Ffit keresunk no oromere helyet te old mrg tarjan kozelebe
Sziasztok nyitott párokkal ismerkednek akik benne volnanak pár extra dolgokba is! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Fèrfiak esetleg ha van kedved ismerkedni beszélgetni ès barátkozni írj nyugodtan! Továbbiakban majd látjuk hogy alakul az ismerkedés! Csak annyit kèrek hogy ne legyèl türelmetlen!
Sziasztok.38 éves férfi vagyok.Hölgyet vagy párt keresek Veszprém és környékéről.
Mi is ducik Vácrol
Nejem kényeztetésére keresünk vastag farkú pasit aki szeret punciba elvezni
Nejem kényeztetésére keresünk vastag farkú pasit aki szeret punciba elvezni
Sziasztok nyitott párokkal ismerkednek akik benne volnanak pár extra dolgokba is! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Tapasztalt,türelmes pasi molett buja perverz bizarr Hölgyet.ill ilyen tagu párt keres
Kizárólag 60+ os hellyel rendelkező pasit vagy párt keresünk állandóra Székesfehérvárról.
Macis ffit keresunk
Egy kedves ffit kereseunk salgotarjan kornyeke
Sziasztok! Duci imádó pasit keresünk ma estére harmadiknak előny ha tudsz utazni .helyileg Ercsi Fejér megye
Èrett házaspárral szívesen ismerkednék 50év körül vagy felett is. Szeretkezéseteket szeretném megnézni, és persze esetleg többet is, vagy csak passzív maradnék. Formàsan teltebb alkatot kedvelem de a szimpátia is lényeges szempont számomra , normális, 38 éves férfi vagyok. Ha izgatna titeket is viszont, ismerkedjünk, írj belső üzenetet! (keleti országrész)
Sziasztok! Hosszútávra ismerkedni? Írj privibe!
A mai nap folyamán pár vagy hölgy aki találkozna egy normális pasival a Balaton déli partján bárhol?Üzit írj,vagy mail wasser9@citromail.hu.
Hétfőn Sopronban hölgyet keresek. Nagy farkú, jó képű intelligens férfi vagyok. Hely szállodában. Írj elérhetőséget priviben, érezzük jól egymást!!!
Budapesti Nő? Ismerkedne?
Telt alkatú pár kefélését kukkolnám akár rendszeresen is.Én is macis alkat vagyok.Írjatok nyugodtan.
sziasztok
negyven evhez kozeli mindket reszrol biszex par vagyunk
szeretnenk olyan biszex parokkal ismerkedni,ahol mindenki mindenkivel lehet egyutt megkotes nelkul
mi sok mindenre nyitottak vagyunk,igaz a holgy kezdo a tobbesben es a biszex teren
nem kamusak vagyunk
szolo pasik nem erdekelnek minket,kerjuk oket ne irjanak
szoval biszex parok irjatok batran,csapjunk bele smile
oxigen80@gmail.com
negyven evhez kozeli mindket reszrol biszex par vagyunk
szeretnenk olyan biszex parokkal ismerkedni,ahol mindenki mindenkivel lehet egyutt megkotes nelkul
mi sok mindenre nyitottak vagyunk,igaz a holgy kezdo a tobbesben es a biszex teren
nem kamusak vagyunk
szolo pasik nem erdekelnek minket,kerjuk oket ne irjanak
szoval biszex parok irjatok batran,csapjunk bele smile
oxigen80@gmail.com
Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal....
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal....
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
Telt, molett NŐT keresek élménydús szexre, közös élvezetekre - nem mindenkivel és nem minden áron! Diszkréció és ápoltság alap, várom jelentkezésed