Ezen a hétvégén (pénteken vagy szombaton) telt hölgyet nyalnék, akár viszonzás nélkül is
(Bp., helyem van)

Sziasztok párt ill ffit keresunk
Telt alkatú pár kefélését megnézném.Macis alkatú vagyok.Diszkréció adott.
Sziasztok! Budapesten keresnék hölgyet,kor alkat nem számít légydiszkrét,szeresd ha nyalják a puncidat,60-as ápolt nem független pasi vagyok utazni tudok,van képem bent.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Este szivesen szexelnek egy jot!
30-as nő vagyok.
Csak belso level!
30-as nő vagyok.
Csak belso level!
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és a környező megyékből.
Nőt párt keresek kor nem számít minek koverebb vagy annál jobb vagy ffit
Sziasztok. 38 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és a környező megyékből.
...még mindig.....hátha csoda történik....
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Egri lakásban szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és ezen keresztül a miénket is)
továbbiak inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Egri lakásban szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és ezen keresztül a miénket is)

továbbiak inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok! Péntek napközben hölgyet-párt keresek Monor-Cegléd-Jászberény környékéről.
sziasztok cuckoldra keresnék erre nyitott párokat hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.38 éves veszprémi férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek esti vagy napközbeni találkozóra.
Sziasztok! 23 éves budapesti srácként ma délután keresem partnerem hölgy vagy pár személyében.
Üdv Minden ki wink új remény re várok
Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab környékén keressen Szex Centrikus csajt vagy olyan Párt aki 3. - nak keresnek heteró beszállt a hölgy örömére!!! Rólam amit tudni kell 32 éves, 190m magas mackós alkatú vagyok
fordulj bizalommal várom levelét akinek felkeltetem az érdeklődését
Fejér megyei Mezőszilas és a Somogy megyei Tab környékén keressen Szex Centrikus csajt vagy olyan Párt aki 3. - nak keresnek heteró beszállt a hölgy örömére!!! Rólam amit tudni kell 32 éves, 190m magas mackós alkatú vagyok
fordulj bizalommal várom levelét akinek felkeltetem az érdeklődését
Nagy fenekű hölgynek nyalnék kor nem számít Roma is lehet. Helyem nincs. Pesti 60-as bí vagyok.
...még mindig.....hátha csoda történik....
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Buján telt alkatú barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)
inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Buján telt alkatú barátnőm egri lakásában szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és persze ezen keresztül a miénket is)

inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Telt alkatú feleséget vagy barátnőt szopatnék párja előtt vagy közösen. Írjatok nyugodtan, ismerkedjünk!

egy teltebb párt fogadnék ma ,helyem van , enyhe ffi bi is ok

Telt hölgytagú párt,csoportot(swinger club) keresek..50es pasi