Eryka, teszteljelek? :-)
.

gyönyörű
KLASZ EZT ÉLÖBE KÉRNÉM
Végignéztem a KEPFELTOLTES.HU képeit, kipécéztem magamnak egyet, be akartam szúrni ide, hát már itt virít!
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Én töltöttem fel oda :)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 07. hétfő 19:31
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 07. hétfő 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Végignéztem a KEPFELTOLTES.HU képeit, kipécéztem magamnak egyet, be akartam szúrni ide, hát már itt virít!

Volt olyan barátnőm aki annyira nyálasan smárolt, hogy szinte folyt a nyakamon is!
tudom azt fogjátok mondani, hogy biztos az egy kutya volt!
de a nagyon nyálas nem jó! nekem.
tudom azt fogjátok mondani, hogy biztos az egy kutya volt!

de a nagyon nyálas nem jó! nekem.
eleinte nesme tudtam rendesen,de ezzel mindenki igy volt szerintem.idovel belelehet jonni,es ha szereted ugy elsajáthithatod ,h tefogsz a legjobban smárolni!
Nyelvet jó mélyen ,de szerintem sem kell a nyálcsere.
egyszer volt egy barátnőm, aki nekem adta az első csókját... ahogy szépen kezdett kialakulni a "technikája"
, egyre inkább úgy csinálta, hogy kishíján leharapta közben a fejem... de nagyon élveztem

ahogy elnézlek néhol még mindig látszanak a nyomai!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 11. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 11. péntek 11:00

Törölt felhasználó (24620)

egyszer volt egy barátnőm, aki nekem adta az első csókját... ahogy szépen kezdett kialakulni a "technikája"
, egyre inkább úgy csinálta, hogy kishíján leharapta közben a fejem... de nagyon élveztem

Smárolni? ilyen gusztustalan dolgot! egy idegen nővel csókolózni, pfúj, összenyálazni, nem is tudom ki találhatta ki, sosem tennék ilyet.
Hogy mik vannak??
Hogy mik vannak??

Pece...+látnád Zelli szőrös nunciját és rátapadnál egy egész délelőttre...höhö...hogy mik wannak...höhö
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 26. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 26. csütörtök 15:55
Törölt felhasználó (94621)

Smárolni? ilyen gusztustalan dolgot! egy idegen nővel csókolózni, pfúj, összenyálazni, nem is tudom ki találhatta ki, sosem tennék ilyet.
Hogy mik vannak??
Hogy mik vannak??

A csöpögősnyálas az fúúújj a fincsi érzéki hmm az beindítja az embert hapedig már elkezdődött a haccacáré akkor lehet hevesebben

Gyuri! de az nem a szája....höhö...höhö.....egész más az íze...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 07. 27. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 27. péntek 08:12

Pece...+látnád Zelli szőrös nunciját és rátapadnál egy egész délelőttre...höhö...hogy mik wannak...höhö
Ezt is híwhatjuk smárolásnak...hihihi...w...annak gyakorlásának...höhö...különben csak az idegen nőre reagáltam...üdw öreg barátom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 02. csütörtök 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 02. csütörtök 14:11

Törölt felhasználó (94621)

Gyuri! de az nem a szája....höhö...höhö.....egész más az íze...

Hippem olyannyira a hatásom alá kerülne, meg alám is, hogy már azt sem tudná, mit csókol!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 03. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 07:18

Ezt is híwhatjuk smárolásnak...hihihi...w...annak gyakorlásának...höhö...különben csak az idegen nőre reagáltam...üdw öreg barátom...

Zelli, téged négyzetmilliméterekként végigpuszilnálak, úgy felhúználak, hogy lebegnél mint a léggömb. A szép, már pelyhedző puncikád is elárasztanám csókokkal, egy életreszóló élményt szereznék neked. /és magamnak/
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 03. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 03. péntek 07:26

Hippem olyannyira a hatásom alá kerülne, meg alám is, hogy már azt sem tudná, mit csókol!