Szia! Fiatal pár vagyunk és lányt keresünk harmadiknak Bács-Kiskun megyéből vagy környékéről irj ránk nagyon várunk
Mezőkövesd környékéről keresek hölgyet!Helyem van!
38 éves bi fehérvàri macis sràc,betàrsulna pàrokhoz,lànyokhoz, fiúkhoz. Kor,alkat nem szàmít! Idősebb nő vagy pàr is lehet ìrj privit
Sziasztok! Fiatal párként lányt keresünk harmadiknak Kecskemét és Cegléd vonzáskörzetéből!
Sziasztok! 21 éves vagyok, sajnos még soha sem volt alkalmam kipróbálni a szexet nálam jóval idősebb nővel. 30-tól egészen 60 éves korig örömmel kényeztetek bárkit.
Lányt keresünk harmadiknak
ij ránk nagyon várunk :P

Sziasztok!
Budapest-Cegléd vonalon és vonzás körzetében keresek hölgyet és párt.Alkat és kor mellékes 168/90/40 éves pasi vagyok.
Budapest-Cegléd vonalon és vonzás körzetében keresek hölgyet és párt.Alkat és kor mellékes 168/90/40 éves pasi vagyok.
Sziasztok!
Korunkbeli párral ismerkednénk.
Korunkbeli párral ismerkednénk.
Csorna v körny?
Belevaló hölgy?
kisbakancs5@gmail.com
Belevaló hölgy?
kisbakancs5@gmail.com
Négyes szexhez molett,duci hölgyet keresnék.A színhely Közép-Dunántúl lenne.Előny a biszex tolerálása,ilyen beállítottság,de nem kötelező!.Belső levélben kérném az érdeklődést!
sziasztok. duci hölgytagu pár vagyunk. hasonló párt keresnénk.
38 éves bi fehérvàri macis sràc,betàrsulna pàrokhoz,lànyokhoz, fiúkhoz. Kor,alkat nem szàmít! Írj privit
sziasztok telt duci mackós párt keresünk
Szia! Fiatal pár vagyunk és lányt keresünk harmadiknak Bács-Kiskun megyéből vagy környékéről irj ránk nagyon várunk

38 éves bi fehérvàri macis sràc,betàrsulna pàrokhoz,lànyokhoz, fiúkhoz. Kor,alkat nem szàmít! Írj privit
Sziasztok valaki
Hölgyek, párok! Van, aki ismerkedne?
nem hangzana rosszul
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 12. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 12. péntek 16:32

Törölt felhasználó (1405942)

Sziasztok!
A hétvégére szeretnénk egy olyan férfit találni, aki benne lenne minden jóban Pesten belül. Előny ha nem vagy vékony és a farkad is elég vaskos. Írj üzenetet!
A hétvégére szeretnénk egy olyan férfit találni, aki benne lenne minden jóban Pesten belül. Előny ha nem vagy vékony és a farkad is elég vaskos. Írj üzenetet!
Veszprémi sportos fiú ismerkedne, randizna, dugna húsos hölgyekkel.
Szeretem a mocskos beszédet, szivesen kipróbálnám a szerepjátékokat.
Szeretem a mocskos beszédet, szivesen kipróbálnám a szerepjátékokat.
Sziasztok!