A tegnap esti szépvölgyi úton velünk erotikázó párnak és srácnak NAGYON KÖSZÖNJÜK a fülledt erotikát és a kitartó sexet...Rég nem volt ennyire jó vadiúj partnerekkel...Jövő héten újrázunk! Köszönöm a jelentkezéseteket ls a telefonotokat!

Sziasztok! Szolnok megyei , 20 centivel rendelkező mackós srác fogadna hölgyet ma hajnalban! Csapjunk egy jó bulit!
Nekünk fontos a szimpátia nem mindegy kivel csak vannak sajna sokk az amatör aki nem érti meg
(Ez egy válasz Tommasy üzenetére (2020. 07. 10. péntek 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 10. péntek 17:40

Ezt épp te mondod? Kitatalsz mindig valami új ötletet és amikor amikor arról lenne szó jogy talalkozunk. Eltunsz es letiltasz.
vannak-e itt olyan parok ahol a holgy imad ket farkat szopni egyszerre? Hely kellene utazni tudoik!
Ezt épp te mondod? Kitatalsz mindig valami új ötletet és amikor amikor arról lenne szó jogy talalkozunk. Eltunsz es letiltasz.
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2020. 07. 08. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szolnok megyei , 20 centivel rendelkező mackós srác fogadna hölgyet ma 24:00 tól! Csapjunk egy jó bulit!
Idősebb, telt fenekű hölgyet keresek akit többször is kilehet nyalni.
Husis csajszi keresek, akár párok is szóba jöhetnek hetero alapon! Vas, Zala, Gy-M-S megyében. Írj privát!
Abszolút egyetértek veled......
(Ez egy válasz .Aphrodite üzenetére (2020. 07. 08. szerda 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 08. szerda 06:11

Sziasztok
Úgy szeretném megtudni, hogy mi értelme van annak, hogy állítólag 'keresgéltek' mag 'akartok', azután, amikor a randira kerülne sor, ELTŰNTÖK????
Mire jó ez?
Mi ez valójában:elméleti szexpartner-keresés????
Úgy szeretném megtudni, hogy mi értelme van annak, hogy állítólag 'keresgéltek' mag 'akartok', azután, amikor a randira kerülne sor, ELTŰNTÖK????
Mire jó ez?
Telt hölgytagú párt keresünk üzi
sziasztok! 31 éves, átlagos/sportos veszprémi pasiként ismerkednék telt, finom bőrű hölgyekkel.
Sziasztok telt duci hölgyet v párt keresek hoszab baráti kapcsolatra renceres találkozásokra alkatol függetlenül Nyíregyháza és környéke
Sziasztok
Mire jó ez?
Mire jó ez?
Sziasztok. A mostani hétvégére keresnénk egy szimpatikus párt egy kis medencézős, lazulós, iszogatós, hétvégére.
Szia. Írtam privát.
(Ez egy válasz cuca13 üzenetére (2020. 07. 04. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 16:31

Sziasztok! Pár napig Budapesten vagyok.Keresek valakit
aki csavizna és ha szimpátia van szexelne
Arcképed legyen vagy legyél hajlandó küldeni.
Helyem nincs ! Dundi vagyok

Telt alkatú párhoz csatlakoznék kukkolónak vagy más izgalmas kalandra.Diszkréció adott mivel kapcsolatvan élek.Írjatok nyugodtan ismerkedjünk.

Sziasztok!
Hölgyek, Párok nyitott lenne Valaki egy kis huncutkodásra Budapesten? 29 éves macis pasi vagyok.
Képek az adatlapomon. smile
email: dandy.9110@outlook.hu vagy írj privát üzenetet
Hölgyek, Párok nyitott lenne Valaki egy kis huncutkodásra Budapesten? 29 éves macis pasi vagyok.
Képek az adatlapomon. smile
email: dandy.9110@outlook.hu vagy írj privát üzenetet
Halihó. Telt alkatú nőt szívesen boldoggá tennék . Csak írjon.
Molett hercegnőmet keresem Bp. 50-es pasi
Sziasztok! Pár napig Budapesten vagyok.Keresek valakit