Sziasztok. Extra kerek fenekű nőt keresek. De tényleg akinek nagyon kerek a feneke és Budapesti nő ha lehet.

Sziasztok telt -duci lányt keresek Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
Nyiregyhazi igenyes potens pasi duci not keres
Sziasztok! Budapesti nővel ismerkednék.

Sziasztok. Parral ismerkednek. Esztergom Tatabánya BP környéke
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a mai napra napközbeni találkozáshoz Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Veszprém és környékéről. Valaki?
Sziasztok!!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
További sok sikert mindenkinek!!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
További sok sikert mindenkinek!!!
Nőt párt keresek jatekokra kor alkat nem számít imadok nyalni dugni szopatni
Sziasztok!
Monor -Cegléd vonzás körzetében keresek telt duci hölgytagú párt vagy szoló hölgyet.
Monor -Cegléd vonzás körzetében keresek telt duci hölgytagú párt vagy szoló hölgyet.
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek péntekre, napközbeni találkozáshoz Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
Sziasztok.
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Bük-Sopron környékén keresek partnert tartalmas erotikus együttlétekhez. Hölgyet vagy párt keresek, nyitott vagyok sok minden izgat és érekel. Írj bátran. feri196906@citromail.hu
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ...telt alkat is lehet.....szép vastag...
Sziasztok Fehérvár és környékén párral vagy hölggyel ismerkednék 18 éves vagyok
Sziasztok. Hölgyet vagy párt keresek napközbeni találkozáshoz Veszprém és környékéről.
Pest környékén keresek telt hölgyet! Szivesen nyalnám élvezésig!! Viszonzás nélkül!!
sziasztok vannak-e itt olyan parok akiket szinten izgatna a ket farok egy punciban dolog?
Sziasztok,
30-as magas sportos értelmes férfi vagyok, érett telt nők társaságát keresem.
Kérlek írjatok
Szép estét.
30-as magas sportos értelmes férfi vagyok, érett telt nők társaságát keresem.
Kérlek írjatok
Szép estét.
Ismerkednék hölgyel vagy szimpi párral..kam maszti,kukkolás,szex...ami alakul....írjatok ....szép vastag...lehet telt alkat is....
buek mindenkinek! tele élvezett puncit nyalnek! Erre nyitottparokat keresnek hely kellene utazni tudok!