Sziasztok!Pár ismeretségét keressük baráti kapcsolatra.
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek hölgyet esetleg párt tartós szex kapcsolatra. A lényeg toleráld a szerényebb méretet is. Írjon már valaki.
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Sziasztok!
Keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra kukkolásra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Keresem pár vagy hölgy ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra kukkolásra. Kor alkat mellékes a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket.
Hely van.(Bp.)
Péntek délelőtt molett párt, hölgyet, nagyit keresek kukkolásra minden jóra. 34 éves diszkrét kedves srác vagyok Zalából. spiki19870130@gmail.com

Sziasztok ma estére párként keresnénk hetero pasit 3 nak legyél ápolt szőrtelen és nagyfarkú
Sziasztok! Normális bi uni férfit vagy ilyen tagú párt keresünk.Légy szőrtelen és ne dohányozz,Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.Részletek privált levélben vagy Skypen. 23. tól Mezőkövezsden leszünk.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne
Moto
Hármasban tapasztalt pasi párral ismerkedne

Moto
Sziasztok!
Ha lenne kedved egy kis huncutkodáshoz akkor írjál.
45 év feletti hölgyet keresek.
Sajnos a dohányzás a tiltó lista.
Ha lenne kedved egy kis huncutkodáshoz akkor írjál.
45 év feletti hölgyet keresek.
Sajnos a dohányzás a tiltó lista.
Sziasztok ma estére párként keresnénk hetero pasit 3 nak legyél ápolt szőrtelen és nagyfarkú
Sziasztok. Ma.estére.pártv.férfival.ismerkednénk.helyunk.van.
Sziasztok! Holnap, azaz aug. 21. délelőttre, vagy kora délutánra (8-14) keresek nőt vagy párt.
Tabukat nem igazán ismerő, 30 éves srác vagyok a pesti belvárosból. Helyem is van!
Tabukat nem igazán ismerő, 30 éves srác vagyok a pesti belvárosból. Helyem is van!
Balatonfüred környékén kukolhatok vagyunk szabadban/lakásban férfi/nő/párok be is lehet szállni!Ugyavn ez fordítva is érvényes.Egymás előtti elélvezt is érdekelne.Privatban írjatok!
Sziasztok!
Partnert keresek.Budapesten élek egyedul.
Kedves normális,őszinte es figyelmes vagyok!
Elég sok mindenre nyitott vagyok..biztos jol ereznenk egymast!
Partnert keresek.Budapesten élek egyedul.
Kedves normális,őszinte es figyelmes vagyok!
Elég sok mindenre nyitott vagyok..biztos jol ereznenk egymast!
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatna ha megdugjak a feleseget s hely is lenne? utazni tudnok! lehet duici is a holgy!
Sziasztok. Szeretnénk megismerkedni egy kedves párral. Hosszabb távra keresünk, baráti kapcsolatot.
Normalis intelligens Párként keressük a mindenre nyitott, adni / kapni szerető Biszex hölgyek jelentkezését akik szeretik a lányos játékokat,mindenki örömére és élvezetére természetesen.
Balatonfüred és környéken.
A párom csak akkor szál be ha engedik!
Balatonfüred és környéken.
A párom csak akkor szál be ha engedik!
Sziasztok! Kb átlagos pasiként duci hölgyet vagy ilyen párt keresnék hagyományos szexre és/vagy orálra. Idősebb kor előny. Öklözés, dp, duplapunci stb is érdekel. Távolság nem akadály. Szép napot nektek
Sziasztok. Hölgyet keresünk kellemes hármas kapcsolatra akár hosszú távra is.