Sziasztok , szimpatikus partnert keressünk .
Formásan telt 50 körüli szimpatikus hölggyel barátkoznék.Írj belső üzenetet ha lètezel!
Üdv!
Veszprémi, 29 éves, normál testalkatú férfi ismerkedne telt hölgyekkel. Utazni is tudok.
Veszprémi, 29 éves, normál testalkatú férfi ismerkedne telt hölgyekkel. Utazni is tudok.
Szenvedélyes XXX találka nálam...
47/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
47/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Szivesen mennék locsolkodni spermával hölgyekhez vagy párokhoz hetero alapon
Szeged és környéke, utazni tudok
Szeged és környéke, utazni tudok
szép délutánt telt hőlgyet keresek hosszutávra aaki jol leszop én meg viszonzásul kinyalom auto vagy kocsidba aki tud jőnni jo szexnek se vagyok az elrontoja az irjon
Sziasztok! Szombat estére pár/házaspár társaságát keresem Szekszárdon és környékéről kellemes és tartalmas estéhez kényeztetésre! Keress privát üziben!
Sziasztok!Szex partnereket keressünk .
sziasztok! Ketten egy punciban illetve ket farok egyszerre valo szopashoz keresnenk párokat akiket szinten izgat ez a két dolog! Hely kellene utazni tudunk!
Sziasztok. Pén. Szom. Vas. este Egerben szivesen kalandoznék. Mindenre is nyitott vagyok. 29éves átlagos mérettel. Írjatok itt vagy a stratogabor@gmail.com ra
Sziasztok! Párt keresünk!Elsosorban Borsod és Heves megyében.
Ma estére keresek Budapesten telt hölgyet, akit orálisan kényeztethetek. Akár viszonzás nélkül is
. Helyem van.

Sziasztok!
Korban és alkatban hozzánk hasonló párokkal ismerkednénk
Nő telt alkat férfi vékony inkább sportos! Budapesten élünk, hétvégén a hely megoldott
Privát üzenetet írjátok.
Korban és alkatban hozzánk hasonló párokkal ismerkednénk

Molett ,perverz Hölgy?? Facesittingre????
Péntek vagy szombat estére egy hölgy esetleg? Hatvan - Aszód - Vác - Rétság útvonalon? Kellemes, diszkrét együttlétre? De akár hosszú závon is.
Érett telt eleséggel keresünk hasonló alkatú párt vagy aki szereti
Sziasztok..
Esetleg ti csatlakoznátok egy baráti sw házibulihoz? Szombat este. Párokat keresünk és nem szóló pasikat csak...
Era&Zsolt
Esetleg ti csatlakoznátok egy baráti sw házibulihoz? Szombat este. Párokat keresünk és nem szóló pasikat csak...
Era&Zsolt
Sziasztok!
Mackós pasi vagyok duci lány keresek Békés megyéből!
Írj privit!
Mackós pasi vagyok duci lány keresek Békés megyéből!
Írj privit!
Not part keresek kor alkat nem szamit imadok nyalni jo sokaig