sziasztok
35 eves apolt,egeszseges ferfi vagyok
alkatom magas,ferfias,farkam 18cm,borotvalt
tobbes szexet kedvelo parokkal,holgyekkel ismerkednek
nem kamus vagyok,van kello tapasztalatom
autom van,szivesen utazom akar tavolabbra is
irjatok batran,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
35 eves apolt,egeszseges ferfi vagyok
alkatom magas,ferfias,farkam 18cm,borotvalt
tobbes szexet kedvelo parokkal,holgyekkel ismerkednek
nem kamus vagyok,van kello tapasztalatom
autom van,szivesen utazom akar tavolabbra is
irjatok batran,mindenkinek valaszolok
oxigen80@gmail.com
koszonom
Extrém kövér,200 kg körüli hölgy minden kívánságát teljesítem.Rajongok a hatalmas,hájas nőkért.Teljesen mobil vagyok.
Sziasztok. Ma estére keresnénk párt. helyünk van. csak olyan írjon aki komolyan is gondolja.
Párok talalkozzuk a demjeni furdoben holnap este. Csajok vegyetek fol a csuklotokra szines karkotot ! Onnan ismerjuk meg majd parok egymast. Ki van benne? Kamusok kimeljenek. Legyen a szin piros rozsaszin vagy zold.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Kecskeméti párt keresek
Extrém kövér nőket imádó sportos férfi keres 200 kg körüli hölgyet.Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.Kifejezetten vonzónak és izgatónak tartom a hatalmas,hájas női testet.
Valós bevállalós pasit keresunk szombatra harmashoz. Esetleg parokkal is szivesen ismerkedunk. Utazni tudunk de nem art ha te is.
Írtam
(Ez egy válasz Janitdi üzenetére (2017. 04. 26. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 26. szerda 13:55

Hellyel rendelkező férfit keresünk hármasra 50-es duci hölgy örömére Bpest üzi priviben
Hellyel rendelkező férfit keresünk hármasra 50-es duci hölgy örömére Bpest üzi priviben

Törölt felhasználó (1779672)

Tíz évnél is régebben házaspár vagyunk, és jól látjátok, mi is ilyen korunkra őrültünk meg, hogy regisztráltunk ide. Arra várunk, hogy netán beesik ide egy olyan pár mint mi, akiktől általában azt kérdik, hogy mit keresnek itt.
.
Nem a szex hiányzik, mert az megvan, és tökéletes. Egy értelmes és érett kapcsolatot keresünk egy hozzánk hasonló párral.

Nem a szex hiányzik, mert az megvan, és tökéletes. Egy értelmes és érett kapcsolatot keresünk egy hozzánk hasonló párral.
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Tíz évnél is régebben házaspár vagyunk, és jól látjátok, mi is ilyen korunkra őrültünk meg, hogy regisztráltunk ide. Arra várunk, hogy netán beesik ide egy olyan pár mint mi, akiktől általában azt kérdik, hogy mit keresnek itt.
.

sziasztok! Lányt esetleg kis intimmel rendelkezö párt keresünk Kalocsa vagy környékén közös jatszadozásra. A kis intim nem 20cm-nel kezdődik .. Csak képes üzenetre válaszolunk és csak akkor ha tetszik amit látunk. félreértés ne essék de szexhez keresünk partnert és ha nem teszünk egymásnak akkor ne fussunk felesleges köröket.
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Udv, mai napra parhoz, holgyhoz csatlakoznek! Intelligens, igenyes, fiatal, jo merettel rendelkezo pasi vagyok! Szekesfehervar kornyeke
sziasz
tok Ajka környéke????

Sziasztok. Alkalmi vagy tartós de laza kapcsolatra keresek egy hölgyet. 37 év ffi vagyok.Viber szám az adatlapon
Pasit keresünk ma estére
28 éves srác keres szórakozást Szegedről.
Hölgyek, Párok?
Hölgyek, Párok?