Szó se róla, Demi máig gyönyörű nő, bár sajna ő is átszabatta már magát párszor... Nekem annakidején a Ghost-ban tetszett a legjobban, ott olyan ártalan, kislányos volt. Csoda...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 12:11
Törölt felhasználó (52127)

és nézd mega szemeit....gyönyörü...

igéző tekintetek topicba való!
szívdobogtató egy szempár!
már csak azon gondolkodom kinek is vannak ilyen gyönyörű "foszöld" szemei
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 12:11

és nézd mega szemeit....gyönyörü...

erre gondoltál:

ezt nem tudtam ott hagyni, ahol találtam:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 11. kedd 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 12:28

ezt nem tudtam ott hagyni, ahol találtam:

Szó se róla, nagyon fincsi!
Na, akkor kapsz egy házi feladatot! Mivel ez egy sex site, Halle Berry pedig egyedül és kizárólag a Swordfish (Kardhal) című filmben mutatta meg a kebleit (állítólag + 1 millió dolcsiért!), szóval örülnék neki, ha az ominózus filmből a kebleit mutogatós jelentből betennél ide egy képet!
Aztán jöhet Michelle Pfeiffer is!

Na, akkor kapsz egy házi feladatot! Mivel ez egy sex site, Halle Berry pedig egyedül és kizárólag a Swordfish (Kardhal) című filmben mutatta meg a kebleit (állítólag + 1 millió dolcsiért!), szóval örülnék neki, ha az ominózus filmből a kebleit mutogatós jelentből betennél ide egy képet!
Aztán jöhet Michelle Pfeiffer is!
és szerinted...melyik az,amelyik még nem szabatta át magáááát??...azért azt nefeledjük...ezek a Nök...Férfiak(!)..nemhiába néznek még ma is ugy ki...ahogyan.
ja,és itt se feledkezzünk meg a sminkröl...
))
könyörgöm...valaki rakjon már be a Halle B-röl egy fotot,amin átlag hétköznapi..és mondjuk épp küszködik egy erös náthával....
(most gonosz voltam...pedig Nekem is tetszik a Nö...de ezt a surdi "foszöld"-jéért...) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 11. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 12:30

könyörgöm...valaki rakjon már be a Halle B-röl egy fotot,amin átlag hétköznapi..és mondjuk épp küszködik egy erös náthával....

(most gonosz voltam...pedig Nekem is tetszik a Nö...de ezt a surdi "foszöld"-jéért...) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 11. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szó se róla, Demi máig gyönyörű nő, bár sajna ő is átszabatta már magát párszor... Nekem annakidején a Ghost-ban tetszett a legjobban, ott olyan ártalan, kislányos volt. Csoda...
nekem vazzeg, egy kis kékkel megspékelve!...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 11. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 12:34

igéző tekintetek topicba való!

nonono!
ezek szerint csak beleolvasol a nappaliba! ez a fél mondat valakinek szól, az aki úgy nagyjából otthon van a nappaliban az tudja mi is ez! keresd meg Te is!
keress rá a foszöld szóra a hsz-ek között. szerintem nem sok ilyen szót talál ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 13:00
ezek szerint csak beleolvasol a nappaliba! ez a fél mondat valakinek szól, az aki úgy nagyjából otthon van a nappaliban az tudja mi is ez! keresd meg Te is!
keress rá a foszöld szóra a hsz-ek között. szerintem nem sok ilyen szót talál ... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

és szerinted...melyik az,amelyik még nem szabatta át magáááát??...azért azt nefeledjük...ezek a Nök...Férfiak(!)..nemhiába néznek még ma is ugy ki...ahogyan.
))
(most gonosz voltam...pedig Nekem is tetszik a Nö...de ezt a surdi "foszöld"-jéért...)

(most gonosz voltam...pedig Nekem is tetszik a Nö...de ezt a surdi "foszöld"-jéért...)
ha Neked lehet bohockodnod..és "foszöld"-eket irni...Nekem is...és nefenyegetözz azzal a "nonono"-val....
...
akkor is jol néz ki Demmi Moore...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 11. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 13:23

nonono!
keress rá a foszöld szóra a hsz-ek között. szerintem nem sok ilyen szót talál ...
keress rá a foszöld szóra a hsz-ek között. szerintem nem sok ilyen szót talál ...
"akkor is jol néz ki Demmi Moore.."
surdapapi se állítja az ellenkezőjét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 15:21

ha Neked lehet bohockodnod..és "foszöld"-eket irni...Nekem is...és nefenyegetözz azzal a "nonono"-val....
...

surdapapi ha ráér..bekaphatja most már...mert állandoan kötekszik Velem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 11. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 15:26

"akkor is jol néz ki Demmi Moore.."

Én lezárom a vitát:
Demi Moore-nak spenotszinű szemei vannak és Halle Berry-nek pedig ... szoljatok csak mert Photoshoppal akár huppililátis lehet készitteni, minek ide a szike
Már bocs, hogy beleszoltam
Demi Moore-nak spenotszinű szemei vannak és Halle Berry-nek pedig ... szoljatok csak mert Photoshoppal akár huppililátis lehet készitteni, minek ide a szike

YESSS!!! Házifeladat teljesítve, piros pont!!! Köszike!!!
(Zárójelben: Ér ez a cici 1 $ milliót???) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 11. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)

(Zárójelben: Ér ez a cici 1 $ milliót???) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 11. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Naná hogy ér!!! Egy istennô!!! Imádom!!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 11. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 17:17

(Zárójelben: Ér ez a cici 1 $ milliót???)

Sajnálom.... Nem bírtam kihagyni
DDDd

na...Ö kine maradna mááár...a szívtipró...Antonio Banderas

Te,gondold el..még meg sem lepödtem..hogy megint ellenem "vallottál"....azért,szolj ha már kedvelsz....
(Ez egy válasz EgyFerfi üzenetére (2007. 09. 11. kedd 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 15:51

Én lezárom a vitát:

ha más fizeti és mi élvezzük akkor igen!
králylány!
akkor add cicid! hagy kapjam be!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 11. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 17:17
králylány!

sajnálom én se bírtam kihagyni!

honnan kellene szednem olyan smilet,amin egy nöci van...akinek épp surdapapi nyaldossa a cicijééééét???...ha szerzel Nekem olyat...bevállalom,hogy Mi ketten pozolunk...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 12. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 12. szerda 10:45

ha más fizeti és mi élvezzük akkor igen!
králylány!
králylány!

Hally Berry még azokon a fotókon is jobban néz mint sok 20éves amit naponta pofátlanul csinálnak róla az üzletből kijövet
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 11. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)