(C) A GG chat és az operátorok (észrevételek és javaslatok)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#131   2008. 07. 12. szombat 11:07
Andie Andie VIP Admin
1. Hónapok óta többszöri kérés, figyelmeztetés ellenére is offoljátok a csetet.
Bejöttök 5 perc alatt beleköttök valakibe, fikáztok, szidjátok az oppokat.
2. Több nikkel jártok be egyszerre, amit már jópárszor elmondtam NEM lehet.
3. Többen panaszkodtak a viselkedésetek miatt!

Ezért a csetről végleges tiltás!

A kvízről meg annyit:
A játék szabályai szerint, a pont azé lett, aki kiírta a teljes nevet, és nem háromszori tippelgetés után találta el!
(megjegyzem: egy op sem mondott semmi olyat, hogy " leszarom ", vagy " kibaszlak ")
A játék kezdete elött, ha figyelted, lett szólva, hogy aki bármilyen beszólással zavarja a játékot el kell hagyja a szobát!
(Ez egy válasz Nita üzenetére (2008. 07. 12. szombat 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 06:31
(személyeskedő hozzászólás, valamint nem tényszerű vádaskodás miatt a hozzászólás kimoderálva! :tom)
#130   2008. 07. 12. szombat 06:31
Nita Nita
(személyeskedő hozzászólás, valamint nem tényszerű vádaskodás miatt a hozzászólás kimoderálva! :tom)
#129   2008. 05. 02. péntek 16:23
Molly_anyó Molly_anyó
Szia
Remélem jól értelmezem hogy filmet szeretnél letölteni. Nézz be a HELP szobába és olvasd el a #474-es hszt, pontosan levan irva
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 02. péntek 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (253538)
2008. 05. 02. péntek 02:30
hali le szeretnék tölteni de mi a szám és amit el kell küldeni ???végignéztem az oldalt és nem találom
irjátokmár be
#128   2008. 05. 02. péntek 02:30
X Törölt felhasználó (253538)
hali le szeretnék tölteni de mi a szám és amit el kell küldeni ???végignéztem az oldalt és nem találom
irjátokmár be
#127   2008. 04. 27. vasárnap 06:52
Molly_anyó Molly_anyó
Szia
Jelenleg a chat fejlesztés alatt van ezért néha eltünik a szobák listája. Pár mp és visszajön. Türelemmel várjuk hogy a hibák kijavitásra kerüljenek és végleges legyen a chat. Gyere és érezd jól magad. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 26. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (100556)
2008. 04. 26. szombat 18:19
Sziasztok!
Szeretnék belépni valamelyik chat szobába de ha odaviszem a kurzort a szoba neve eltűnik. Segítenétek?!
#126   2008. 04. 26. szombat 18:19
X Törölt felhasználó (100556)
Sziasztok!
Szeretnék belépni valamelyik chat szobába de ha odaviszem a kurzort a szoba neve eltűnik. Segítenétek?!
#125   2008. 04. 15. kedd 18:51
MmePrune MmePrune VIP Admin
ez nem a chat-tel kapcsolatos kérdés...egyébként pedig írj az ügyfélszolgálatra a panaszoddal...klikk a nyitóoldal alján
(Ez egy válasz nöstényördög üzenetére (2008. 04. 15. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 15. kedd 18:14
Nem tudom tudtok -e segíteni. Üzenetet szeretnék küldeni olyan embernek aki nincs a kapcsolataim között megírom neki az üzenetet és adatbázis hibát ír ki. Mit jelent?!

Kapcsolatnak meg szintén nem, tudom felvenni.

Ill- van egy másik kérdésem, hogy ha konkrétan keresek valakit hol lehet rákeresni?
#124   2008. 04. 15. kedd 18:14
nöstényördög nöstényördög
Nem tudom tudtok -e segíteni. Üzenetet szeretnék küldeni olyan embernek aki nincs a kapcsolataim között megírom neki az üzenetet és adatbázis hibát ír ki. Mit jelent?!

Kapcsolatnak meg szintén nem, tudom felvenni.

