csak nálam nem jó a chat?
Szia!
A chat közös, és csak örülünk, ha minél többen (köztük Te is) hozzászóltok, bekapcsolódtok! Nem mindig, és mindenkinek van megfelelő témája, de nem tud (és azt gondolom nem is lehet ) mindenki kedvére tenni, ha belépsz egy chat-re... Hullámzó az is... Mint maga az élet. Szívesen látunk pedig, és kérlek jelezd, ha valakivel esetleg problémád van..Hátha ismét megjön a kedved..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 16. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 16. hétfő 14:51
A chat közös, és csak örülünk, ha minél többen (köztük Te is) hozzászóltok, bekapcsolódtok! Nem mindig, és mindenkinek van megfelelő témája, de nem tud (és azt gondolom nem is lehet ) mindenki kedvére tenni, ha belépsz egy chat-re... Hullámzó az is... Mint maga az élet. Szívesen látunk pedig, és kérlek jelezd, ha valakivel esetleg problémád van..Hátha ismét megjön a kedved..

Törölt felhasználó (831139)

Ügyesen el tudjátok venni a kedvét mindenkinek hogy használja a chatet!!
Csak azt nem értem hogy akkor miért csodálkoztok azon , ha senki nem akar ott írni, csak nézelődnek az emberek!!
Egyszerűbb lenne ha zártkörűvé alakítanátok és csak egymással beszélgetnétek!!!
Csak azt nem értem hogy akkor miért csodálkoztok azon , ha senki nem akar ott írni, csak nézelődnek az emberek!!
Ügyesen el tudjátok venni a kedvét mindenkinek hogy használja a chatet!!
Ó és tényleg nincs cset ...

Tegnap este óta nem lehet belépni a chatre!Érdeklődnék mikorra lesz a hiba elhárítva???????
Sziasztok ! Tegnap este óta nincs chat ! Miért?
Sziasztok! Miért nem működik a chat?

sziasztok! nemtudok az új cahatra belépni!vajon miért? köszi az intézkedést,előre is.haraposmén

lapalján email -ra kattintva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 17. szombat 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 17. szombat 03:14
Törölt felhasználó (818239)

Sziasztok. Kérlek segítsetek! Tud valaki arról hogy lehet adott esetben saját feltöltésű fotót vagy videót kitörölni? Ha netán a kedvesem meg gondolná magát és mégse szeretné a képek egy részét, nem szeretnék bután és tehetetlenül ott állni
köszönöm.

Sziasztok. Kérlek segítsetek! Tud valaki arról hogy lehet adott esetben saját feltöltésű fotót vagy videót kitörölni? Ha netán a kedvesem meg gondolná magát és mégse szeretné a képek egy részét, nem szeretnék bután és tehetetlenül ott állni
köszönöm.

Szia !
Én nem tapasztalom ezt a hibát , így nem is tudok okosat mondani, hogy mi lehet a baj ! Nem tudom milyen böngészőt használsz , de a csethez a legjobb a Mozilla . A többi böngészővel én is tapasztaltam már ilyen -olyan hibákat , de a Mozilláról viszonylag gond nélkül megy
Nem az én dolgom lett volna válaszolni, de gondoltam hátha ennyivel segítek .
(Ez egy válasz zimmi üzenetére (2011. 09. 03. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 03. szombat 22:39
Én nem tapasztalom ezt a hibát , így nem is tudok okosat mondani, hogy mi lehet a baj ! Nem tudom milyen böngészőt használsz , de a csethez a legjobb a Mozilla . A többi böngészővel én is tapasztaltam már ilyen -olyan hibákat , de a Mozilláról viszonylag gond nélkül megy

még mindig nem tudok senkit privire hivni chat-en kedves operátorok,mi a baj??
még mindig nem tudok senkit privire hivni chat-en kedves operátorok,mi a baj??
A sex mentedben a Miért bunkók az emberek topikban sem kéne engedni a faji vallási megkülömböztetést.
(igazad van! megoldva!) :tom
(igazad van! megoldva!) :tom
Le szeretném tölteni a Privát DVD 64-et, de nem sikerűl. Már 2 sms-em bánja (1000Ft), de nem tudom megnézni. A 30. perc után megál a film és nem lehet tovább nézni. Ijen még nem fordult elő, és ez nagyon bosszant. Költök rá, letöltöm és nem megy! Csináljanak vele valamit, mert már kétszer fizettem a semmiért.
(írj az Ügyfélszolgálatnak!!!
(írj az Ügyfélszolgálatnak!!!
hello!
van arra lehetóség. hpgy személyesn beszéljek egy moderátorral? szeretném tisztiázni a dolgokat. utána ködé vállok,
(NEM! ha valami nem tetszik, v. problémás neked, akkor írj az ügyfélszolgálatra---> lap alján E-mail küldés!!!) :tom
van arra lehetóség. hpgy személyesn beszéljek egy moderátorral? szeretném tisztiázni a dolgokat. utána ködé vállok,
(NEM! ha valami nem tetszik, v. problémás neked, akkor írj az ügyfélszolgálatra---> lap alján E-mail küldés!!!) :tom

Hogy tudok galériámból képet törölni, barátnőm megkért, hogy az egyiket szedjük le, a további képek érdekében, jó lenne, hogy ne menjen el a kedve

Ezt a kettőt feltétlenül le szeretném tölteni!
Csilla és a Fekete Dákó
A szöszi ribanc bárhol kapható egy dugásra
Hogyan lehetne megoldani?
Csilla és a Fekete Dákó
A szöszi ribanc bárhol kapható egy dugásra
Hogyan lehetne megoldani?
Hello!
Én letölteni szeretnék egy-két videót a Goldengate TV-ből! Erre van valami lehetőség? Nagyon szeretnék 2-3 videót letölteni!
Köszönöm előre is!
Én letölteni szeretnék egy-két videót a Goldengate TV-ből! Erre van valami lehetőség? Nagyon szeretnék 2-3 videót letölteni!
Köszönöm előre is!
miért nem tudok privire hívni senkit a chatan?
nem müködik a chetem, mit rontottam el, tud valaki segiteni