Sziasztok! Ma este pár házaspár hölgy tagját kényeztetném Szekszárdon. Jelentkezéseteket privát üzenetben várom !
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok engedély kéréssel

Sziasztok! olyan nyitott párokkal ismerkednenk akik benne volnának a párcserébe illetve a gabalyodasba ha meg van a 4 igen! Egymas elötti sexeles minket nem érdekel csak olyanok irjanak akik tudnanak fogadni mert mi csak utazni tudunk! S csak 7végén érunk ra! Varjuk a leveleitelet illetve elérhetöségeteket!
Sziasztok! Ma estére keresek párt bpn aki fogadná egy 40 ápolt potens férfit!
Ma este buliba mennénk ha van valahol BP és környékén.
A többit privátban vagy
renault68@freemail.hu
A többit privátban vagy
renault68@freemail.hu
szabolcsban telt hölgyet,párt keresek, nyiregy-újfehértó és környékéről,..
Ma este Pécsen hölgy,pár?
Holnap (szombat) estére keresem telt alkatú hölgy partnerem Budapesten. Helyem van.
not part bi ffit keresek kor nem szamit minnel koverebb vagy annal jobb
22.én szombaton Besnyőn swinger bulit szervezünk
Sziasztok! olyan nyitott párokkal ismerkednenk akik benne volnának a párcserébe illetve a gabalyodasba ha meg van a 4 igen! Egymas elötti sexeles minket nem érdekel csak olyanok irjanak akik tudnanak fogadni mert mi csak utazni tudunk! S csak 7végén érunk ra! Varjuk a leveleitelet illetve elérhetöségeteket!
Sziasztok! 3.-án utazunk Magyarországra és ott töltünk néhány napot! Olyan párt keresünk akinek van házibarátja! Eseteleg hellyel rendelkező extra méretű úr is szóba jöhet! Privát üzeneteket várunk

Jo husis nöt kenyeztettnek .
szőrős puncit kényesztetnék
sziasztok autos hlgynek lennék a szeretője akitud jőnni kor mindegy
Sziasztok! Veszprem kornyen holgy aki raer?
Holnap este Pécsen hölgyel,párral találkoznék komolyan!
Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van.
Bp max 50 km re utazni is tudunk,mert messzebbre nem érdemes tapasztaltuk már
renault68@freemail.hu
Sziasztok. Kezdő, duci hölgytagu pár vagyunk. Szombat este párt fogadnánk