!
Már nem vagyok olyan savanyú kedves Királylányos!
Élni akarok!
A mászajándékot majd később, ha egyszer eljöhettek álmaim házába!
Élni akarok!
Menyegző? Azért annyira ne rohanjunk előre...
Együttélés, ismerkedés, virtuális lagzi, meg ilyesmi, de alapvetően csak a "lényegre" koncentrálva (nászéjszaka és ilyesmi)...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 15. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 22:16
Együttélés, ismerkedés, virtuális lagzi, meg ilyesmi, de alapvetően csak a "lényegre" koncentrálva (nászéjszaka és ilyesmi)...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 15. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratulálok a mennyegzőhöz Nektek!
Élni akarok!
Élni akarok!
Deeehogyiiis...mééé?!
Nyehogymá komolyan is wedd...
..nyah..reggelt kben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 15. kedd 10:02
Nyehogymá komolyan is wedd...
..nyah..reggelt kben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 15. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
akkor..még a Dokival közös szobába is...Jo napot...
ejj..Gyuri..hogy Te milyen kárörvendö vagy basszus...
ejj..Gyuri..hogy Te milyen kárörvendö vagy basszus...
Na, az én kis asszonykám motorozni ment... Nem lesz egy hétig... (Sírós szmájli)...
helló doki! hiányoltalak, remélem minden gömbölyű!
csak tudd, az élet nem habostorta..
Üdv, Sam bátyám!
Tudtam én eddig is... csak nem sejtettem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 24. csütörtök 23:33
Tudtam én eddig is... csak nem sejtettem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 24. csütörtök 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
helló doki! hiányoltalak, remélem minden gömbölyű!
Hello Életem..
Jelentem...hazaértem...épségben...
Szia Kedves!
"Jelentem"...
Mindenesetre az "épségben"-nek mindenféleképp örülök...
Örülök Neked. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 09:22
"Jelentem"...
Mindenesetre az "épségben"-nek mindenféleképp örülök...
Örülök Neked. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello Életem..
úgy látom, hogy csak ennek a topicnak van esélye behozni kelemenanna hsz. számát....(kicsit hozzájárulok...és nem hozom fel kannát...)
ÚÚÚDERENDESVAGY!!!
KA amúgy is naggggyon jó helyen van valahol legalul, mióta "szeretett" Katicika nincs (hála annak a magasságos Jóistennek!), azóta nincs is más, aki felhozza (Rajtad kívül).
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:41
KA amúgy is naggggyon jó helyen van valahol legalul, mióta "szeretett" Katicika nincs (hála annak a magasságos Jóistennek!), azóta nincs is más, aki felhozza (Rajtad kívül).
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy látom, hogy csak ennek a topicnak van esélye behozni kelemenanna hsz. számát....(kicsit hozzájárulok...és nem hozom fel kannát...)
Te Doki!
nem kellene mégis csak felhozni kannácskát!
nagyon le fog maradni!
tom1o19-nek már nem győzőm
nagyon le fog maradni!
er
fogni a kezét, állandóan azzal basztat, hogy látni akarja kannát.... alf
ős alf
za alf
kosan
No és miért baj az, ha Kannácska lemarad?
Hála Istennek amúgy is kuss van körülötte (nem mintzha annyira hiányozna), hát akkor meg minek kavarjuk fel az állóvizet?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 14. csütörtök 15:09
Hála Istennek amúgy is kuss van körülötte (nem mintzha annyira hiányozna), hát akkor meg minek kavarjuk fel az állóvizet?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 14. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Te Doki!
nagyon le fog maradni!
nagyon le fog maradni!
er
ős alf
za alf
kosan
akarod, hogy tom1o19nek lefogjam a kezét én? van olyan helyes kis piros négyszögem a neve előtt...vagy alkalmazzak más technikát?
drága dokim
gratulálok a 17 éves lányodhoz, feltételezem anyukájától örökölte a szépségét, és tőled az eszét
najóóó, tudod, hogy imádlak
2008. 08. 14. csütörtök 15:09
drága dokim
gratulálok a 17 éves lányodhoz, feltételezem anyukájától örökölte a szépségét, és tőled az eszét
Te Doki!
nagyon le fog maradni!
nagyon le fog maradni!
er
ős alf
za alf
kosan
ÁÁÁ, ne bántsd, majd megoldjuk valahogy... Na meg ha felhozza a Kannát, nekem is van olyan piros négyzetem, amivel tudok törölni (jobb híján).
Köszi a gratulát a lányomhoz! Sajna az eszemet nem örökölte, az anyja szépségét meg nem ismered...
De a nagymamája kézügyességét örökölte, az biztos (rajz terén).
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 16. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 11:02
Köszi a gratulát a lányomhoz! Sajna az eszemet nem örökölte, az anyja szépségét meg nem ismered...
De a nagymamája kézügyességét örökölte, az biztos (rajz terén).
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 16. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
akarod, hogy tom1o19nek lefogjam a kezét én? van olyan helyes kis piros négyszögem a neve előtt...vagy alkalmazzak más technikát?
drága dokim
drága dokim
szia doki!
Hol mászkálsz? az utóbbi időben kevesebbet vagy, rosszul látom? remélem nem nősültél meg...
vagy talán sok a dolgod..Nyugis napot neked doki!
Hol mászkálsz? az utóbbi időben kevesebbet vagy, rosszul látom? remélem nem nősültél meg...
várj Saaam...segitek...megprobálom elöcsalogatni...

egy rakat nötöl csak elökerül ez a mi doktorbácsink...ha másért nem..van köztük 3 szőke nö..azoknak meg sosem tudott ellenállni

egy rakat nötöl csak elökerül ez a mi doktorbácsink...ha másért nem..van köztük 3 szőke nö..azoknak meg sosem tudott ellenállni
Jól látod, Sam bátyám, sajnos mostanság kicsit kevesebb időm van fórumozni... Bejött a nagyüzem a melóban, szinte semmire nincs időm. Átfutam én a
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 08:46
fó
, de írkálni már sajna nem mindig sikerül... alf
ru alf
mo alf
t
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
szia doki!
Főleg, hogy ezen a képen legjobban a jpbbról második sötét hajú tetszik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 09:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
várj Saaam...segitek...megprobálom elöcsalogatni...

De mi akkor is szeretünk, barnán is!
Hááát, ezt most nem nagyon értem, sosem volt más színű a hajam...
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 09. 03. szerda 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 09. 03. szerda 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)

DrAnthony

pityek1
Alysa