Ill- van egy másik kérdésem, hogy ha konkrétan keresek valakit hol lehet rákeresni?
#123   2008. 04. 15. kedd 17:02
X Törölt felhasználó (7767)
Levél ment még akkor, válaszodra szeretettel várok.Katicika
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 04. 13. vasárnap 20:45
szokásos procedúra továbbiakban, admin levelezésben állok rendelkezésedre.
(megint szokásos, bárány farkas beállításra törekvés, ha folytatod szimpla lejáratás csak)
#122   2008. 04. 14. hétfő 19:56
Ok, akkor szokásosan : levélben! Te meg ne szokásosan, hanem: válaszolj! Szép hetet!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 04. 13. vasárnap 20:45
(megint szokásos, bárány farkas beállításra törekvés, ha folytatod szimpla lejáratás csak)
#121   2008. 04. 13. vasárnap 20:45
vazelinator vazelinator VIP Admin
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 04. 13. vasárnap 17:44
[vazelinator[VIP][ADMIN] #139 | ma 12:18
"az a baj hogy nem történt tévedés"
...
Az én meggyőződésem, biztos tudatom: bizony, pontosan az történt!
Azért nézz csak bátran utána, mondd ki csak az igazságot, hiszen erre kértelek! Én nem félek a megmérettetéstől, hiszen én mindenkinél jobban tudom, mennyire igaz az állításom. És, ha adhatnék egy tanácsot: ne bízz annyira vakon a "jelentéseknek", nem te lennél sem az első, sem az utolsó, akik ily módon csalatkoznak.
Mégegyszer kijelentem: a chatre félév óta először léptem az említett időpontban, "Katicika" nick-kel, mással csak az új rendszer megjelenése előtt, de annak is aztán jóval előtte, úgyhogy ebben biztos vagyok! Ha veszed magadnak a fáradságot, és eleget teszel a kérésemnek, Te is meggyőződhetsz erről. Kérlek! (és használd csak az általad olyannyira lepocskondiázott "ósdi" módszereket is!) Köszönöm előre is : Katicika
#120   2008. 04. 13. vasárnap 20:31
tom1019 tom1019 VIP Admin
Kati!
uncsi vagy már!
miért nem örülsz annak, hogy itt a fórumban hagyunk levegőt venni? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 13. vasárnap 17:44
...
Azért nézz csak bátran utána, mondd ki csak az igazságot, hiszen erre kértelek! Én nem félek a megmérettetéstől, hiszen én mindenkinél jobban tudom, mennyire igaz az állításom. És, ha adhatnék egy tanácsot: ne bízz annyira vakon a "jelentéseknek", nem te lennél sem az első, sem az utolsó, akik ily módon csalatkoznak.
Mégegyszer kijelentem: a chatre félév óta először léptem az említett időpontban, "Katicika" nick-kel, mással csak az új rendszer megjelenése előtt, de annak is aztán jóval előtte, úgyhogy ebben biztos vagyok! Ha veszed magadnak a fáradságot, és eleget teszel a kérésemnek, Te is meggyőződhetsz erről. Kérlek! (és használd csak az általad olyannyira lepocskondiázott "ósdi" módszereket is!) Köszönöm előre is : Katicika
#119   2008. 04. 13. vasárnap 17:44
...
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 04. 13. vasárnap 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 04. 13. vasárnap 12:18
az a baj hogy nem történt tévedés
ha kimondom az igazságot akkor megint te jársz rosszabbul.
cseszegetni fognak szokás szerint, és elpattan az érdekes igazság érzeted, és én meg csapkodhatok...

#118   2008. 04. 13. vasárnap 12:22
legnagyobb problémám az hogy mikor megkérdezem hogy konkrétan mi a baj illetve valami ötlet?
néma csend
ez is egy céltalan "fikázás"?
#117   2008. 04. 13. vasárnap 12:18
az a baj hogy nem történt tévedés
ha kimondom az igazságot akkor megint te jársz rosszabbul.
cseszegetni fognak szokás szerint, és elpattan az érdekes igazság érzeted, és én meg csapkodhatok...

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 11. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 18:57
Akkor én Téged kérlek fel, hogy ügyemet kivizsgáld, kedves Vazi. Azt sem bánom, ha Andi bannolt, egyedül csak az igazság érdekel, az, hogy végre kimondja valaki: elnézést, tévedés történt. Nem tudok mást mondani, mint eddig: mindaz, amit a chatbe-lépésemről állítottam, igaz! Tőled várom tehát - lévén, hogy minden eszköz rendelkezésedre áll igazam bizonyítására - azt, hogy ebben az ügyben végre véget érjenek a "véletlen" vélekedések, "kirakatperszámbamenő" példa-statuálások! Úgy fordulok Hozzád, mint fórumozó a GG főadminjához, kérlek tégy igazságot. Tisztelettel: Katinka
#116   2008. 04. 12. szombat 16:06
én viszont hozzád szólok!

pici H(ülye)csabikám!

kis tündér kisegérke!

tájékozódj a többi csettestől egy kicsit mielőtt kioktatsz!

most meg menj pihizni 1 hétre innen, hogy legyen időd lenyugodni!

a fórumról kicsit kitiltalak, hogy alaposabban tanulmányozhasd a chat-et is!
addig itt hátha megbarátkozol a légkörrel, ill. vagy átérzed az atmoszféráját a fórumnak!

(majd dugunk egyet a szex szobában!
mf2 )
#115   2008. 04. 12. szombat 15:50
én nem vagyok seggnyaló!!!
nem zavar?
viszont kissé mintha nem igazándiból lennél közösségi emberke! ejnye1
#114   2008. 04. 11. péntek 19:02
Andi, kösz az új bannolást. Szép estét.
Tisztelettel: Katinka
#113   2008. 04. 11. péntek 18:57
Akkor én Téged kérlek fel, hogy ügyemet kivizsgáld, kedves Vazi. Azt sem bánom, ha Andi bannolt, egyedül csak az igazság érdekel, az, hogy végre kimondja valaki: elnézést, tévedés történt. Nem tudok mást mondani, mint eddig: mindaz, amit a chatbe-lépésemről állítottam, igaz! Tőled várom tehát - lévén, hogy minden eszköz rendelkezésedre áll igazam bizonyítására - azt, hogy ebben az ügyben végre véget érjenek a "véletlen" vélekedések, "kirakatperszámbamenő" példa-statuálások! Úgy fordulok Hozzád, mint fórumozó a GG főadminjához, kérlek tégy igazságot. Tisztelettel: Katinka
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 04. 11. péntek 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 04. 11. péntek 18:20
elavult technológia már az ip vizsgálat, ha tudnád mi minden vizsgálható...

tiltás marad, andie megindokolta
#112   2008. 04. 11. péntek 18:20
elavult technológia már az ip vizsgálat, ha tudnád mi minden vizsgálható...

tiltás marad, andie megindokolta
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 11. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 11. péntek 13:41
Ismét én vagyok, nemrég értem haza, és újólag kérlek tisztelettel kérésem megválaszolására. Előre is köszönöm, és szép, verőfényes tavaszi napot kivánok: Katicika

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2007. 10. 02. kedd
Üzenetek: 451db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 20. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!