Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
nnyiregyhazi hölgyet ..kenyesztetnek oralisan nyalni. ujjazni..otthonaban ..tamas vagyok 32eves nyiregyi fiatalember...laju85@citromail.hu cimen elerhetö vagyok..sziasztok
sziasztok ajkán valaki kik??????

Keresek not, part, tabuk nelkul, kolcsonos szimpatia fontos.Hely, auto van, utazni tudok...
Szarvas-Szolnok valaki aki ma elrendezne? Lányoknak, Pároknak támogatásért is. utazni tudok
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Zalaegerszeg és környékén igazi bbw csajt keresek,páros izzadás céljából.Nem független hölgyek jelentkezését is várom.
telt hölgytagú pár????
Sziasztok!
Diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet, párt!
Házibarát lennék.
A távolság nem okoz gondot.
Üzeneteket privátba kérek.
Köszönettel
Diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet, párt!
Házibarát lennék.
A távolság nem okoz gondot.
Üzeneteket privátba kérek.
Köszönettel
Üdv mindenkinek!
Hétvégékre keresünk privát helyet, nyaralót nudizáshoz a Balaton északi partján, lehetőleg Balatonakarattya éa Tihany között. Ha kicsit odébb van, az sem probléma. Intelligens pár is szóba jöhet ilyen otthonnal.
Közös strandolással, napozással, programokkal, stb.
Kis nyaraló is érdekelne akinek esetleg van bérelhető és a nudizás is megoldható.
Privát üzeneteket várunk!
Hétvégékre keresünk privát helyet, nyaralót nudizáshoz a Balaton északi partján, lehetőleg Balatonakarattya éa Tihany között. Ha kicsit odébb van, az sem probléma. Intelligens pár is szóba jöhet ilyen otthonnal.
Közös strandolással, napozással, programokkal, stb.

Kis nyaraló is érdekelne akinek esetleg van bérelhető és a nudizás is megoldható.
Privát üzeneteket várunk!
Nem sértődtem meg,de nekem az ekkora hölgyek tetszenek.Szerintem a nagyon kövér nők szépek.
(Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2017. 06. 03. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 03. szombat 17:53

Bocsánat ha valakit megsèrtek, de sztem ilyen hölgyet vagy urat a hiradós stábok is keresnek!

Bocsánat ha valakit megsèrtek, de sztem ilyen hölgyet vagy urat a hiradós stábok is keresnek!
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2017. 06. 03. szombat 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 03. szombat 17:50

Extrém kövér hölgyet keresek,180-200 kg körül.Mindenféle kapcsolatra nyitott vagyok.Rajongok a hatalmas idomokért.
Extrém kövér hölgyet keresek,180-200 kg körül.Mindenféle kapcsolatra nyitott vagyok.Rajongok a hatalmas idomokért.
Sziasztok! Érden keresném szeretömet csak diszkréten! Minden finomságra!Kor testalkat nemszámit csak a szimpátia! Irjatok!
Hölgyek-párok-aktív bi férfiak (kortól és kinézettöl függetlenül) írjatok ha:
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke

Ma valaki(k) Veszprém megyéből?
Sziasztok hölgyekkel ismerkednék írj nyugodtan,utazni tudok !
Sziasztok. péntek estére keresnénk párt. helyünk van.
Sziasztok. péntek estére keresnénk párt. helyünk van.
Sziasztok! Pèntek estère keresünk párokat 4-es párcserès játèkokhoz! Kor alkat nem lènyeg! Ápolt borotvalt párt keresünk! Privát üzenetekek várunk!