Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15   2007. 09. 22. szombat 10:35
lencsibaby lencsibaby VIP
Drága ADMIN-ok!
Ma délelött sajnálattal vettük észre, hogy a cseten a privát beszélgetéseket megjegyzi. Sokan vagyunk fent,akik nem szeretnénk hogy a privi visszanézhetö legyen.A régi cseten ez a szabadságunk meg volt. Valamilyen úton-módon kérlek próbáljátok ezt orvosolni. Köszönjük . (kipróbáltuk, kilépés és ujra belépés után is ott marad a priviben a szöveg, a partnerre kattintva)
#14   2007. 09. 21. péntek 19:51
wchris wchris
Csatlakozom én is a csajokhoz smile
Lehet, hogy a nők felfogásával van gond... De én is örülnék, ha még egy darabig lehet használni a régit, amig ez ki nem forrja magát rendesen.
Egyébként gratulálok hozzá smile
#13   2007. 09. 21. péntek 17:09
T-A-M T-A-M
Gratula hozzá!
Jó cucc lesz ez, ha már rendesem műxik rajta minden!
Az újak úgyis nulláról kezdik, a régiek meg majd belejönnek...olyan ez mint a biciklizés!
Hajrá.....na nem fejezem be, mert politizálásért tíltva leszek! nyes
#12   2007. 09. 21. péntek 15:41
lencsibaby lencsibaby VIP
Nagyon egyet értek Borkával ! Nagyon tetszik az új cset, és türelmesen várom míg minden kész lesz, de szerintem is kicsit lassabban kéne "átszoktatni" az embereket.Hiányzik a régi cset,de nagyon klassz (lesz) az új. Köszi wave
#11   2007. 09. 21. péntek 14:15
X Törölt felhasználó (21812)
Közben rájöttem arra, amit itt kérdeztem. Lehet törölni a hsz-t. Köszönöm. smile
#10   2007. 09. 20. csütörtök 19:29
yanek77 yanek77
egy infót lécci valaki nekem hogy mi ez az új messzenger cset és hogy miben különbszik a régitől? ugyanoda kell belépni ahová eddig? köcce smile
hop beléptem bocsi hogy idáig nem figyeltem fel erre smile
#9   2007. 09. 20. csütörtök 18:45
Moncy Moncy
Szia Szivi!

A csókos szmájlit ki ne hagyjátok nyes wink wave

Amúgy sztem jó lesz eljen
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net VIP Admin
2007. 09. 20. csütörtök 16:00
Tiltásról egyértelmű üzenet fog érkezni. smile
Ha nem jön be, akkor vagy mi csinálunk valamit, vagy a géped nem szereti a csetet smile

Itt igazságpsság lesz, az adminoknak se lesz korlátlan hatalmuk. Sőt. smile

Névreklikk is müködik már smile
#8   2007. 09. 20. csütörtök 16:00
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
Tiltásról egyértelmű üzenet fog érkezni. smile
Ha nem jön be, akkor vagy mi csinálunk valamit, vagy a géped nem szereti a csetet smile

Itt igazságpsság lesz, az adminoknak se lesz korlátlan hatalmuk. Sőt. smile

Névreklikk is müködik már smile
#7   2007. 09. 20. csütörtök 04:01
tom1019 tom1019 VIP Admin
reméljük ok nélkül nem dob ki senki!
(a népszerűségedért meg a jövőben neked kell többet tenni, ha esetleg úgy érzed, hogy azzal van a bibi, vagy aki piszkál, azzal priviben tisztázd az okát!)

"nembíromelviselniaképedetéppezérthakérdezgetszkiváglak" : ilyet egy operátor sem írhat be ok nélkül!
nem értem a dolgot, igaz időnként téged is nehezebben értelek meg (biztos hiányzik a fizikai kontaktus)! nyes wink
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 09. 20. csütörtök 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 20. csütörtök 00:26
tényleg ám.ha sokáig nemtudok belépni a chatre akkor onnan kitiltottak?ráadásul a tudtom nélkül?
remélem,nem szubjektív +ítélés alapján,indok nélkül(ill. unszimpátia miatt) vagdossák ki az embert.
remélem,nem így lesz drágá'im-eddig sem volt így,ezért is szeretek ide jönni,m. igazságosak az op'ok-m. 1 másik chatről emiatt léptem
#6   2007. 09. 20. csütörtök 00:26
on-lány on-lány
tényleg ám.ha sokáig nemtudok belépni a chatre akkor onnan kitiltottak?ráadásul a tudtom nélkül?
remélem,nem szubjektív +ítélés alapján,indok nélkül(ill. unszimpátia miatt) vagdossák ki az embert.
remélem,nem így lesz drágá'im-eddig sem volt így,ezért is szeretek ide jönni,m. igazságosak az op'ok-m. 1 másik chatről emiatt léptem
#5   2007. 09. 20. csütörtök 00:04
on-lány on-lány
1enlőre kicsik a betűk,a betűk színét nem lehet állandóra beállítani és a névrekatt' +' hiányzik..de a szmájlik jók
wink
ja?és kérlek,az op'okat tartsátok pórázon;+kaptam az első "nembíromelviselniaképedetéppezérthakérdezgetszkiváglak" szöveget szomoru1
a használati utasítást olvas/gatom,de --ugyanúgy,mint másnak is--vannak +' kérdéseim.
szerencsére,kezdek "belejönni"
#4   2007. 09. 19. szerda 22:05
f1ck0 f1ck0
Hát eléggé béta még.Majdnem, h alfa : D
(hmm...vagy csak nekem szokatlan...)
De jó lesz!
#3   2007. 09. 19. szerda 21:16
Fögenyó Fögenyó
Firefox2-nél nem mindíg küldi el az üzenetet, kb. minden 5-6-at kihagyja. Ha valaki a feltöltési sávját pl. torrenttel használja, akkor olvasni tud, de írni nem. Egyelőre ennyi, a többire Inf ígéretet tett. smile

Szerk: ez csak FF2-vel, IE-t nem használok.
#2   2007. 09. 19. szerda 21:00
Vélemények az új fórumról? c. topicbólhsz. áthozva ide:

willy87 #142 | ma 20:49
ide írom, jobb helyet hirtelen nem találtam.
NEm lehetne a GG-messenger (ami egyébként baromira tetszik) frissítését máshogy megoldani?
Ez a 3-4 tized másodpercenkénti újratöltés kicsit brutális (legalábbis nálam pörög mint az állat)

#1   2007. 09. 19. szerda 20:57
Ide írjátok a véleményeteket, javaslataitokat, és észrevételeiteket stb.

... 13 14 15
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2007. 09. 19. szerda
Üzenetek: 295db
Utolsó üzenet: 2010. 02. 18. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!