60+os 130d mellek szőrős jol táguló pina lenne itt??? Pér is! Baranya,Tolna,Somogy
Szia!Párosunk hölgy tagjának kényeztetésére keressük min. 16-os intimmel rendelkező partnerünket . Csak ki töltött adatlappal és saját képpel rendelkezők jelentkezését várjuk.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Budapesten èlő párkènt keresünk hölgyet harmadiknak mindkettőnk örömère.
Olyan hölgy jelentkezését várjuk, aki telefonhívásban hajlandó bemutatkozni.
Heti egy alkalom a maximum amit meg tudunk oldani. (Gyerekek...)
Fogadni tudunk, de szívesen utazunk 50km-es körzetben.
Fèrfiak ne írjanak!
Olyan hölgy jelentkezését várjuk, aki telefonhívásban hajlandó bemutatkozni.
Heti egy alkalom a maximum amit meg tudunk oldani. (Gyerekek...)
Fogadni tudunk, de szívesen utazunk 50km-es körzetben.
Fèrfiak ne írjanak!
Hol vagy helyileg?
(Ez egy válasz SzexLady üzenetére (2025. 08. 19. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 09:36

Pasikat keresek szinte korhatár nélkül (18-75). Mindent vállalok.... extrém-perverz vágyakat is teljesítek. Jöhetsz egyedül haverekkel vagy vihettek.... Nagy mellekkel rendelkezem, ápolt diszkrét független 45-ös nö vagyok. Irjatok
Telt hölgyet keresek,titkos légyottokra Gödöllő és környéke helyem van50,60ashölgyeket!
Sziasztok! Magányos elhanyagolt nő Nyiregy környékéről ? Várom leveledet egy 49 éves férfi
jelentkeznék

Sziasztok.
Szívesen ismerkedünk hasonló érdeklődésű párral. Fóton lakunk itt szeretnénk fogadni hétköznap napközben vagy este és minden második hétvégén vagyunk szabadok.
Puszi Brigitta és István
Szívesen ismerkedünk hasonló érdeklődésű párral. Fóton lakunk itt szeretnénk fogadni hétköznap napközben vagy este és minden második hétvégén vagyunk szabadok.
Puszi Brigitta és István
Pasikat keresek szinte korhatár nélkül (18-75). Mindent vállalok.... extrém-perverz vágyakat is teljesítek. Jöhetsz egyedül haverekkel vagy vihettek.... Nagy mellekkel rendelkezem, ápolt diszkrét független 45-ös nö vagyok. Irjatok
Ma este dekoratív,nagymellű hölgy kenyeztetesere keresünk pasit,akár többet is.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra. Elsősorban Érden vagy a 9., 11., 22. kerületek valamelyikében, hétköznapokon munka előtti és/vagy utáni pásztorórákra, alkalmanként (havi 1-2 alkalommal) péntek esti/éjszakai hosszú, több órás szexcsatákra. Hely kell. Bár én sportos alkatú vagyok, kifejezetten vonzanak a telt hölgyek.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Kecskemét Szolnok között keresek hölgyet,akinek minden számára kellemes dolgot megtennék. Ha csak kellemes beszélgetés,akkor azt is.

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat

Sziasztok
35+os hölgyet keresnék hosszabb távon!
35+os hölgyet keresnék hosszabb távon!

Sziasztok! Egy Szabolcsi telt nagypopsis hölgy ? Rámirhatna
Hétfőre vagy keddre keresünk valakit, Budapesti ,napközbeni találkára, helyed legyen,,,priviben írj.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznèk hozzátok.
(Ez egy válasz DpRolild üzenetére (2025. 08. 16. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 09:12

Ma estére, keresünk egy pasit,a hölgy kényeztetésére.Ha lehet, legyél független! Több alkalom lenne a legjobb!