Sziasztok! Nincs helyed? Gyere hozzám! Szívesen fogadnék ma, vagy holnap bármely időpontban Hölgyet, Hölgyeket, párt, párokat egy jó kis erotikus játékra. Budapest, saját ház, magas, 50-es, kulturált, borotvált férfi. Fotózás, videózás is lehet.
BUÉK......
,,,,,,,,Szex-partnert keresnék.!Minden -jóra ,izgalmakra!
/Mindenkinek válaszolok!/távolság nem akadály!

2013-ban lessz itt olyan hölgy aki partnert keres?
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
párral ismerkednénk esetleg lánnyal
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
Sziasztok! Telt vagy extra molett hölgyet illetve párt keresek.Pest megye előny!
Házibarát lennék!

Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom!!
Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet 18-tól Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu
növel párral ismerkednénk
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom!!
Telt alkatú lányt keresek, ha lehetséges akkor Budapeströl. belsö üzit irj.
Örülnék ha járna erre foodee-, vagy feedee

Hali nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom!!
Szép jó napot minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Debrecenben Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan, amíg a Hölgy el nem élvez vagy azt nem mondja hogy elég lesz! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!

Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet 18-tól Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu