ezzel a tamas94-gyel csinálni kéne valamit. Minden egyes oldalon a faszát látni egy egész monitoros kiadásban. Kicsit unalmas.
a 3D -én minden OK????
(Ez egy válasz nagyseggü üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 23. hétfő 11:31
Már ne is haragudjatok, de ahova ennyi ember jár chatre,igazán megcsinálhatnátok normálisan. Hetekóta lefagy,akadozik. Nemcsak a 3d -re kell össszpontosítanotok hogy ott oké legyen minden!!
A keresőben levő fényképünk, nem módosult az új első számú képünkre.
nekem sem azóta sem
Régóta nem engedi megnézni a leveleimet . levelet is írtam,de nem oldódott meg semmi
most se megy
ezt a hibaüzenetet kapom:Authentication failed!!!
Nem tudok hetek óta belépni a chatre!Nálam lehet a hiba?
főoldal lap alján emailt írsz és megokolod. választ kapsz a regisztrációs címedre.
(Ez egy válasz dooom üzenetére (2015. 11. 15. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 15. vasárnap 12:48
Sziasztok!!Szeretném letörölni a régi amatőr képsorozatom azoldalról de nemtudom hogy kell segítséget kérek!
Sziasztok!!Szeretném letörölni a régi amatőr képsorozatom azoldalról de nemtudom hogy kell segítséget kérek!
Nekem is megszűnt a régi felh. nevem de nem találom ezt http://www.goldengate.hu/forum/blog/41270-Frissitesek
(Ez egy válasz arkamgyal üzenetére (2015. 03. 24. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 24. kedd 11:05
http://www.goldengate.hu/forum/blog/41270-Frissitesek
itt keresd meg a " segítség megszűnt a regisztrációm."
olvasd el és mindenre választ kapsz.
olvasd el és mindenre választ kapsz.
Sziasztok,nem tudja vki hogy azt le lehet tiltani ,hogy ne làtszódjak ha fent vagyok??
/ne legyek zöld az ismeroseim előtt sem/??
/ne legyek zöld az ismeroseim előtt sem/??
Én ha tabletről próbálok belépni felteszi a kérdest, asztali vagy mobil verzió? Sajnos évek óta csak az asztali verzió működik a tabletemen ugyanis a mobil verziónál az amatőr és egyéb videók csak VIP tagoknak érhető el. Jó lenne már kijavítani ezt a hibát. A saját videóimat sem engedi megnézni csak asztali verzióban
Az egyetlen, ami miatt ide jártam, hogy nagy méretben is megtekinthetőek voltak az amatőr képek.
Vip tartalom lett, és csodálkozik
Haladni kellene a korral, nem hülyének nézni a felhasználót és mindennel lehúzni.
Sok sikert a HD korszakban az igazolványkép méretű képekkel, bizonyára sokaknak megfelel.
Mindenesetre élveztem az itt eltöltött éveket, mert minőségi volt a felhozatal, és a maga módján egyedülálló.
Vip tartalom lett, és csodálkozik
az
, hogy az internet tönkre teszi az ingyenes, megkötések nélküli tartalom megosztással. alf
i alf
pa alf
rHaladni kellene a korral, nem hülyének nézni a felhasználót és mindennel lehúzni.
Sok sikert a HD korszakban az igazolványkép méretű képekkel, bizonyára sokaknak megfelel.
Mindenesetre élveztem az itt eltöltött éveket, mert minőségi volt a felhozatal, és a maga módján egyedülálló.
http://www.goldengate.hu/forum/blog/41270-Frissitesek
olvasd el és mindenre választ kapsz. (Ez egy válasz férfi30 üzenetére (2015. 03. 24. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 24. kedd 10:17
olvasd el és mindenre választ kapsz. (Ez egy válasz férfi30 üzenetére (2015. 03. 24. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Regisztrálva vagyok több éve, de valamiért nem enged belépni! Most csináltam új regisztrációt, de szeretnék hozzáférni a régi dolgaimhoz!! Nem értem mi történt a neven jó, és a jelszó is!!! Köszönöm a segítséget!!
Regisztrálva vagyok több éve, de valamiért nem enged belépni! Most csináltam új regisztrációt, de szeretnék hozzáférni a régi dolgaimhoz!! Nem értem mi történt a neven jó, és a jelszó is!!! Köszönöm a segítséget!!
Már ne is haragudjatok, de ahova ennyi ember jár chatre,igazán megcsinálhatnátok normálisan. Hetekóta lefagy,akadozik. Nemcsak a 3d -re kell össszpontosítanotok hogy ott oké legyen minden!!
Miért nincsen chet?
megen nem működik a chat!! be sem lehet lépni
A képes topikokra ráférne egy takarítás mert kezd átmenni társkeresőbe.

vazelinator

Bosch1
Berlin