Én ha tabletről próbálok belépni felteszi a kérdest, asztali vagy mobil verzió? Sajnos évek óta csak az asztali verzió működik a tabletemen ugyanis a mobil verziónál az amatőr és egyéb videók csak VIP tagoknak érhető el. Jó lenne már kijavítani ezt a hibát. A saját videóimat sem engedi megnézni csak asztali verzióban

Az egyetlen, ami miatt ide jártam, hogy nagy méretben is megtekinthetőek voltak az amatőr képek.
Vip tartalom lett, és csodálkozik az ipar, hogy az internet tönkre teszi az ingyenes, megkötések nélküli tartalom megosztással.
Haladni kellene a korral, nem hülyének nézni a felhasználót és mindennel lehúzni.
Sok sikert a HD korszakban az igazolványkép méretű képekkel, bizonyára sokaknak megfelel.
Mindenesetre élveztem az itt eltöltött éveket, mert minőségi volt a felhozatal, és a maga módján egyedülálló.
Vip tartalom lett, és csodálkozik az ipar, hogy az internet tönkre teszi az ingyenes, megkötések nélküli tartalom megosztással.
Haladni kellene a korral, nem hülyének nézni a felhasználót és mindennel lehúzni.
Sok sikert a HD korszakban az igazolványkép méretű képekkel, bizonyára sokaknak megfelel.
Mindenesetre élveztem az itt eltöltött éveket, mert minőségi volt a felhozatal, és a maga módján egyedülálló.
http://www.goldengate.hu/forum/blog/41270-Frissitesek
itt keresd meg a " segítség megszűnt a regisztrációm."
olvasd el és mindenre választ kapsz. (Ez egy válasz férfi30 üzenetére (2015. 03. 24. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 24. kedd 10:17
itt keresd meg a " segítség megszűnt a regisztrációm."
olvasd el és mindenre választ kapsz. (Ez egy válasz férfi30 üzenetére (2015. 03. 24. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Regisztrálva vagyok több éve, de valamiért nem enged belépni! Most csináltam új regisztrációt, de szeretnék hozzáférni a régi dolgaimhoz!! Nem értem mi történt a neven jó, és a jelszó is!!! Köszönöm a segítséget!!
Regisztrálva vagyok több éve, de valamiért nem enged belépni! Most csináltam új regisztrációt, de szeretnék hozzáférni a régi dolgaimhoz!! Nem értem mi történt a neven jó, és a jelszó is!!! Köszönöm a segítséget!!
Már ne is haragudjatok, de ahova ennyi ember jár chatre,igazán megcsinálhatnátok normálisan. Hetekóta lefagy,akadozik. Nemcsak a 3d -re kell össszpontosítanotok hogy ott oké legyen minden!!
Miért nincsen chet?
megen nem működik a chat!! be sem lehet lépni
A képes topikokra ráférne egy takarítás mert kezd átmenni társkeresőbe.
Én vagyok a vakegér és nem találom a "vágyak csak őszintén" topikot, vagy nincs, és nem is lesz ?
Mikorra lesz javulás ,chat stb......?

mi történt?

Kb mikor lesz jó?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
elháritás folymatban.
szar a chat
Mikor lesz jó a chat???
igen, a karácsonyi beszélgetés van
)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 12. csütörtök 19:35

Törölt felhasználó (897692)

ez dél óta nem jó szerver átállás volt a válasz de legalább a karácsony elötti falat olvassák
ez dél óta nem jó szerver átállás volt a válasz de legalább a karácsony elötti falat olvassák
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 12. csütörtök 19:11
Törölt felhasználó (884894)

egyre sűrűbben rosssz a chat:(
egyre sűrűbben rosssz a chat:(
Telefonon miért nem tudok chatelni? Autentic failed ezt ìrja ki.
működik már a chat!
)