Sziasztok! Budapesten az Allee környékén most lány, hölgy, pár nem szeretne játszani? Harmincas, jóképűnek tartott, férfias pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Egy órám biztosan lenne hancúrozni

Sziasztok. Írtam
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2018. 04. 08. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 08. vasárnap 16:16

Sziasztok telt alkatú párok, jelentkezünk ismét!
írjatok priviben.

Sziasztok telt alkatú párok, jelentkezünk ismét!
írjatok priviben.

Telt hölgyet keresek kényeztetésre. Nagyon szeretek kényeztetni cicit szopni, puncit nyalni.
Irj privátban és ismerkedjun meg
Irj privátban és ismerkedjun meg
Ma este Budapesten nyalnék telt hölgyet, akár viszonzás nélkül is

Telt vagy nagy segü hölgyek!! Akiszeretné hogy kinyalják alaposan akár dugás után is!!!!! Az írjon Bp környékről!!! Peterhorgasz@Citromail.hu ra!!!!!!!!
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén.
Valaki leszophatna.

Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
nálunk a hölgy Bisex,de semmi sem kötelező.
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van. wave
renault68@freemail.hu
viszont ha pasi vagy és nem szertsz nyalni ne is jelentkezz,mert hamar kiszűrünk és a kamusokat is.lányok között telefon elengedhetetlen és kép nélkül sem érdekel senki.legyen meztelen kép is,mivel nekünk is van. wave
renault68@freemail.hu
Nagy mellű, nagy seggű hölgyet kényeztetek vastag, eres, méretes faszommal! Párok jelentkezését is várom! Privát üzenetben jelentkezz! Komoly érdeklődők jelentkezését várom!
Kifejezetten oral sexhez keresek társakat.... Akik szeretik a bukkakle-party élményeit.... Nem párt,társat kerersek itt fent.... Ha ez így neked tetszik keress... jhét szerda este...
Sziasztok! A következő hetekben napközbeni szabadidővel keresek egy csinos, bevállalós lányt, hölgyet, párt, akikkel kényeztethetjük egymást. Április 13-15, valamint 19-22 között pedig akár folyamatosan nálam alhattok zuglói otthonomban. Borozgatás, beszélgetés, jakuzzi, masszázs, sok szex, így tervezném a programot, ha lesz jelentkező. Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel. Képet akkor tudok mutatni, ha én is láthatlak. Írjatok! Én sportos vagyok, de nem baj, ha Te/Ti telt(ek) vagy(tok)!
Sziasztok!
Holnap napközben lenne szabadidőm, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Holnap napközben lenne szabadidőm, aminek a kellemes eltöltéséhez keresek partnert/partnereket! Lányt, hölgyet, párt! Én diplomás, igényes, jóképűnek tartott, sportos, harmincas pasi vagyok, 18/4 borotvált, potens intimmel! Képeim vannak a megfelelő jelentkező(k)nek!
Írjatok!
Sziasztok! duci hölgytagú párt keresek
Sziasztok!
Telt lánnyal, hölggyel szexelnék! Párokhoz is csatlakoznék nézőnek vagy akár be is szállnék hozzájuk és közös hokira keresek fiút. Bármit meghallgatok. Írjatok bátran levelet!
Kor és testalkat nem számít!
Telt lánnyal, hölggyel szexelnék! Párokhoz is csatlakoznék nézőnek vagy akár be is szállnék hozzájuk és közös hokira keresek fiút. Bármit meghallgatok. Írjatok bátran levelet!
Kor és testalkat nem számít!
Sziasztok
Ma estére keresek izgalmas, szexi programot.
Hely van. (Bp.)
Ma estére keresek izgalmas, szexi programot.
Hely van. (Bp.)
Sziasztok. Duci biszexuális nejemmel keresünk kulturált, nyitott partnereket, közös, párcserés, és hármas szexre. Minden jóban benne vagyunk, biszexualitás, és enyhe perverzió is belefér, sőt!
Fogadni tudunk az esti órákban. Privátban írjatok. Szép napot!

Tamás vagyok 38 éves masszőr pasi keresek párokat,lányokat,pasikat ma délutáni kukkolásra bp es környéke,Gödöllőn vagy Hatvan Aszód bp is ok kerlek irjatok privire meg adom a számom
Hétvégére keresünk csajt,párt vagy kis farkú pasit max 16 cm ha annál nagyobb ne is írj
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 02. hétfő 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 02. hétfő 10:39

Törölt felhasználó (3058072)

és összejött vmi?