Ma estére keresek Budapesten telt hölgyet, akit orálisan kényeztethetek. Akár viszonzás nélkül is. Helyem van.
Sziasztok

Holnapra keresnék telt partnert.priviben írj
Vannak-e itt olyan nyitott párok akik benne lennének kétfarok osszeerinteses egyszerre valo szopasaban! Hely kellene utazni tudunk! Adjatok elérhetoséget viber email messenger ha léteztek!
sziasztok!
50 es nem független ffi vagyok.
diszkrét kapcsolat hölgyet párt keresek,biszex is érdekel..
dél pest megye kecskemét környéke előny.
privit írj.
50 es nem független ffi vagyok.
diszkrét kapcsolat hölgyet párt keresek,biszex is érdekel..
dél pest megye kecskemét környéke előny.
privit írj.
Szia írtam privatot
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 02. 09. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 09. szombat 09:28

Telt, nagyobb darab pasit keresünk, Pest-megye keleti részén. priviben írj, köszi
Vannak-e itt olyan nyitott párok akik benne lennének kétfarok osszeerinteses egyszerre valo szopasaban! Hely kellene utazni tudunk! Adjatok elérhetoséget viber email messenger ha léteztek!
Én benne lennék Ha nem volnánk ilyen messze egymástól
(Ez egy válasz callisto0696 üzenetére (2019. 02. 05. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 05. kedd 11:20

Sziasztok!!!Duci barátnömmel olyan pasit,nöt,párt keresünk hármasra,aki szivesen nyalizna,szopizna minket.Én 51 a barátnön 44
Mackós pasiként molett hölgyek társaságát keresem Veszprém közelében
Telt, nagyobb darab pasit keresünk, Pest-megye keleti részén. priviben írj, köszi
30-45 közötti ápolt, intelligens nőkkel ismerkednék barátságon alapuló szexkapcsolat céljából. Teltkarcsú hölgyek előnyben, de nem feltétel, szívesen ismerkedem bárkivel, aztán majd a szimpátia eldönti, hogy mi lesz. Én 31 éves értelmiségi férfi vagyok. Nyíregyháza és vonzáskörzete.
A többit privátban.

Hajdú megyei párhoz csatlakoznék ma este.
Nem vagyok kamus mint itt majd mindenki.
Cuckold játékok stb.
Előny ha mindketten szerettek szopni
Nem vagyok kamus mint itt majd mindenki.
Cuckold játékok stb.
Előny ha mindketten szerettek szopni
Sziasztok. Duci hölgytagu párként hasonló párt keresnénk ma estére.Helyünk van.
Szia ! Aktuális még ? HOL ???!!! NAGYON Benned lennék !!!
b
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 28. hétfő 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 28. hétfő 14:08

Törölt felhasználó (1603212)

Sziasztok.életvidám , nagy domborzatú , bevállalós szexmániás faszimádó nőként keresem pervi páromat,
not part bi ffir keresek jatekokra
Sziasztok , Lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 49 év pasi vagyok !
Sziasztok!!!Duci barátnömmel olyan pasit,nöt,párt keresünk hármasra,aki szivesen nyalizna,szopizna minket.Én 51 a barátnön 44
Sziasztok.A héten,bármelyik nap déltől,kora délutántól szívesen masszíroznék Pesten,vagy Pest környékén egy csinos hölgyet,vagy egy pár hölgytagját.Akár viszonzás nélkül is,de szívesen kényeztetném másképp is a tested.45 éves,diszkrét férfi vagyok,kép van rólam a társkeresőben.
Sziasztok, 45 éves pesti, pasi csatlakozna párokhoz. Nyitott vagyok minden jóra! Keress és ismerj meg! smile