Én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 08. péntek 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 08. péntek 06:11
Törölt felhasználó (4551752)

Jelen

33 éves vidám srácként, keresem pest és vonzáskörzetében érett alkalmi ,vagy hosszú távú szexkapcsolatra/barátság extrákkal. 40 feletti hölgyek társaságát.

Sziasztok. Kecskemétről?
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Körmend,Szombathely, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
sziasztok!
Pest megyében ismerkednék telt duci extra duci hölgytagú párral.Kor nem számit.Monor-Cegléd vonzás körzetében.
Pest megyében ismerkednék telt duci extra duci hölgytagú párral.Kor nem számit.Monor-Cegléd vonzás körzetében.
Extraduci csaj szülinapi ajándékának keresek 2-3 kellemes mérettel rendelkező, összeszokott pasikat, akik rendesen rendbe teszik a szülinapost!
Sziasztok! Tiszakécske és és Kecskemét környékén keresem partnerem, későbbiekben társam....
Sziasztok.Hatvan környékén ismerkednék telt hölgyekkel,párokkal(69 korig) diszkrét kapcsolatra.
Sziasztok! Heteroként keresem egyedülálló Nő partnerem. Kor, alkat kevésbé számít. Érezzük jól magunkat, egymást. Utazni tudó és akaró férfi vagyok, káros szenvedélyektől mentes. Első sorban Heves, Pest, Borsod-megyékből keresek, de szimpátia esetén bármi lehetséges. Ha a fent írottak bármely részlete megfogott és/vagy az adatlapomon látottak, kérlek jelezd felém ismerkedési szándékod. Köszi puszi Csajok

roma csajt,nőt keresek,..,hosszú távra,Bp.,és környékén!
Helló hölgyek,csajszik
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is ha kedveled vagy érdekel eplus2
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is ha kedveled vagy érdekel eplus2
Telt,molett, duci feleséget vagy barátnőt basznák,kefélnék,szopatnék párja előtt vagy közösen!Akár kukkolás,cuckold,dogging.
Diszkréció adott és elvárt,mivel kapcsolatban élek.
Én macis alkatú vastag,de nem óriási farokkal rendelkezem.
Írjatok nyugodtan,fotóim videóm van fent.
Diszkréció adott és elvárt,mivel kapcsolatban élek.
Én macis alkatú vastag,de nem óriási farokkal rendelkezem.
Írjatok nyugodtan,fotóim videóm van fent.
Nőt párt keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok.Kár hogy az időpont nem jó most nekem.Imádom a nagy ciciket,telt hölgyeket.
Látom a hölgy is jó adotságokkal rendelkezik.
Talán egy másik alkalommal sikerül majd ismerkedni veletek… (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 31. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 31. vasárnap 14:09
Látom a hölgy is jó adotságokkal rendelkezik.
Talán egy másik alkalommal sikerül majd ismerkedni veletek… (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 31. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1022352)

Sziasztok!
November 2-3-4 Keszthelyen leszünk Wellnessben. Keresünk jó programokat, ismerkedési lehetőséget, párral, pasikkal. Kell egy kis flörtölés, ismerkedés, abban is jól akarjuk érezni magunkat, de több is lehet. 48/54 nem együttélő pár vagyunk, de állandó pár, és volt már ilyen kalandunk. A hölgy nálunk teltebb, természetes nagy mellekkel. Ilyen alkatot kedvelő partnert várnánk esetleg.
November 2-3-4 Keszthelyen leszünk Wellnessben. Keresünk jó programokat, ismerkedési lehetőséget, párral, pasikkal. Kell egy kis flörtölés, ismerkedés, abban is jól akarjuk érezni magunkat, de több is lehet. 48/54 nem együttélő pár vagyunk, de állandó pár, és volt már ilyen kalandunk. A hölgy nálunk teltebb, természetes nagy mellekkel. Ilyen alkatot kedvelő partnert várnánk esetleg.
Sziasztok!
Szia. Hol és mit szeretnél?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 08. péntek 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 08. péntek 06:11
Törölt felhasználó (4551752)

Jelen

Sziasztok.Győri,telt vagy molett hölgyet kényeztetnék.Viszonzás nélkül.
Budapesten magányos hölgyet keresek vagy házaspárt
Írj privát!
(Ez egy válasz pengő üzenetére (2021. 10. 22. péntek 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 22. péntek 06:55

Sziasztok
Tatabányai házaspár vagyunk telt 50-60 as párokat kersünk
Tatabányai házaspár vagyunk telt 50-60 as párokat kersünk
Sziasztok ! Ma esti talihoz párt házaspárt keresek Szekszárdon kellemes intim együttléthez. Ha van olyan aki talizna írjon privátba.