Sziasztok. 33 éves, sportos mérnök vagyok. Szeretném feldobni egy kicsit a sexuális életemet, ezért keresek hölgyeket vagy párokat hetero vonalon. Egy masszázs tőlem neked és a többit majd meglátjuk.
Utazni tudok, Gödöllő és Bp. 16.-17ker.

Utazni tudok, Gödöllő és Bp. 16.-17ker.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Párokkal szívesen ismerkednék!

Sziasztok 25 éves lány nagy popsi nagy mell 27 éves magas srác 21centis méret átlagos alkat, keresünk CSAK ÉS KIZÁRÓLAG LÁNYT Eger és Miskolc vonzásából mi egriek vagyunk Skypeunk van ott ismerkedhetünk
Telt hölgy v anyuka???
35éves vékony sràc vagyok
35éves vékony sràc vagyok
Sziasztok!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Én átlagos testalkatú vagyok, de imádnék egy telt hölgyet kényeztetni kézzel, nyelvvel, farokkal. Kép megoldható, kamusok kíméljenek!
Most csütörtök és/vagy péntek és/vagy szombat estére/éjjelre keresek szexpartnert Bp-n. 18/4 borotvált farkam van, írjatok!
Én átlagos testalkatú vagyok, de imádnék egy telt hölgyet kényeztetni kézzel, nyelvvel, farokkal. Kép megoldható, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Cegléden és környékén hölgyet, párt keresek.
Csorna v körny
Kellemes duci hölgy ismeretségét keresem
35.170.65
kisbakancs5@gmail.com
Kellemes duci hölgy ismeretségét keresem
35.170.65
kisbakancs5@gmail.com
Duci hölgyhöz párhoz csatlakoznék Vác környékén
Szia én szívesen csatlakoznék 58-éves heteró férfi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 10. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 10. vasárnap 07:32
Törölt felhasználó (1131732)

Sziasztok! Telt duci hölgy tagunk részére keresunk fiút harmadiknak.csak olyanok jelentkezését várjuk akik kedvelik a telt nőket.
Sziasztok! Telt duci hölgy tagunk részére keresunk fiút harmadiknak.csak olyanok jelentkezését várjuk akik kedvelik a telt nőket.
párt nöt il bi ffit keresek
godolloi 40-es pár nézőket fogadna...ma
Telt holgyet vagy part keresnek
Mezőkövesd környékén?Helyem van!
Sziasztok! Csak. normális macis 100 -kg feletti pasit keresünk,vagy egy kedves macis férfi tagú párt! Levelet priviben ,mindenkinek válaszolunk!

Sziasztok! Ma estére keresünk telt ,molett hölgyet.Két pár és egy férfi mellé hancurozni
Sziasztok! Párosunk férfi tagja telt hölgyekhez illetve ilyen alkatú párokhoz csatlakozna!
Somogy Zala megyében duci hölgyet kényeztettnék 35 éves től
Duci hölggyel szívesen megismerkednék!
Sziasztok!
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.
Jövő hét péntekre keresek szexpartnert. Igényes, diplomás, elhanyagolt nem független bp-i pasi vagyok 18/4 farokkal.