Vác környéki párral vagy nővel találkoznék
pesna3@freemail.hu
pesna3@freemail.hu
Telt hölgy,pár Siófok kórnyékén aki találkozna?Minden megoldás érdekel!MXimálisan alkalmazkodó,normális pasi vagyok!Utazás sem gond!!Ha nem hiszed,járj utána!

Erotikus fotózásra, videózásra keresek egyedülálló, hellyel rendelkező, lehetőség szerint hétvégén ráérő érettebb TELT nagymellű hölgyet Komárom-megyén belül. Meztelenkedés közbeni képekről, videókról lenne szó, ezért a lényeg, hogy ne legyél szégyenlős!
Ha van esetleg ilyen hölgy az oldalon és érdekli a dolog, írjon bátran, privátban mindent meg tudunk beszélni! Kellemes napot! Tonyc

Erotikus fotózásra, videózásra keresek egyedülálló, hellyel rendelkező, lehetőség szerint hétvégén ráérő érettebb TELT nagymellű hölgyet Komárom-megyén belül. Meztelenkedés közbeni képekről, videókról lenne szó, ezért a lényeg, hogy ne legyél szégyenlős!
Ha van esetleg ilyen hölgy az oldalon és érdekli a dolog, írjon bátran, privátban mindent meg tudunk beszélni! Kellemes napot! Tonyc

Maci testalkatú hetero férfikén keresem hölgy partnerem Budapesten és/vagy vonzáskörzetében.
Sziasztok! Keresek olyan párt vagy hölgyet akik szeretnék ha egy férfi megmaszírozna happy finis -sel vagy ahogy kéred! Vagy csak szeretnéd nézni ahogyan a párodat masszírozom !? Ez is megoldható! Írj bátran !
Nem vagyok profi, anyagiaktól mentes !!! Hely szűkséges!
Bács m
Nem vagyok profi, anyagiaktól mentes !!! Hely szűkséges!
Bács m
38 eves biszex ferfi vagyok,biszex parokhoz csatlakoznek mindket fel oromere
olyan biszex part kersek,ahol a pasi is szeret szopni es mindketten dughatoak akar... smile
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalatom,apolt es egeszseges vagyok
van autom,tudok utazni messzebb is
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
Üzenet módosítása
olyan biszex part kersek,ahol a pasi is szeret szopni es mindketten dughatoak akar... smile
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalatom,apolt es egeszseges vagyok
van autom,tudok utazni messzebb is
kerem keressetek mailban,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
Üzenet módosítása
Sziasztok én csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 20. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 20. csütörtök 18:56
Törölt felhasználó (3918502)

Sziasztok! Párom izgatja a több pasis szex. A közelből keresek olyan harmincas srácot aki segítene megélni a vágyait.
Sziasztok! Ketten egy punciba illetve két farok egyszerre valo szopasahoz keresnenk erre nyitott párokat! Hely kellene! Utazni tudunk fogadni nem!!
Sziasztok! Párom izgatja a több pasis szex. A közelből keresek olyan harmincas srácot aki segítene megélni a vágyait.
Zalaegerszegen puncit nyalnék,nagyon szeretem mikor az egész arcom pina szaftos! Azonnal tudok menni,de búvóhelyem is van!
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni...
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
cowboysoon@indamail.hu

not part keresek kor alkat nrm szamit imadok nyalni dugni szopatni ill bi ffit
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Telt alkatú pár kefélését nézném,vagy nagyon szívesen beszállnák hozzájuk .Diszkréció adott.Vastag macis alkat vagyok.Írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Ketten egy punciba illetve két farok egyszerre valo szopasahoz keresnenk erre nyitott párokat! Hely kellene! Utazni tudunk fogadni nem!!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Győri pasi keresi husis partnerét...
Sziasztok. 38 éves pasi vagyok. Hölgyet vagy párt keresek Veszprémből ma estére.
Szívesen látok párokat ma és holnap este az otthonomban. Írjatok privátban. Gyöngyösön lakom.