Szia szeretem a duci noket igaz fiatal vagyok de egy probat meger
(Ez egy válasz csoki43 üzenetére (2022. 01. 09. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 09. vasárnap 11:42

Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Somogy,Tolna vagy Baranya megyében. egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel….
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alakul….
Lehet telt alkat is.
Irjatok
Köszi
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alakul….
Lehet telt alkat is.
Irjatok
Köszi
Nőt párt szopni imádó ffit keresek jatekokra
Sziasztok! Erősen duci (ssbbw) vagyok.Partnert keresek Somogy,Tolna vagy Baranya megyében. egy potens,kellemes méretű 35 feletti férfit,akit nem a kiváncsiság hajt hanem a vonzódás a nagydarab nőkhöz)
Part not keresunk kedd regelre noi jatekokra koralkat nem szamit
Sziasztok. Ma este hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Sziasztok!
Telt duci hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral ismerkednék Dunakeszi és környékén! Kor mellékes!
Telt duci hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral ismerkednék Dunakeszi és környékén! Kor mellékes!
Sziasztok. Ismerkednék telt alkatú lánnyal, hölgyel vagy ilyen taggal rendelkező párral (nő örömére).
Sziasztok , telt , duci lány nő ismeretségét keresem Pest megye Vác és környéke , utazni tudok !
Sziasztok. Bp-i arányosan telt idomú nőies nő van aki partnert keres?! Ha itt vagy irjál az adatlapon leirtak alapján. Köszi.

sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha megdugják a feleseget? hely kellene utazni tudok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Nőt párt keresünk lányos játékokra kor alkat nem számít
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel….
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alakul…
Telt alkat is lehet….Irjatok
Köszönöm
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alakul…
Telt alkat is lehet….Irjatok
Köszönöm
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Fotót kérünk meztelent is,viszonozzuk
Bpesten ápolt hölgyet,nem gond ha van párja,adatlapomon meg találsz mindent,kérdez nyugóttan,
kis faszú pasit vagy ilyen tagú párt keresünk akik szeretnek bulizni is nem csak szex hanem beszélgetés -iszogatás és alkuljon az este jól
Párral ismerkedménk a környékümkről, nálunk a hölgy teltebb
Buék Mindenkinek!

Budapesten hölgy partneremet keresem,adatlapomon mindent meg találsz.