Sziasztok!
Fiatalabb, (20-35) telt lányt, esetleg párt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Fiatalabb, (20-35) telt lányt, esetleg párt keresek kellemes kikapcsolódásra, hosszú távra.
Nem független, harmincas, igényes, középvezetőként dolgozó pasiként keresek alkalmi, izgalmas kalandot Budapesten vagy Érden, illetve ezek vonzáskörzetében. Előbbi esetben hely kell, utóbbi településen van helyem alkalmanként.
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet
Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet

Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
Duci telt hölgyet kényeztetnék ?
Sziasztok. Sopron környékén keresek hangosan-gyorsan intenzíven és akár spriccelve élvező nőt-párt keresek.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
27 éveskén 60 kg ként telt hölgyet kényeztetnék
Mai nap, méretes farokkal hölgyet keresek, Sopron, Szombathely vonalon autós kaland! Akár pár is a hölgy örömére!
Idősebb hölgyekkel ismerkednék
Sziasztok telt duci lány -hölgy társaságát keresem ,utazni tudok Pest megye Vác és környéke !
Sziasztok ! Ápolt potens férfiként Szekszárdi és környéki diszkrét 35-60 év között párt házaspárt hölgyet keresek kellemes tartós intim kapcsolatra játékokhoz. Keress privin !
helo hölgyet hölgyeket vagy párt keresek aki hoszan nyalatnák a puncijukat popsijukat párnál nem gond a bi a balaton mindkét partján vagy veszprém környékén utazni tudok
Nem csak néznélek! Nyalnálak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 05. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 05. hétfő 12:10
Törölt felhasználó (4174592)

Nőt párt keresunk lányos jatekokra fiuk csak nézők kor alkat nem számít
Sziasztok.
Hasonló párral szeretnénk ismerkedni.
Brigitta és István
Hasonló párral szeretnénk ismerkedni.
Brigitta és István
Sziasztok!
Augusztus elején Balaton déli parton leszünk! Szívesen ismerkednénk párokkal és pasikkal! Mi pár vagyunk!
Augusztus elején Balaton déli parton leszünk! Szívesen ismerkednénk párokkal és pasikkal! Mi pár vagyunk!
holnap egésznap ráérek husos puncit nyalnék meg nagy csocsöket kényeztetnék balaton északi partján veszprém környékén kor kinézet nem számit ápotság fontos
helo husos puncis nyalást szeretö nöt nöket keresek a balaton északi partján vagy veszprém környékén csütörtökön bármikor párok is irhatnak házhoz is megyek vagy a természetben is jo
Párhoz szívesen csatlakoznék. Esztergom- Budapest vonalon. 27 éves srác vagyok, nagy cicik előnyben. Utazni tudok, érettebb pár is szóba jöhet. Kérlek privátban jelentkezz. Köszönöm
Szegeden vagy környékén hölgyet vagy párt keresek
Szívesen kukkolnék is

Nőt párt keresunk lányos jatekokra fiuk csak nézők kor alkat nem számít
telt hölgyet hölgyeket keresek vagy párt hoszan tarto nyalásra balat északi partján vagy veszprém környékén kor alkat kinézet nem számit de az ápoltság fontos a természetben vagy házhoz megyek egy kis kalandér
Telt nőt vagy párt keresek kőzős kamera maxtira.skyp