Sziasztok!Szívesen ismerkednénk párral!
Helló! Tiszakécske és környékén keresek Hölgyet esetleg nem csak egy kalandra. Írj üzenetet.
Sziasztok telt hölgyet keresek Somogy és Zala megye környékén
Sziasztok. Ma estére keresünk harmadiknak hetero pasit vácon.
Szegeden szombat estére keresek swinger látogatáshoz NŐŐŐŐ-t vagy szimpatikus házaspárt a közelből.

Nyiregyhazi telt nőt , párt keresem. Igényes sportos potens pasi vagyok
Sziasztok! Telt pár keres hölgyet, erős bisex hajlammal. Kor alkat nem számít csak a szimpátia. Péntek, szombat egész napra éjszakára.
Üdv!
Párként keresünk hölgyet harmadiknak 20-35 év között. Keress minket bátran, találkozzunk, szimpátia majd eldönti hogyan tovább. Képeket privátban küldünk csak!
Párként keresünk hölgyet harmadiknak 20-35 év között. Keress minket bátran, találkozzunk, szimpátia majd eldönti hogyan tovább. Képeket privátban küldünk csak!

Sziasztok 21vagyok,Erden helyem van not keresek,kor mindegy.Helyem van.
Sziasztok!
Telt, molett nemdohányzó párral ismerkednénk
Telt, molett nemdohányzó párral ismerkednénk
Telt párral ismerkednék!Normális,komoly és megbízható vagyok!
Sziasztok!Nyíregyről keresem telt hölgypartneremet tartos titkos kalandra ha gondolod irj!
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Érett mindig beton kemény és formás 50-es farkamra ülhetne egy duci hölgyi, vagy ilyen pár hölgy tagja, egy hatalmas lovaglásra.
Nagyon ápolt és tiszta férfi vagyok Csongrád megyéből, lakással és kocsival természetesen
Privit várok.
Sportos és normális hapsi vagyok.
Nagyon ápolt és tiszta férfi vagyok Csongrád megyéből, lakással és kocsival természetesen
Privit várok.
Sportos és normális hapsi vagyok.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Miskolc környéke vki? 30 éves férfi vagyok
Fiatal par vagyunk. Parokat keresunk. Terhes holgytaguak es nagy bimboudvarosok elonyben vagytok puszi
Szívesen csatlakoznék párhoz ma délután, este felé.
Sziasztok!Ma késő délután este felé Berettyóújfalu,Karcag,Szolnok, Cegléd,M4,M0,M1, Győr útvonalon szívesen találkoznék hölgyek előny ha telt vagy, esetleg pártokhoz is szívesen csatlakoznék!Üdv:Norbi
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Megpróbáljuk megint a keresést.Szeptember végi Mezőkövesdi nyaralásunkhoz keresünk 1 éjszakára UNI BI Férfit vagy Ilyen tagú párt. Nemdohányzó szőrtelen értelmes embereket keresünk 35-55 év között Borsod és környező megyéiből keresünk: Budapestről és dunántúlról nem keresünk!!!. Mail és skype van.Molett pár vagyunk.Olvasd el és értelmezd hogy kit és honnan keresünk kamusok heterók idősek hanyagoljanak.