Szivesen megismerkednénk egy kedves nemdohányos 40-es duci maci telt párral vagy pasival
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtökön este párhoz csatlakoznék!

Telefonsexelnèk duci nő vagyok
Szivesen megismerkednénk egy kedves nemdohányos 40-es duci maci telt párral vagy pasival
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Budapesti hölgyet keresek vagy párt
44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
44 éves vékony sportos pasi vagyok 19 cm farok legyen helyed
Sziasztok.Budapesti 40 éves ápolt pasi vagyok.Szivesen ismerkednék telt hölgyel vagy párral.Irjatok üzenetet.Köszönöm
Ma estére keresünk lehetőleg Bi molett hölgytagú párt 30-50 év között Komárom Fejér Veszprém Győr Pest megyéből
Sziasztok,
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Sziasztok!
Ma estére keresünk párt,lányt ,pasit hancurozni
Fogadni tudunk!
Ma estére keresünk párt,lányt ,pasit hancurozni

Fogadni tudunk!
Sziasztok!
Hali
Budapesti hölgy? Pár?44 éves vékony sportos pasi vagyok
Budapesti hölgy? Pár?44 éves vékony sportos pasi vagyok
sziasztok komárom esztergom megyében dorogon keresek olyan pasit aki szereti a duci nöket hejed legyen irj ha érdekel
Én benne volnék. 45 éves sportos pasi vagyok. A számom: 70 3688367.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 04. szerda 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 04. szerda 11:58
Törölt felhasználó (1059982)

Nyíregyháza környèkèn titkos kapcsolatot keresek 37 èv duci nö
Sziasztok!
Csak párt kerestek? Mert én szívesen beszállnék a Hölgy örömére 3-asba. Imádom a duci bájakat. (Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2017. 01. 03. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 03. kedd 09:52
Csak párt kerestek? Mert én szívesen beszállnék a Hölgy örömére 3-asba. Imádom a duci bájakat. (Ez egy válasz szepi1980 üzenetére (2017. 01. 03. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Duci hölgytagu párként keresünk ma estére párt egymás előtti sexre. Helyünk van utazni sajna nem tudunk.
Nyíregyháza környèkèn titkos kapcsolatot keresek 37 èv duci nö
Fejér megyében ill bizonyos távolságon belül környezőekben is keresek,hölgyet,párt mindkét félnek de csak aktív félként,shemale ill cd,bi igazán nőies,női rucis borotvált srácot .Adatlapot olvass és a többit privátban.
sziasztok miért nem müködik a chat?
Kaposvàr-Dombóvàr?
Hölgy?
Hölgy?
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Bp és Pest megye keleti részéről. Az adatlapomon ŕeszletes bemutatkozást találtok.