telt szőrős puncit kényesztetnék támogatásal
Sziasztok! Siófokon leszek júli 13-15 ( péntek- vasárnap) hölgyet, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos nagyméretű (20/5) pasi vagyok! Többes tapasztalattal rendelkezem, nagyon bevállalós (bárhol-bármikor) hetero pasi vagyok! Írj, írjatok!

Laza szexre keresem partnerem 25-50ev kozotti ferfi szemelyeben .Nem dohanyzo , es Bp 18/19/20/21/9/10.kerulet elony!
Part not keresunk eretebb korosztalybol alkat nem szamit
Laza szexre keresem partnerem 25-50ev kozotti ferfi szemelyeben .Nem dohanyzo , es Bp 18/19/20/21/9/10.kerulet elony!
Sziasztok.Párt vagy hölgyet keresek tartós kapcsolatra.
Sziasztok Ákos vagyok 38éves tiszta ápolt 16-17/ 5 borotvalt méret.utazni tudok.hobbim a nyalás akár elvezesig de nem egy alkalmra keresek.masodik hobbim a masszázs akar erotikus masszázs keresek párokat hölgyeket lányokat anyukákat nagymamákat 18-68 ig egyszóval kor alkat nem számit akár valamit valamiért alapon is irj privire nem bánod meg
Not part keresek kor alkat nem szamit
Nagy mellű nagy fenekű hölgyet kényeztetnék párjával!
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Telt nőket kényeztetném! H a van olyan akit érdekel írjon! Pest és környékéről!!!!! Nyalásd.magad úgy ahogy akarod
Miskolcon és környékén ismerkednék idősebb hölggyel. Érzéki, tartalmas, meghitt együttlétre vágyom anyagiaktól mentesen. Kor, testalkat nem számít csak legyen egy közös szimpátia. Érezzük jól egymást.
Kecskeméti párt keresek
Hölgyet keresek 40--- 65 ig Akivel párhoz lehetne csatlakozni Békésben...LÉGYSZI irj....istvann999@gmail.com cimemre....
Telt cicusunkat keressük,édeshármashoz.
duci szőrős puncit nyalnák támogatásal
Sziasztok! Siófokon leszek júli 13-15 ( péntek- vasárnap) hölgyet, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos nagyméretű (20/5) pasi vagyok! Többes tapasztalattal rendelkezem, nagyon bevállalós (bárhol-bármikor) hetero pasi vagyok! Írj, írjatok!
duci szőrős puncit kényesztetnék támogatasal komárom megyében
duci szőrős puncit kényesztetnék komáom megyében anyagiakkaltámogatva