Telt hölgyel ismerkednék vagy párral orál imádó pasi vagyok
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Pécs és környéke?
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Telt hölgyel ismerkednék Bács megyében imádok nyalni….
Sziasztok
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgy keresem Ózdon aki kenyeztetésre vágyik és az arcomra ülne vagy másképpen nyalatná magát.
Helyem vagy, írjatok bátran
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgy keresem Ózdon aki kenyeztetésre vágyik és az arcomra ülne vagy másképpen nyalatná magát.
Helyem vagy, írjatok bátran
Sziasztok! Magányos vagy vannak vágyaid ami otthol hiányzik? Irj rám ha Nyiregy környéki nő vagy
Sziasztok telt, extra túlsúlyos nőkkel ismerkednék.
Sziasztok! Nem hiszem nincs egy telt nő Nyiregy környékéről ???
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Telt nővel ismerkednék Bács megyében.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában(1 órán belül)egy kis (orál )kalandra. Akár párja előtt
Sziasztok! Csütörtök napközbeni szabadidővel, ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt Érden, Bp-n vagy ezek környékén. Hely jó, ha van. 18/4 intimmel tudnék kényeztetni és állítólag nagyon jól nyalok
Én sportos alkatú vagyok, de imádom, ha van mit fogni

Sziasztok! Holnap napközben szívesen meglátogatnék egy hölgyet, párt vagy csini travit Bp-n, Érden vagy ezek környékén. Mások szerint helyes pasi vagyok, 18/4 intimmel. Telt alkat kifejezetten előny!
Sziasztok
Mackós alkatú 28 éves srác keresne hölgy játszó partnert aki imádja ha nyalják.
A facesitting kimondottan izgat.
Mackós alkatú 28 éves srác keresne hölgy játszó partnert aki imádja ha nyalják.
A facesitting kimondottan izgat.
Sziasztok. Hozzánk hasonló alkatú párral ismerkednénk
Ma 30. Estére valahol valami jó program Párként, párral???
Sziasztok! Olyan Nyiregy környéki nő akinek nagy popoja van és szeretné ha valaki foglalkozna vele ??
Idős telt nagy logó mellű és bimbójú nagy homlokos picsájú és csiklójú nőket párokat keresek.Baranya,Tolna,Somogy
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit