Ma estefelé szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra! Bács M Csongrád M Jász Sz M Budapest déli része! Képet kapcsolatra jelölés esetén tudok mutatni!
Ma este? Hely van!!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok! Hétvégén napközben,szívesen taliznék hölgyel,vagy csatlakoznék párhoz,normális,igényes,ápolt pasi vagyok!!! Többit,privátban!!!
Veszprém és megyéből keresem!
Veszprém és megyéből keresem!
Sziasztok telt duci nőt vagy lányt keresek kor nem számít Pest megye Vác és környéke ,én 47 év 172 cm 74 kg barna haj szem átlagos alkat .
mackós/duci 182cm magas vagyok, rendszeresre keresek partnert Miskolc környékén, kor nem számít csak az ápoltság. természetesen ne legyen baj a plusz kilóim
Kortól, nemtől és kinézettöl függetlenül ismerkednék Szeged és környékén
Hölgyek-párok-aktív urak írjatok és ismerkedjünk

Hölgyek-párok-aktív urak írjatok és ismerkedjünk

Sziasztok! Veszprém-Balatonalmádi környékén keresnék hölgyet.
Vannak e itt olyan pasik akinek duci parja van es szeretik a 3asozast? Hely kellene utazni tudok! Belso levelben adjatok elerhetoseget!
Sziasztok !
Holnap, péntek délután nudizás Tiszanánán, párokat keresünk
Holnap, péntek délután nudizás Tiszanánán, párokat keresünk

Sziasztok! Én egy duci pasi vagyok SUB-MAZÓ hajlammal!
Vágyaim: Hölgyet-Hölgyeket vagy párt (kortól és kinézettől függetlenül) szolgálni szex szolgaként, esetleg még kipróbálnám a full passzív szerepet biszex (homo) férfivel!
Kit keresek? : Hölgyet vagy párt akikkel jókat lehet beszélgetni és szimpátia esetén szex kapcsolatot teremteni! Nem vagyok egy macsó se Adonisz, duci és átlagos férfi vagyok, ami pozitív hogy őszinte vagyok és NEM KAMUS!
Vágyaim: Hölgyet-Hölgyeket vagy párt (kortól és kinézettől függetlenül) szolgálni szex szolgaként, esetleg még kipróbálnám a full passzív szerepet biszex (homo) férfivel!
Kit keresek? : Hölgyet vagy párt akikkel jókat lehet beszélgetni és szimpátia esetén szex kapcsolatot teremteni! Nem vagyok egy macsó se Adonisz, duci és átlagos férfi vagyok, ami pozitív hogy őszinte vagyok és NEM KAMUS!
Sziasztok. Ma estére keresünk párt. Helyünk van.
Sziasztok!
Duci,dagi csajt dugnék meg minden más. Akar pár tagját is.Budapest belváros.
Elnézést ha bárkinek is túl profán voltam.
Duci,dagi csajt dugnék meg minden más. Akar pár tagját is.Budapest belváros.
Elnézést ha bárkinek is túl profán voltam.
Sziasztok
Szeged és környékén ismerkednék!
Szeged és környékén ismerkednék!
Sziasztok! Én egy 23é kezdö vagyok de sokmindent kiprobàlnék! Most àtfutoban vaskuton baja mellet ki az aki imàd kényeztetni? Helyem nincs kocsi is jo csak akinek most jo és komolyan gondolja

Sziasztok! Én egy 23é kezdö vagyok de sokmindent kiprobàlnék! Most àtfutoban vaskuton baja mellet ki az aki imàd kényeztetni? Helyem nincs kocsi is jo csak akinek most jo és komolyan gondolja

Sziasztok Telt duci lányt Nőt keresek vagy Párhoz be szállnék Pest megye Vác és környéke ,47 év 172 cm 74 kg Barna haj szem átlagos alkat .
Sziasztok! Péntektől vasárnapig(06.30-07.02)Siófokon leszek a haverokkal bulizni!
Lányt, asszonyt, párt keresek akivel huncutkodhatnék! Igényes, izmos, többes tapasztalatokkal rendelkező nagyméretü pasi vagyok! 20/5
Lányt, asszonyt, párt keresek akivel huncutkodhatnék! Igényes, izmos, többes tapasztalatokkal rendelkező nagyméretü pasi vagyok! 20/5