Miskolci hölgyet, párt keresek

sziasztok szeretnék masszírozni olyan egyedül álló csajokat akik sokat dolgoznak és nagyon kifáradnak esetleg kevés ideje van és ez az idő akkora esik mikor az ismerőseid nem érnek rá, és te csinálnál valamit Pl: séta, beszélgetés, mozi stb és szívesen ismerkedsz új emberrel akkor itt vagyok benne vagyok bármiben ha te is és persze csak 18-38 éves korig keresek csajokat ha kell még infó akkor privátban üzenj nekem Veszprémben
Szia, kövérebb,duci nőt keresek skypera, kor,kinézet nem számít!
husis jo nagy poci cicis popsis nőt keresek tartos sex.kapcsra

Sziasztok Soproni hölgyet, keresek napközbeni hancúrozáshoz korhatár nélkül.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Budapesten keresek duci hölgyet huncutkodáshoz

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Sokmindenre nyitott vagyok.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok! 22 éves, 192 centi, vékony srác elveszítené. Max 40 -ig.Humoros, intelligens, puszilgatnivaló vagyok. Csk kölcsönös szimpátia esetén, diszkréció. ha kipróbálnád mozgékony vékony fiúval, vagy tanítanál, esetleg szeretsz diktálni, gyere. Csak budapest, a 3 északi kerület előny. Duci vagy nagy, kerek fenék előnyben.
Sziasztok! Szegeden ismerkednék duci, telt lánnyal, vagy akár párokkal is. 32 éves srác vagyok, írjatok bátran: coolix@freemail.hu
Sziasztok!Hajdú-Bihar megyei párral,lánnyal szeretnék ismerkedni!
Ha tudok segítek
Írjatok priviben (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 22. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 22. csütörtök 10:32
Írjatok priviben (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 22. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (939028)

Sziasztok!
Tatabányai pár vagyunk.Feleségem gátlásos,szeretném ha ez megváltozna,tapasztalt párokkal estleg szoló férval aki segitene roppant gátlásait feloldani.Ha éerdekel benetket irjatik .Az adatlapon szereplö kép csak vágy álom bár a högy hasonli a nejemre.
Tatabányai pár vagyunk.Feleségem gátlásos,szeretném ha ez megváltozna,tapasztalt párokkal estleg szoló férval aki segitene roppant gátlásait feloldani.Ha éerdekel benetket irjatik .Az adatlapon szereplö kép csak vágy álom bár a högy hasonli a nejemre.
Sziasztok. Kaposvár környékéről ismerkednék egy duci, telt lánnyal. 25 éves vagyok

Sziasztok párral , bi férfitagú párral ismerkednék közös élvezetekre hosszabb távra
40-60 év között utazni tudok főként hétvégente
40-60 év között utazni tudok főként hétvégente
40-es telt pár férfit keres harmadiknak a hölgy kedvére békés megyéből
párt keresünk ill bi hölgyet
Sziasztok!
Telt vagy molett hölggyel ismerkednék kortól függetlenül egy kis fürdőzés , szaunázás programmal egybekötve
Hajdú-Bihar megyében.
Köszi!
Telt vagy molett hölggyel ismerkednék kortól függetlenül egy kis fürdőzés , szaunázás programmal egybekötve
Hajdú-Bihar megyében.
Köszi!
Sziasztok! Miskolc környékéről ismerkednék telt idomú hölggyel.
Sziasztok! Élek,halok a csodás telt idomokért! Imádom órákig kényeztetni azokat a csodákat!!! Èjjel nappal mobil vagyok!!! Keress és megyek érted!!! Csók...!!!